ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Gionardo": Θυμάστε που η Ζιζέλ ήταν ζευγάρι με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο;

18 χρόνια μετά τον χωρισμό τους η Ζιζέλ είναι ελεύθερη και πάλι, ο δε Λεονάρντο μονίμως.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν απασχολεί τον τελευταίο καιρό τον Τύπο με τις εμφανίσεις της ιδίως μετά το διαζύγιο της με τον Τομ Μπρέιντι. Μάλιστα τώρα εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στην έναρξη του Καρναβαλιού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο που ντύθηκε όπως το 2004 σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα (ούτε δύο γέννες).

Όμως ακόμα πιο διάσημη και από τον γάμο της ήταν μάλλον η σχέση της με τον καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τον οποίο ήταν ζευγάρι για έξι ολόκληρα χρόνια, διάστημα- ρεκόρ για τον περιζήτητο εργένη με αδυναμία στα μοντέλα. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1999 ως το 2005.

Έκτοτε το όνομα του Λεονάρντο έχει συνδεθεί με δεκάδες νεαρά μοντέλα με πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Καθώς φημολογείται τώρα ότι βγαίνει με το 19χρονο μοντέλο Έντεν Πολάνι (μετά την Τζίτζι Χαντίντ) όλοι κάνουν αναδρομή στην αντζέντα του, που φαίνεται να κολλάει στη Ζιζέλ.

Γιατί όμως χώρισε αυτό το φοβερό ζευγάρι που είχε μείνει στην ιστορία ως "Gionardo"; Και οι δύο έχουν πει πολλά λίγα για τη σχέση και τον χωρισμό τους δημόσια μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια.

Η Ζιζέλ όμως υπαινίχθηκε κάποια πράγματα για τον Λεονάρντο στην αυτοβιογραφία της "Lessons: My Path to a Meaningful Life". Σε αυτή είχε αναφερθεί σε μια εποχή της ζωής της, στις αρχές των είκοσι της, που για την ίδια υπήρξε σκοτεινή, παρά την επιτυχία και τον δεσμό της με τον Λεονάρντο. Τότε πάθαινε μάλιστα και κρίσεις πανικού όπως είχε πει στο περιοδικό Porter.

"Όταν πάθαινα κρίσεις πανικού, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το μοιραστώ με κάποιον" είχε πει η Ζιζέλ. "Σκεφτόμουν ότι δεν έχω το δικαίωμα, πως όλοι περνούσαν πολύ δύσκολες καταστάσεις ανά τον κόσμο και πως δεν είχα το δικαίωμα να νιώθω έτσι. Γι' αυτό το καταπίεζα και όσο το καταπίεζα, τόσο γιγαντωνόταν". Ο γιατρός που είχε συμβουλευτεί της είχε συνταγογραφήσει Xanax, που η ίδια όμως δεν ήθελε να πάρει. Αντιθέτως, επικεντρώθηκε στον τρόπο που ζούσε και στο τι λειτουργούσε για εκείνη και τι όχι.

Αντί λοιπόν να ζει με καφέδες και κρασί και μια βαλίτσα διαρκώς στο χέρι, αποφάσισε να δουλεύει λιγότερο και να κόψει τη ζάχαρη, την καφεϊνη και το αλκοόλ. Άρχισε να κάνει γιόγκα και να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της. Τότε ήταν, όπως γράφει και στο βιβλίο της, που συνειδητοποίησε πως ο ΝτιΚάπριο δεν ήταν πλέον κατάλληλος για εκείνη.

"Αποφάσισα πως δεν θα "μουδιάζω" τον εαυτό μου με κάπνισμα και ποτό και πολλή δουλειά, συνειδητοποιούσα όλο και περισσότερο να δω αυτά που δεν ήθελα να δω. Ήμουν η μόνη που ήθελα μια σοβαρή σχέση με βάθος όταν εκείνος έμενε ο ίδιος; Στο τέλος, δυστυχώς η απάντηση ήταν ναι" γράφει η ίδια στο βιβλίο της.

Η Ζιζέλ χώρισε με τον ΝτιΚάπριο το 2005 και το 2006 άρχισε να βγαίνει με τον Τομ Μπρέιντι, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2009, απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν το 2022.

Στο βιβλίο της έγραφε για εκείνον πως είναι "κάποιος στον οποίο μπορείς να βασιστείς. Είναι μια ποιότητα που δεν είχα ξαναβιώσει ποτέ στις προηγούμενες σχέσεις μου. Αγαπώ τον άντρα μου και πάνω απ' όλα τον εμπιστεύομαι. Με τον Τομ που προσφέρει στην οικογένεια μας γερά θεμέλια, μπορώ να χτίσω ένα σπίτι".

Αντιθέτως για τον Λεονάρντο είχε πει εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν ήταν ο κατάλληλος: "όποιος περάσει από το μονοπάτι μας είναι δάσκαλός μας που έρχεται να μας μάθει κάτι για τον εαυτό μας. Κι αυτό πιστεύω ότι ήταν (ο Λεονάρντο). Τι είναι καλό και τι είναι κακό; Και τον τιμώ για αυτό που ήταν".

Μία λέξη; Άουτς.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.