ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ελένη Ψυχούλη: "Μπορώ να γράψω μυθιστόρημα για τα one night stand που έζησα"

"Πιστεύω ότι η σχέση με νεότερους είναι μονόδρομος, δεν αλλάζουν αυτά. Όταν μεγαλώνεις, είναι πολύ καλύτερο να είσαι με κάποιον μικρότερο".

Η Ελένη Ψυχούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4” το απόγευμα της Τρίτης. Η γνωστή συγγραφέας και δημοσιογράφος μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις, τον έρωτα και την απιστία.

"Για τα one night stand που έχω ζήσει μπορώ να γράψω ταινία, μυθιστόρημα. Υπέροχα, ποιητικά πράγματα, εξωφρενικά. Πολλές φορές αναρωτιέμαι "Το έζησα; Μήπως το ονειρεύτηκα;”. Αν συνεχιζόταν θα είχε χάσει τη γοητεία του. Ήταν σαν ξαφνικά εκεί που κάθεσαι έρχεται ένα περιστέρι άσπρο, σε αγγίζει με την αύρα του και φεύγει. Κάποτε ήταν ταμπού και δεν το συζητούσες. Ενώ μπορεί να είναι πολύ ποιητικό. Μπορεί να περιέχει τα πάντα, έρωτα, κατανόηση. Δεν έχει σημασία μετά τι γίνεται. Πώς γίνεται με την ποίηση; Τα αγόρια συνήθως το αντιμετωπίζουν σαν "κρεοπωλείο” ενώ εμείς βάζουμε και λίγο τη χρυσόσκονη¨, υπογράμμισε η Ελένη Ψυχούλη.

Ελένη Ψυχούλη: "Μπορώ να γράψω μυθιστόρημα για τα one night stand που έζησα"

"Τότε έγραφα σε ό,τι υπήρχε στο περίπτερο. Θυμάμαι ότι την τελευταία εποχή που έγραφα αυτά, ήταν πολύ της μόδας η σχέση με νεότερους. Ξέρετε πώς πηγαίνουν αυτά. Τότε ήταν η Άννα Βίσση που τα είχε φτιάξει με κάποιον ή η Madonna, δεν θυμάμαι. Οπότε ξαφνικά το τι κάνει η κάθε σταρ γίνεται μόδα και δίνει αφορμή για συζήτηση”, τόνισε η Ελένη Ψυχούλη και πρόσθεσε:

"Αυτό έπαιζε πάρα πολύ και επειδή τα είχα κι εγώ τότε με νεότερο, ήταν βιωμένη εμπειρία. Πιστεύω ότι η σχέση με νεότερους είναι μονόδρομος, δεν αλλάζουν αυτά. Όταν μεγαλώνεις, είναι πολύ καλύτερο να είσαι με κάποιον μικρότερο και αντίστροφα ο μικρότερος είναι ωραίο να είναι με μεγαλύτερο.

Είναι θέμα χαρακτήρα και πόσο ανοιχτός είναι να αγαπήσεις. Ο έρωτας, εντάξει, είναι κατακούτελος, δεν τον αποφεύγεις. Με την αγάπη τι γίνεται. Είναι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αγαπήσουν περισσότερο, άλλοι που τυχαίνει να συμβαδίσουν. Με το διαφορετικό έχει πιο πολύ σασπένς, έρχεται ένας νέος κόσμος.

Με ό,τι ασχολείται το έτερον ήμισυ του έρωτα ασχολείσαι κι εσύ. Κι ο τρόπος που αναπνέει ακόμα είναι ξεχωριστός για σένα. Μετά, όμως, όταν σιωπήσει ο έρωτας, εκεί το χάνουμε όλοι. Είναι μοίρα πια μετά, το πόσα κοινά έχετε και τα λοιπά. Δεν έχει να κάνει η ηλικία με αυτό”.

Read Next

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.