ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μεγάλες Προσδοκίες- η Ολίβια Κόλμαν θα υποδυθεί τον εμβληματικό ρόλο της Χάβισαμ

Ο ρόλος της εγκαταλελειμμένης γυναίκας που μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια είναι πάντα ένα όχημα για σπουδαίες ερμηνείες.

Aγνώριστη με λευκά μαλλιά και κίτρινα δόντια εμφανίστηκε η Ολίβια Κόλμαν στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε για την επερχόμενη μίνι σειρά των δικτύων FX και BBC, "Μεγάλες Προσδοκίες".

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς σε σενάριο και παραγωγή του δημιουργού της σειράς "Peaky Blinders", Στίβεν Νάιτ.

Η ηθοποιός υποδύεται την εμβληματική Χάβισαμ, τη γυναίκα που εγκατέλειψαν λίγο πριν τον γάμο της. Ζει με την υιοθετημένη κόρη της, Εστέλλα, την οποία υποδύεται η Σαλόμ Μπρουν-Φράνκλιν, μέχρι τη στιγμή που φτάνει ο Πιπ ένα ορφανό παιδί που καλείται να ζήσει μαζί τους και έρχεται αντιμέτωπος με τις σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων. Στο ρόλο του Πιπ ο Φίονν Γουάιτχεντ. Στο teaser η Χάβισαμ τον "καλωσορίζει" για πρώτη φορά στο Satis House.

Η Μις Χάβισαμ, η εμβληματική ηρωίδα του Ντίκενς φλερτάρει με την τρέλα από τότε που την εγκατέλειψε λίγο πριν τον γάμο τους ο Κόμπισον. Πλούσια και ηλικιωμένη πλέον είναι αποφασισμένη να μην ξαναπονέσει ποτέ. Στον πύργο της που έχει πια παραδοθεί στη σήψη, το Satis House, όλα τα ρολόγια δείχνουν μόνιμα εννέα παρά είκοσι, αφού στα έχει σταματήσει η ίδια εκεί. Είναι η στιγμή που έμαθε για πρώτη φορά ότι ο Κόμπισον είχε φύγει, και τώρα η Χάβισαμ φοράει μόνο ένα παπούτσι, γιατί όταν έμαθε για την προδοσία του, δεν είχε φορέσει ακόμα το άλλο παπούτσι.

Με ένα είδος μανιακής, εμμονικής σκληρότητας, η Μις Χάβισαμ υιοθετεί την Εστέλλα και την ανατρέφει ως όπλο για να πετύχει τη δική της εκδίκηση στους άνδρες. Όλοι οι άνθρωποι γύρω της υποφέρουν εξαιτίας του δικού της ψυχισμού. Η Μις Χάβισαμ αδυνατεί να δει πως όσα κάνει καταστρέφουν τον Πιπ και την Εστέλλα. Όμως στο τέλος του μυθιστορήματος λυτρώνεται, όταν συνειδητοποιεί ότι προκάλεσε το ίδιο ράγισμα στην καρδιά του Πιπ με αυτό που είχε βιώσει η ίδια. Η Μις Χάβισαμ εκλιπαρεί αμέσως τον Πιπ για συγχώρεση.

Οι Μεγάλες Προσδοκίες έχουν μεταφερθεί πολλάκις στη μεγάλη και στη μικρή οθόνη, με κορυφαία την ταινία του Ντέιβιντ Λιν το 1946. Την ηρωίδα έχουν υποδυθεί εκπληκτικές ηθοποιοί όπως η Σαρλότ Ράμπλινγκ, η Αν Μπάνκροφτ, αλλά και πιο πρόσφατα η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και η Τζίλιαν Άντερσον.

Μεγάλες Προσδοκίες- η Ολίβια Κόλμαν θα υποδυθεί τον εμβληματικό ρόλο της Χάβισαμ

Τζίλιαν Άντερσον, Μεγάλες Προσδοκίες

Τώρα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Μπρέιντι Χουντ και Σαμίρα Ράντσιπρωταγωνιστούν επίσης οι 'Ασλεϊ Τόμας, Τζόνι Χάρις, Χέιλι Σκουάιρς, Όουεν ΜακΝτόνελ, Ματ Μπέρι και Ρούντι Νταρμαλίνγκαμ.

Σύμφωνα με το Deadline, είναι η δεύτερη φορά που ο Στίβεν Νάιτ μεταφέρει στην οθόνη έργο του Ντίκενς, μετά το "A Christmas Carol" το 2019.

Η δραματική σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη.

Πηγή: και με πληροφορίες ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.