ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Νταϊάν Κίτον αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 50+ κι απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά

Η επιθυμία της ηθοποιού να γίνει μητέρα ήρθε στα 50 της και φαίνεται ότι άξιζε την προσπάθεια!

Ο Ντιούκ Κίτον είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Νταϊαν Κίτον λατρεύει την μητρότητα. Η θρυλική ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών.

Η Κίτον υιοθέτησε μόνη της δύο παιδιά, τον Ντιούκ και τη μεγαλύτερη αδερφή του Ντέξτερ. Η επιθυμία της ηθοποιού να γίνει μητέρα ήρθε στα 50 της και φαίνεται ότι άξιζε την προσπάθεια! Ο ενθουσιασμός της καταγράφεται στα social media της αφού συχνά κάνει αναρτήσεις για τα παιδιά της.

H Νταϊαν Κίτον δεν έχει παντρευτεί ποτέ- παρότι είχε σχέση με ορισμένους από τους πλέον περιζήτητους άντρες του Χόλιγουντ- όπως με τον Αλ Πατσίνο (τον μεγάλο έρωτα της ζωής της), αλλά και τον καρδιοκατακτητή Γουόρεν Μπίτι. Το 2008, η σταρ είχε πει πως κάποτε ήθελε να βρίσκεται σε μια "δυνατή και ουσιαστική" σχέση για να γίνει γονιός, αλλά στα 50 της βαρέθηκε να περιμένει και αποφάσισε να βιώσει τη μητρότητα μόνη της! Είχε μάλιστα πει το 2010: "Νομίζω ότι ο λόγος που δεν παντρεύτηκα ήταν επειδή θα έπρεπε να συμβιβαστώ πάρα πολύ. Ήθελα να δοκιμάσω πιο περιπετειώδη πράγματα για τον εαυτό μου".


Η ίδια πιστεύει ότι ήταν ο θάνατος του πατέρα της που την κινητοποίησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γίνει μητέρα. Όταν ο Ντιουκ ήρθε στη ζωή της πέντε χρόνια μετά την υιοθεσία της κόρη της η οικογένεια ολοκληρώθηκε.

"Καλύτερα αργά παρά ποτέ" έχει πει η Κίτον για τη μητρότητα και έχει σημειώσει πως "σε βάζει σε μία κατάσταση γιατί πραγματικά σε αναγκάζει να ορθώσεις το ανάστημά σου για τα πράγματα που πιστεύεις. Ξέρεις μπορεί να κάθεσαι να μιλάς για κάτι, αλλά είναι άλλο να κάνεις πράξη όσα πιστεύεις για τη ζωή. Πρέπει να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου, πάντα, και να είσαι ειλικρινής".

Από τις λίγες φορές που τούς έχουμε δει όλους μαζί ήταν στην τελετή προς τιμή της Νταϊάν Κίτον στο TCL Chinese Theatre in LA, εκεί που βρέθηκε για να αφήσει τα αποτυπώματα της!

Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή την συνόδευσαν βέβαια τα παιδιά της- η 27χρονη Ντέξτερ με τον σύζυγό της και ο γιός της Ντιουκ.

"Πέρασα τόσο καιρό να αγωνιώ για το αν ένας άντρας με αγαπάει ή όχι. Διαπίστωσα πως το να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι η αγάπη που σε εξανθρωπίζει. Είναι μια αγάπη άνευ όρων" έχει πει η ίδια.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.