ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η κόρη της Mel B αναπαριστά τα iconic looks των Spice Girls και μας ταξιδεύει στα θρυλικά ‘90s

H εκπληκτική ομοιότητα μητέρας και κόρης δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του διαδικτύου.

Spice Girls

Και ενώ οι θαυμαστές των Spice Girls αναμένουν από στιγμή σε στιγμή την ανακοίνωση της πιο εμβληματικής επανένωσης επί σκηνής, η κόρη της Melanie Brown, για τους φίλους Mel B, έκανε επιδρομή στην γκαρνταρόμπα της μητέρας της, αναπαριστώντας μερικά από τα πιο εμβληματικό looks του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος. Η 23χρονη Phoenix, ως λάτρης της μόδας, ταξίδεψε τους χρήστες του διαδικτύου στα θρυλικά ‘90s, επαναφέροντας στο προσκήνιο τις metallic υφές, τα πολύχρωμα prints αλλά και τα επιβλητικά αξεσουάρ, σε ένα iconic flashback.

Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το TikTok, η νεαρή Αγγλίδα φαίνεται πως μοιάζει εκπληκτικά με την μητέρα της, ιδίως καθώς αναδημιουργεί τα looks της, κάτι που προφανώς δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του διαδικτύου. Η Phoenix εμπνεύστηκε τις εκκεντρικές εμφανίσεις της από τρία video clips των Spice Girls, φορώντας αρχικά ένα κορσέ σε animal print, ασημένια αξεσουάρ και ποζάροντας δυναμικά όπως η Mel B στα γυρίσματα του "Say You'll Be There" το 1996.

Η δεύτερη εμφάνιση παρέπεμπε στην φωτογράφιση του girl band από το 1997 για λογαριασμό του εξωφύλλου "Spice Up Your Life", επιλέγοντας ένα ζωηρό, πολύχρωμο σετ με φαρδιά παντελόνα και ασορτί crop top. Η τρίτη και τελευταία φωτογραφία της Phoenix είναι έντονα επηρεασμένη από το iconic look της μητέρας της σε μεταλλική χρυσή απόχρωση από την αφίσα της ταινίας "Spice World" του 1997.

Παρά την έντονη φημολογία γύρω από μια ενδεχόμενη επανένωση των Spice Girls το επερχόμενο έτος, καμία από τις πέντε pop stars δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως το εν λόγω ενδεχόμενο, αφήνοντας, ωστόσο, να εννοηθεί πως πρόκειται για μια επιθυμία που αναμένουν και οι ίδιες να πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι