ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζούλια Ρόμπερτς: Το throwback στιγμιότυπο με τα δίδυμα παιδιά της που αποδεικνύει ότι η μητρότητα είναι σέξι

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία από τα παλιά.

Η Τζούλια Ρόμπερτς, παρόλο που εμφανίζεται ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, επιλέγει να παραμένει διακριτική με την προσωπική της ζωή. Οι σπάνιες οικογενειακές εμφανίσεις, αποδεικνύουν πως η χολιγουντιανή σταρ έχει φροντίσει να προστατεύσει τα τρία της παιδιά από τα αδιάκριτα βλέμματα της δημοσιότητας. Υπάρχουν, ωστόσο, και οι στιγμές όπου η εμβληματική πρωταγωνίστρια της καλτ ταινίας "Pretty Woman" επιτρέπει την προβολή της οικογενειακής της ζωής, εφόσον φυσικά υπάρχει λόγος.

Και όπως αποδεικνύει με την πρόσφατη δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λόγος υπήρχε και μάλιστα πολύ σημαντικός. Με αφορμή την ενηλικίωση των δίδυμων παιδιών της, η 55χρονη ηθοποιός γιόρτασε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα με ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο από το παρελθόν. Στην ρετρό φωτογραφία βλέπουμε την μαμά Ρόμπερτς να κρατάει στα χέρια της ένα από τα δύο παιδιά της, όντας ακόμα μωρό, ενώ το άλλο δίπλα τους παρακολουθεί την σκηνή. "Σας αγαπώ" σημείωσε λιτά στην λεζάντα της δημοσίευσης, τονίζοντας πως ο Φιννέας και η Χέιζελ συμπληρώνουν πια τα 18 τους χρόνια.

Η τρυφερή φωτογραφία απέσπασε πλήθος σχολίων και likes, με πολλές διάσημες προσωπικότητες και στενοί φίλοι της οικογενείας να σπεύδουν να ευχηθούν στα δίδυμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ρίτα Γουίλσον, η οποία έκπληκτοι με το πόσο γρήγορα μεγάλωσαν τα μικρά παιδιά της ηθοποιού δήλωσε "Δεν μπορεί να πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός. Χρόνια πολλά". Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι παντρεμένη με τον σύζυγό Ντάνιελ Μόντερ από το 2002 και μοιράζονται ακόμα έναν γιο, τον 15χρονο Χένρυ.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.