ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σαρλίζ Θερόν:Συνεργάζεται και πάλι με τον οίκο Dior και είναι για καλό σκοπό

Η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν, ο νέος hot σχεδιαστής μόδας της Νοτίου Αφρικής, Thebe Magugu και ο οίκος Dior ενώνουν τοιις δυνάμεις τους.

Ο Thebetsile Magugu γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κίμπερλι της Νότιας Αφρικής, σπούδασε σχέδιο μόδας, στο Γιοχάνεσμπουργκ και το 2016 λάνσαρε το προσωπικό του label Thebe Magugu.

Το 2019 γίνεται ο πρώτος Αφρικανός σχεδιαστής που κερδίζει το βραβείο LVMH Prize με τη συλλογή A/W 2019-20 Prosopography εμπνευσμένη από τις Black Sash, το μοναδικό κίνημα λευκών γυναικών κατά του Απαρντχάιντ. Τώρα ο Thebe Magugu συνεργάζεται με τον οίκο Dior και τη Νοτιοαφρικανή ηθοποιό Σαρλίζ Θερόν σε μια νέα συλλογή.



Η συλλεκτική αυτή συλλογή μεταξύ Magugu και Dior επιδιώκει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση προς όφελος των νέων που ζουν στη Νότια Αφρική μέσω του Charlize Theron Africa Outreach Project.

Η ηθοποιός και ο Dior ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στο Instagram τον Οκτώβριο.

"Νομίζω ότι είναι πολύ συναρπαστικό να βλέπεις πώς δύο brands από τόσο εντελώς διαφορετικές κληρονομιές και ιστορίες γίνονται ένα", δήλωσε ο Magugu στο WWD τον Οκτώβριο.

Η συλλογήπου περιλαμβάνει ένα λευκό βαμβακερό μπλουζάκι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στη Νότια Αφρική έχει την υπογραφή του Thebe Magugu. Πρόκειται για το σχέδιο δύο γυναικείων προφίλ που κρατιούνται από το χέρι. Την συλλογή συμπληρώνουν μια φούστα ν και μπότες.

Μια και οι δύο προέρχονται από τη Νότια Αφρική, ο Magugu ήταν η πρωταρχική επιλογή για τη δημιουργία μιας συλλογής για τη φιλανθρωπική οργάνωση της ηθοποιού.

Σόχος της ογάνωσης αυτής που ιδρύθηκε το 2007, είναι να μαζευτούν πόροι για την υγεία, την εκπαίδευση και την ασφάλεια των νέων στη Νότια Αφρική.

Ο ίδιος έγραψε στον λογαριαμό του στο instagram

"Είμαι περήφανος που παρουσιάζω τη νέα μου συλλογή σε συνεργασία με τον DIOR (@dior). Τα έσοδα θα διατεθούν στο CTAOP (@ctaop)- ένα ίδρυμα που δημιουργήθηκε από τη Νοτιοαφρικανή συνάδελφό μου Charlize Theron (@charlizeafrica), το οποίο επενδύει στην υγεία, την εκπαίδευση και την ασφάλεια των νέων που ζουν στη Νότια Αφρική. Η Maria Grazia Chirui (@mariagraziachiuri) μου ζήτησε να χρησιμοποιήσω το εμβληματικό "New Look" του Dior ως βάση, το οποίο εγώ πήρα ως βάση για να σημιουργήσω κάποια βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Η συλλογή είναι αντιπροσωπευτική των θεμάτων ενότητας και ενδυνάμωσης που κυριαρχούν τόσο στη δουλειά της Maria Grazia όσο και στην δική μου, γι' αυτό και σχεδίασα ένα βαμβακερό μπλουζάκι, ένα κίτρινο μεταξωτό μαντίλι, και την εμβληματική #DiorBookTote."

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!