ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μέι Μασκ: "Σταματήστε να είστε κακοί με τον πανέξυπνο γιό μου"

Το 74χρονο μοντέλο και συγγραφέας ανέλαβε την υπεράσπιση του γιου της, Έλον Μάσκ, απέναντι στις "κακές γλώσσες".

Αντιμέτωπος με την απέχθεια πολλών, επώνυμων και μη ανά τον κόσμο, βρέθηκε ο Έλον Μάσκ έπειτα από την οριστικοποίηση της εξαγοράς του Twitter, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εν λόγω επιχειρηματική κίνηση του μεγιστάνα και ιδρυτή της SpaceX και της Tesla κρίθηκε από την αρχή ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη, καθώς οι "ελευθερίες" που υποσχέθηκε να παραχωρήσει στους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, τροποποιώντας ουσιαστικά διάφορες πολιτικές στις απαγορεύσεις περιεχόμενου, ενδέχεται να οδηγήσουν στην ανάπτυξη και προώθηση της ρητορικής μίσους, αφού ο καθένας "θα έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις ποικίλες απόψεις του".

Την υπεράσπιση του "λαμπρού γιου της" απέναντι στις κακές γλώσσες ανέλαβε η αγαπημένη του μητέρα, Μέι Μάσκ, η οποία μιλώντας στο BBC αναφέρθηκε στην αρνητική κριτική που δέχεται ο 51χρονος επιχειρηματίας τον τελευταίο καιρό. "Είμαι πραγματικά χαρούμενη που η SpaceX και η Tesla βρίσκονται στα χέρια του λαμπρού, ιδιοφυούς γιου μου" ανέφερε αρχικά, επαινώντας γεμάτη υπερηφάνεια τα κατορθώματα του παιδιού της. Με αφορμή την επικρότηση της "ιδιοφυΐας" του, το 74χρονο μοντέλο και συγγραφέας δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ενώ οι περισσότεροι των θαυμάζουν για την ιδιοφυΐα του, δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να βρισκόμαστε στην θέση του, γιατί με αυτές τις αυστηρές επιχειρηματικές κινήσεις γίνεται συχνά μισητός από κάποιους".

Η αναφορά της αυτή περί απέχθειας έρχεται έπειτα από την απόφαση του Μασκ να πετσοκόψει το προσωπικό του Twitter σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτιμώντας πως περισσότεροι από 3 χιλιάδες άνθρωποι θα χάσουν σύντομα την δουλειά τους, μετά από σχετικό email που έλαβαν τις προηγούμενες ημέρες από τα κεντρικά της εταιρείας. Ολοκληρώνοντας την συνέντευξη της, η Μέι παρακάλεσε το κοινό και ιδιαίτερα όσους εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης "να σταματήσουν να είναι κακοί απέναντι στον γιό της".

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Μαϊ 2024
19 Μαϊ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ – Καρολάιν Μπεσέτ Κένεντι:Το πιο υπέροχο και τραγικό ζευγάρι της Αμερικής

Το βιβλίο "Once Upon a Time" που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου στην Αμερική αναφέρεται στην λαμπερή και καταστροφική γνωριμία του υπέροχου αυτού ζευγαριού με το τραγικό τέλος.

Περισσότερα από

News

19 Μαϊ 2024

Τζέιν Σέιμουρ: O μεγάλος έρωτας ήρθε στα 73 της έτη- "νόμιζα ότι είχα τελειώσει με τους άντρες"

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις και ο έρωτας θα σε βρει όποτε εκείνος θέλει!

19 Μαϊ 2024

H Άντζελα Γκερέκου θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε νέα παραγωγή

Η Άντζελα Γκερέκου θα παίξει στη θεατρική παράσταση "Sissy in Heaven" στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

19 Μαϊ 2024

Χρήστος Βασιλόπουλος: "Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς, αρκεί να είναι ισορροπημένοι"

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Δύο στις 10" και μίλησε για τη ζωή του μετά το χωρισμό του.

18 Μαϊ 2024

Ο 74χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ έδειξε (και) στις Κάννες πόσο ερωτευμένος είναι με την Αλεχάντρα Σίλβα

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Oh, Canada", είχε δίπλα του την 41 ετών σύζυγό του, τον γιο του και βέβαια την συμπρωταγωνίστριά του, Ούμα Θέρμαν.

18 Μαϊ 2024

Η αειθαλής Σόφη Ζαννίνου κομψή με γαλάζιο ταγιέρ

Η Σόφη Ζαννίνου στα 73 παραμένει κομψή και λαμπερή.

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.