ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σελένα Γκόμεζ: "χρειάστηκε πολλή δουλειά εκ μέρους μου για να αποδεχθώ πως είμαι διπολική"

Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε ανοιχτά για την ψυχική νόσο και τις παρενέργειες των φαρμάκων που έλαβε για την αντιμετώπιση της.

H Σελένα Γκόμεζ μίλησε ανοιχτά για την επίδραση που είχαν τα φάρμακα για την αντιμετώπιση της διπολικής ταραχής στο σώμα της. Σε μία συνέντευξη με το περιοδικό Rolling Stone η ηθοποιός δήλωσε πως μετά τη διάγνωσή της τής χορηγήθηκαν φάρμακα που προκάλεσαν προβλήματα στην υγεία της, μεταξύ των οποίων και στο αναπαραγωγικό της σύστημα.

Η Γκόμεζ εκμυστηρεύεται πως πριν διαγνωστεί είχε υποστεί ψυχωσικά επεισόδια και αφού πέρασε από διάφορες κλινικές, διαγνώστηκε τελικά με διπολική ταραχή και έπρεπε να λάβει αγωγή.

Με ειλικρίνεια μίλησε και για το άγχος της περί μητρότητας "είναι κάτι πολύ παρών στη ζωή μου αυτή τη στιγμή" δήλωσε, "αλλά αν είναι να κάνω, τότε θα συμβεί".

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το χειρότερο καθώς στις αλλεπάλληλες δοκιμές προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ένιωσε πως έχασε την αίσθηση του εαυτού της "απλώς χάθηκα, δεν υπήρχε πια κανένα κομμάτι του πραγματικού εαυτού μου".

Τελικά βρέθηκε ο κατάλληλος γιατρός που της έδωσε την αγωγή που έπρεπε και σιγά σιγά επανήλθε. "Με καθοδήγησε πραγματικά. Όμως έπρεπε να κάνω αποτοξίνωσε από τα φάρμακα που έπαιρνα. Χρειάστηκε ακόμα να θυμηθώ κάποιες λέξεις. Χρειάστηκε πολλή δουλειά εκ μέρους μου για να αποδεχθώ πως είμαι α. διπολική και β. να μάθω πώς να το αντιμετωπίζω, γιατί δεν είναι κάτι που περνάει" εξήγησε η ηθοποιός.

Η Γκομέζ ετοιμάζεται τώρα για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "My Mind & Me" στο οποίο καταγράφεται η εμπειρία της για το πώς κατόρθωσε να αποδεχθεί με την ψυχική νόσο, αλλά και με τον λύκο, το αυτοάνοσο νόσημα που έχει.

"Θυμίζω στον εαυτό μου πως δεν θα ήμουν εδώ αν δεν είχα υποστεί το ψυχωσικό επεισόδιο, αν δεν είχα τον λύκο, αν δεν είχα διαγνωστεί. Πιστεύω ότι ίσως ήμουν ακόμα ένα ενοχλητικό πλάσμα που το ενδιαφέρει να φορέσει ωραία ρούχα όλη την ώρα. Με θλίβει η ιδέα του τι θα μπορούσα να είχα γίνει" σημειώνει. Αναφερόμενη προφανώς στην πλειοψηφία του Χόλιγουντ και στον ρηχό τρόπο που αντιμετωπίζουν κάποιοι την ζωή γενικώς.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι