ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οργή προκαλεί η απόφαση της Τατιάνας Στεφανίδου να δείξει στην εκπομπή της φωτογραφία της 12χρονης

Η δικηγόρος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου θα απαντήσει με εξώδικα προς τα ΜΜΕ.

Η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης απευθύνει εκκλήσεις εδώ και μέρες προς τα ΜΜΕ, ιδίως τους τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς συνεχίζουν να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του παιδιού, αποκαλύπτονας έτσι την ταυτότητά του. "Αυτό το παιδί την επόμενη μέρα θα πρέπει να πάει στο σχολείο" είχε πει χαρακτηριστικά η Ασπασία Ταραχοπούλου.

Τώρα, στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου που συνομίλησε με πρόσωπα από το συγγενικό περιβάλλον του παιδιού δημοσίευσε φωτογραφίες της κάνοντας χρήση pixel.

Κατόπιν η Ασπασία Ταραχοπούλου θα προχωρήσει σε εξώδικα σε όλα τα κανάλια. Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου είπε:

"Έχω ένα σοβαρό παράπονο από τα κανάλια και από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν έχουν σεβαστεί το γεγονός ότι η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί, ένα παιδί που είναι σήμερα 12 ετών σήμερα, τότε που γινόταν ό,τι γινόταν, δεν ήταν καν 12 χρονών. Είναι ολημερίς και ολονυχτίς έξω το σπίτι της οικογένειας. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί. Έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του".

Και συνέχισε: "Η κυρία Στεφανίδου, στην οποία κλήθηκα να πω δυο κουβέντες και μετά από μεγάλη πίεση δέχθηκα έξω από το γραφείο του ανακριτή, έμαθα ότι δημοσιοποίησε φωτογραφία του παιδιού με pixel, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά δεν ξέρω με τι. Είναι απαράδεκτο αυτό. Ετοιμαζόμαστε να στείλουμε εξώδικα σε όλα τα κανάλια. Πρέπει να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα γιατί αυτό αφορά το μέλλον του παιδιού".

Ο Νίκος Ευαγγελάτος προσπαθώντας να καλύψει τη σύζυγό του απάντησε: "Όλοι εμείς νομίζω είμαστε αποφασισμένοι να φωτίσουμε αυτή την ιστορία και να δείξουμε όχι μόνο τι έχει συμβεί για το συγκεκριμένο παιδί αλλά και ποια άλλα παιδιά έχουν εμπλακεί. Είναι μια υπόθεση πολύ σοβαρή, φρικαλέα πραγματικά. Είμαι σίγουρος ότι και η Τατιάνα το έχει χειριστεί με τον τρόπο που πρέπει, παρότι ετοιμάζοντας και εγώ εκείνη την ώρα την εκπομπή, δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω, αλλά αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι όλοι μας έχουμε συγκλονιστεί από αυτή την ιστορία για ένα 12χρονο κορίτσι.

Και ενδεχομένως αυτό που λέτε να έχετε μέρος δίκιου. Μπορεί μερικές φορές να υπάρχει υπερβολή στο κυνήγι της είδησης και πρέπει αυτό όλοι μας να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας, αλλά η αλήθεια είναι απ’ όσο είδα δεν είδα πουθενά ούτε τη φωτογραφία του κοριτσιού ούτε τίποτα άλλο. Και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει και κανένας που θα την δημοσιοποιήσει".

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, από την πλευρά της πάντως ξεκαθάρισε πως: "Εγώ πάντως πληροφορήθηκα ότι φάνηκε η φωτογραφία του παιδιού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου(…) Η έρευνα είναι στα χέρια της αστυνομίας και της ανάκρισης, όχι των δημοσιογράφων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον έχετε να κάνετε με ένα ανήλικο παιδί".

Read Next

19 Μαϊ 2024

H Άντζελα Γκερέκου θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε νέα παραγωγή

Η Άντζελα Γκερέκου θα παίξει στη θεατρική παράσταση "Sissy in Heaven" στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

19 Μαϊ 2024

Χρήστος Βασιλόπουλος: "Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς, αρκεί να είναι ισορροπημένοι"

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Δύο στις 10" και μίλησε για τη ζωή του μετά το χωρισμό του.

Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Ο 74χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ έδειξε (και) στις Κάννες πόσο ερωτευμένος είναι με την Αλεχάντρα Σίλβα

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Oh, Canada", είχε δίπλα του την 41 ετών σύζυγό του, τον γιο του και βέβαια την συμπρωταγωνίστριά του, Ούμα Θέρμαν.

18 Μαϊ 2024

Η αειθαλής Σόφη Ζαννίνου κομψή με γαλάζιο ταγιέρ

Η Σόφη Ζαννίνου στα 73 παραμένει κομψή και λαμπερή.

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.