ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Έμμα Τόμσον παραλίγο να μην παντρευτεί τον άντρα της ζωής της λόγω της Κέιτ Γουίνσλετ

H λαμπερή και άκρως γοητευτική Έμμα Τόμσον χρειάστηκε να περάσει δοκιμασίες πριν βρει την ευτυχία στην προσωπική της ζωή.

Η Έμμα Τόμσον και ο Γκρεγκ Γουάιζ είναι μαζί εδώ και 25 χρόνια. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Λογική κι ευαισθησία", στην οποία έπαιζε και η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Χιού Γκραντ.

Λίγο πριν τα γυρίσματα ο Γκρεγκ Γουάιζ είχε βγει με μια φίλη του, την Έλενα, που έχει "την έκτη αίσθηση", η οποία του είχε πει τότε πως σε αυτή την ταινία θα γνώριζε τη γυναίκα της ζωής του. Όμως, επειδή η Τόμσον ήταν ακόμη παντρεμένη τότε με τον ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη Κένεθ Μπράνα και επειδή ήταν μεγαλύτερή του, ίσως σκέφτηκε πως ήταν η Κέιτ Γουίνσλετ, με την οποία όντως βγήκαν.

Όπως είχε πει η Έμμα στην εκπομπή The Graham Norton Show: "Την πήγε στο Glastonbury και εκείνη βαρέθηκε τόσο που (ο Γκρεγκ) σκέφτηκε "αυτό δεν θα προχωρήσει. Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και κάπως έτσι έχουν περάσει 25 χρόνια".

Ο Γκρεγκ πάλι είχε απολακύψει σε δική του συνέντευξη πως ήταν η ίδια η Κέιτ Γουίνσλετ που τού πρότεινε πως θα έπρεπε να βγει με την Έμμα κι όχι με εκείνη! Συγκεκριμένα είπε: "Η Κέιτ τόνισε πως είμαστε τέλειοι ο ένας για τον άλλο και με ενημέρωσε πως ο γάμος της είχε τελειώσει. Ήταν γραφτό, ακριβώς όπως είχε προβλέψει η Έλεν, η φίλη μου".

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 μετά από οκτώ χρόνια σχέσης. Ο γάμος τους έγινε στην πόλη Ντούνον στη Σκωτία όταν η κόρη τους, Γαία, ήταν ήδη τριών ετών και έτσι βρισκόταν δίπλα στους γονείς της κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Την επόμενη χρονιά το ζευγάρι υιοθέτησε τον γιο του, Tindyebwa Agaba Wise, ένα ορφανό παιδί από τη Ρουάντα που είχε δε επιστρατευτεί στον στρατό. Η Τόμσον τον γνώρισε στα πλαίσια ανθρωπιστικής αποστολής και τον κάλεσε να περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους, απ' όπου δεν έφυγε ποτέ πια.

Θα μπορούσε να είχε γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Την περίοδο του διαζυγίου της με τον Κένεθ Μπράνα η Τόμσον είχε δεχθεί ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα. Γιατί την είχε καλέσει ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ για να βγουν έτσι. Εκείνη νομίζοντας πως κάποιος της κάνει πλάκα τον έβρισε, αλλά όταν κατάλαβε πως πράγματι ήταν εκείνος του απάντησε πως θα τον καλέσει η ίδια. Κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Κένεθ Μπράνα, ο άντρας που της ράγισε την καρδιά

Η Έμμα Τόμσον πριν τον Γκρεγκ Γουάιζ ήταν παντρεμένη με τον Κένεθ Μπράνα για έξι χρόνια. Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα στη μίνι σειρά Fortunes of War και ερωτεύτηκαν αμέσως ο ένας τον άλλον. Τα επόμενα χρόνια δούλεψαν μάλιστα μαζί σε ταινίες όπως τα Peter's Friends, Dead Again, Much Ado About Nothing.

Υπήρξε ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σόουμπιζ.

Έξι χρόνια μετά η Έμμα Τόμσον θα δήλωνε πως "μετά λύπης μου ανακοινώνω ότι δεν είμαστε πια μαζί με τον Κένεθ Μπράνα. Η απόφαση ήταν κοινή και δεν έχω κάποια άλλη δήλωση να κάνω επί του θέματος. Ελπίζω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας".

Λίγο μετά όμως άρχισαν να διαρρέουν φήμες για την εξωσυζιγική σχέση του Μπράνα με την ηθοποιό Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, με την οποία γνωρίστηκαν το 1994 στην ταινία Φρανκενστάιν. Μάλιστα, λίγο μετά τον επίσημο χωρισμό του με την Τόμσον, έβγαιναν πλέον δημόσια με την Κάρτερ.

"Ο λόγος που αυτή η σκηνή με την ηρωίδα που υποδύομαι να κλαίει στο κρεβάτι είναι τόσο αγαπημένη γιατί όλες το έχουμε περάσει" είχε δηλώσει η Τόμσον για την ταινία Love Actually. Γιατί σε αυτή ο σύζυγός της την απατά με τη γραμματέα του ύστερα από πολλά χρόνια γάμου και αγάπης. Όταν καταλαβαίνει πως ένα κόσμημα που είχε αγοράσει εκείνος δεν προοριζόταν για την ίδια, συνειδητοποιεί τι συμβαίνει. "Ξέρω πως νιώθεις όταν το κόσμημα δεν είναι για εσένα" είχε προσθέσει. Ωστόσο, συν τω χρόνω συγχώρεσε και τους δύο για τον πόνο που της είχαν προκαλέσει.

Μάλιστα η ίδια είχε παραδεχτεί πως πέρασε ένα στάδιο κλινικής κατάθλιψης. "Η δουλειά με έσωσε. Η δουλειά και ο Γκρεγκ" έχει πει.

Τότε δεν ήξερε πως ο χωρισμός της θα σηματοδοτούσε το τέλος ενός κεφαλαίου και την αρχή της πιο ευτυχισμένης περιόδου της ζωής της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.