ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι εντυπωσίασε με το σαγηνευτικό της βλέμμα στο catwalk του οίκου Dolce & Gabbana

Η καριέρα της 17χρονης καλλονής έχει ήδη εκτοξευτεί, αφού πλέον ανήκει στα πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου.

Η Ντέβα Κασέλ εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με το σαγηνευτικό της βλέμμα και την κουκλίστικη ομορφιά της. Η μεγαλύτερη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Γάλλου ηθοποιού Βενσάν Κασέλ, έχοντας κληρονομήσει την απαράμιλλη γοητεία του πατέρα της αλλά και την δυναμική φινέτσα της μητέρας της και συνδυάζοντας τα παραπάνω με την νεανική και φρέσκια ιδιοσυγκρασία της κατάφερε να κερδίσει την προσοχή στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς από πολύ μικρή ηλικία. Κάτι που αποδεικνύουν οι αρκετά συχνές εμφανίσεις της τόσο στα catwalks δημοφιλών οίκων μόδας, όσο και στα εξώφυλλα περιοδικών.

Η 17χρονη Iταλογαλλίδα ακολουθεί πιστά τα χνάρια της μητέρας της, συνάπτοντας συνεργασίες με διεθνή πρακτορεία μοντέλων και αποτελώντας μούσα μεγάλων σχεδιαστών, όπως οι Dolce & Cabbana. Μάλιστα, στο fashion week που πραγματοποιείται τις ημέρες αυτές στην πρωτεύουσα της μόδας, το Μιλάνο, η Ντέβα Κασέλ περπάτησε για λογαριασμό του ιταλικού οίκου μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την εκρηκτική μεσογειακή ομορφιά της. Φορώντας μια μαύρη δαντελωτή δημιουργία, η οποία αγκάλιαζε άψογα την σιλουέτα της, ημιδιάφανα ασορτί γάντια από τούλι και ψηλές κάλτσες, θύμισε με το αυστηρό και βαθύ βλέμμα της τις ένδοξες εποχές όπου η μητέρα της αποθεωνόταν στις πασαρέλες.

Στην επίδειξη έδωσε, ασφαλώς, το παρόν η Μόνικα Μπελούτσι, όπου καθισμένη στην front row θαύμασε την κόρη της για την λαμπρή καριέρα που διαγράφει στο χώρο του modeling. Χωρίς να κρύβει την συγκίνηση αλλά και τον μεγάλο της θαυμασμό, η Ιταλίδα ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της από το after party του show, φορώντας μια εντυπωσιακή σατέν δημιουργία από την συλλογή του Dolce & Cabbana.

Το νεαρό μοντέλο έχει εμφανιστεί σε πολλές επιδείξεις μόδας, παρουσιάζοντας προτάσεις σημαντικών οίκων μόδας, όπως Dior, Cartier, δημιουργώντας γύρω της την φήμη ενός περιζήτητου μοντέλου. Όπως φαίνεται το όνειρο της να διακριθεί στον κόσμο της μόδας έχει ξεκινήσει ήδη να πραγματοποιείται παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.