ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φράνσις Αντετοκούνμπο για τον αδερφό του: "Θαυμάζω την ταπεινότητα του Γιάννη"

Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας είναι ράπερ!

Είναι ο πρωτότοκος γιος της διάσημης πλέον οικογένειας Αντετοκούνμπο. Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο μεγάλωσε στο Λάγος της Νιγηρίας με τον παππού και τη γιαγιά του καθώς δεν μπορούσε να έρθει με τους γονείς του, Τσαρλς και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο.

"Ήρθα και εγώ στην Ελλάδα όταν μπόρεσα. Αισθάνθηκα χαρούμενος που επανασυνδέθηκα με την οικογένειά μου, ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Η ιστορία των Αντετοκούνμπο, της οικογένειάς μου, κάνει τους ανθρώπους, να κοιτάξουν πίσω και να καταλάβουν ότι είμαστε όλοι ίσοι. Πρέπει να καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα κατάλληλο πλάνο για τους μετανάστες. Αν δε θέλει μία χώρα να μας κρατήσει ας μας γυρίσει ειρηνικά πίσω, μη μας σπρώχνει μακριά", είχε πει το καλοκαίρι στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι".

Ο Φράνσις σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων κι αρχικά ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, μια αγαπημένη ασχολία του πατέρα του, που ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα Sunshine Stars F.C. της πόλης Ακούρ της Νιγηρίας, όμως ένας τραυματισμός έδωσε τέλος στο όνειρό του να γίνει αθλητής- όνειρο που υλοποίησαν τα παιδιά του.

Ο Φράνσις τελικά επέλεξε τη μουσική ως δικό του δρόμο, έχοντας μνήμες της μητέρας του που συχνά τραγουδούσε. Συστήνεται με το καλλιτεχνικό όνομα Ofili, που είναι και το μεσαίο του όνομα, όνομα του παππού του και που σημαίνει αγάπη και ειρήνη.

Έχει συνεργαστεί και με Έλληνες δημιουργούς, όπως τώρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. "Είναι μια σπουδαία εμπειρία να δουλεύω με τον Γιώργο Μαζωνάκη" είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA. Μέσα από τη δική του μουσική και τους στίχους του θέλει να μεταδώσει στον κόσμο και ιδίως στους νέους το μήνυμα της ειρήνης, της αγάπης και της θετικής ενέργειας. "Τίποτα δεν έρχεται εύκολα στη ζωή. Πρέπει να μένουμε θετικοί" σημείωσε ο ράπερ.

Το πρόσωπό του φωτίστηκε όταν ρωτήθηκε για την αγαπημένη τους μητέρα, τη Βερόνικα. "Είναι ντροπαλή" είπε. "Είναι το στήριγμά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας" εξήγησε. Για εκείνους είναι μια πηγή θετικότητας καθώς τους έκανε πάντα να πιστεύουν πως όλα θα πάνε καλά.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τον αδέρφια του. Για τον Γιάννη σχολίασε πως παραμένει ένας άνθρωπος ταπεινός που θέλει να μαθαίνει και να βελτιώνεται. Τού έχει δώσει ποτέ κάποια συμβουλή ο Γιάννης; "Να παραμένω προσηλωμένος στον στόχο μου".

Φράνσις Αντετοκούνμπο για τον αδερφό του: "Θαυμάζω την ταπεινότητα του Γιάννη"

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.