ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο πρίγκιπας Χάρι αποχαιρέτησε την γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, με την πιο τρυφερή δήλωση

"Σε ευχαριστώ για τα χαμόγελα που μας χάρισες και εμείς να ξέρεις χαμογελάμε τώρα γιατί γνωρίζουμε πως εσύ και ο παππούς είστε και πάλι ενωμένοι" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η είδηση θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την Πέμπτη 8/9 η βασιλική οικογένεια βρίσκεται σύσσωμη σε κατάσταση πένθους, θρηνώντας για την αγαπημένη τους μητέρα, γιαγιά και προγιαγιά, προσφέροντας με την παρουσία τους στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ανακούφιση στον βρετανικό λαό, ο οποίος "έχασε" την μακροβιότερη μονάρχη της ιστορίας. Αποχαιρετώντας, μέσω σχετικής δήλωσης, την αείμνηστη βασίλισσα, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε στον "παγκόσμιο θαυμασμό αλλά και σεβασμό" που απέσπασε η γιαγιά του.

Συγκεκριμένα, ο δούκας του Σάσεξ, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες τύγχανε να βρίσκεται στην Αγγλία με την σύζυγό του, Μέγκαν Μάρκλ, πριν η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας επιδεινωθεί, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα προς την γιαγιά του, δημοσιεύοντας το στο site του φιλανθρωπικού οργανισμού που έχει ιδρύσει. "Η γιορτή τη ζωής της γιαγιάς μου, της Α.Μ. της βασίλισσας Ελισάβετ και ο θρήνος της απώλειάς της, ήταν μία υπενθύμιση ότι εκείνη ήταν μια καθοδηγητική πυξίδα για τόσους πολλούς στην αφοσίωσή της στην υπηρεσία και το καθήκον. Ήταν παγκοσμίως λατρεμένη και σεβάσμια. H ακλόνητη χάρη και αξιοπρέπεια παρέμειναν αληθινά χαρακτηριστικά της κατά τη διάρκεια της ζωής της και τώρα παντοτινή κληρονομιά της" σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας έκανε αναφορά στα λόγια που χρησιμοποίησε η ίδια η βασίλισσα στον επικήδειο του συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: "Ας θυμηθούμε τα λόγια που είπε μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίπου, λόγια που θα φέρουν παρηγοριά σε όλους εμάς αυτή τη στιγμή: "Η ζωή, φυσικά, διέπεται από τελευταίους αποχωρισμούς, όπως και από πρώτες συναντήσεις''". Με μια τρυφερή επίκληση προς το πρόσωπο της, ο Χάρι θυμήθηκε όλες τις όμορφες στιγμές που η γιαγιά του τον έκανε να χαμογελάει πλατιά.

Σ' ευχαριστούμε για το μεταδοτικό σου χαμόγελο.

"Γιαγιάκα, όσο κι αν αυτός ο τελευταίος αποχωρισμός μάς φέρνει τεράστια θλίψη, είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες συναντήσεις μας - από τις πιο παλιές παιδικές μου αναμνήσεις μαζί σου, το να σε συναντήσω για πρώτη φορά ως Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου μου, μέχρι την πρώτη στιγμή που συνάντησες την αγαπημένη μου σύζυγο και αγκάλιασες τα λατρεμένα σου δισέγγονα. Λατρεύω αυτές τις στιγμές που μοιράστηκα μαζί σου και τις άλλες πολλές ξεχωριστές στιγμές ανάμεσα. Ήδη μας λείπεις τρομερά, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Και μιλώντας για νέες συναντήσεις, τώρα τιμάμε τον πατέρα μου στον νέο του ρόλο ως βασιλιά Κάρολο Γ’. Σ' ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σου στην υπηρεσία. Σ' ευχαριστούμε για τη σωστή συμβουλή σου. Σ' ευχαριστούμε για το μεταδοτικό σου χαμόγελο. Και εμείς, επίσης, χαμογελάμε γνωρίζοντας πως εσύ και ο παππούς ξανασυναντηθήκατε τώρα και είστε ξανά μαζί γαληνεμένοι" κατέληξε.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

08 Μαϊ 2024

Χίλαρι Νταφ: Γέννησε το 4ο μωρό της στο σπίτι - Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από την γέννα στο νερό

Το 4ο παιδί της έφερε στον κόσμo η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Hilary Duff.

08 Μαϊ 2024

Δίκη στο Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση να πέσουν στα "μαλακά" οι κατηγορούμενοι

Η έφεση που ασκήθηκε αφορά το σύνολο της απόφασης, πλην του ηλικιωμένου που έβαλε τη φωτιά, ο οποίος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή, γιατί νομικά δεν μπορούσε να ασκηθεί.

Περισσότερα από

News

08 Μαϊ 2024

Met Gala: Το "γυμνό φόρεμα" νίκησε και πάλι- αλλά μήπως τελικά έχει καταντήσει βαρετό;

Το λέει και ο λαός: "Το πολύ το "Κύριε Ελέησον" το βαριέται και ο παπάς".

08 Μαϊ 2024

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα - Το Ισραήλ άνοιξε το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ

Ο ισραηλινός στρατός ανέπτυξε άρματα μάχης χθες στη Ράφα, πήρε τον έλεγχο της συνοριακής διέλευσης και έκλεισε τα δυο κυριότερα σημεία εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας εξαγριώνοντας τη διεθνή κοινότητα.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: H Eλένη Φουρέιρα σε μια εκρηκτική performance

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε ο Α’ ημιτελικός της φετινής Eurovision.

08 Μαϊ 2024

Dove Cameron - Damiano David: Ναι, ήταν το ωραιότερο ζευγάρι στο Met Gala 2024

Αγνώριστος ο Damiano David, frontman των Måneskin, αλλά πολύ ερωτευμένος με την Ντοβ Κάμερον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

08 Μαϊ 2024

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εκπέμπει "silver alert"- Σπάνιο κλικ με τον αδερφό του

"Δύο αδέλφια, κοτσονάτοι οδοιπόροι και εξερευνητές χάθηκαν στα δάση του Ανατολικού Πηλίου" γράφει στην ανάρτηση του ο μουσικός!

08 Μαϊ 2024

"Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα" της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο

Από τις 9 Μαΐου στο θέατρο "Μεταξουργείο" για 15 παραστάσεις.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Το BBC αποθεώνει την Μαρίνα Σάττι

Και χαρακτηρίζει το Zari "avant-garde κολάζ ήχου".

08 Μαϊ 2024

Η Έλενα Παπαρίζου αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα στην εμφάνιση του ημιτελικού της Eurovision

Εκρηκτική και εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision.

08 Μαϊ 2024