ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζούλια Ρόμπερτς,Τζορτζ Κλούνεϊ και πάλι μαζί 20 χρόνια μετά

Και βγάζουν "Εισητήριο για τον Παράδεισο"

Είκοσι χρόνια μετά τη "Συμμορία των Έντεκα", οι δυο ηθοποιοί συναντιούνται ξανά στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά για τη ρομαντική κωμωδία "Ticket to Paradise".

O σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι οι δύο σταρ δεν έκαναν ποτέ περισσότερες από τρεις λήψεις για κάθε σκηνή, "επειδή ήξεραν ότι η φρεσκάδα θα περνούσε μόνο από τις πρώτες αντιδράσεις. Ήταν ένα σεμινάριο στην κωμική υποκριτική".

Αν και η ταινία είναι κατά βάση κωμωδία, αγγίζει βαθύτερα θέματα όπως η αγάπη, η λύπη και τα πολύπλοκα συναισθήματα της ανατροφής των παιδιών. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ρομαντικές κωμωδίες, οι οποίες αφορούν κυρίως ανθρώπους στην ηλικία των 20 ή στις αρχές των 30 τους, το "Εισιτήριο Για τον Παράδεισο" εξερευνά την αγάπη, σε όλες τις παραλλαγές της, μέσα από έναν ώριμο φακό.

Στο νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ του Ολ Πάρκερ ("Mamma Mia! Here We Go Again", "The Best Exotic Marigold Hotel") για την αμερικανική εταιρεία παραγωγής Universal, οι δυο ηθοποιοί υποδύονται τους χωρισμένους γονείς που ενώνουν τις δυνάμεις τους και ταξιδεύουν στο Μπαλί προκειμένου να σταματήσουν την κόρη τους από το λάθος που πιστεύουν ότι έκαναν και οι ίδιοι πριν από 25 χρόνια: τον γάμο.

Το πρωτότυπο σενάριο υπογράφει ο – υποψήφιος για Όσκαρ – Τέοντορ Μέλφι ("Hidden Figures") και η ιστορία είναι βασισμένη σε ιδέα του Πάρκερ και του παραγωγού Ντάνιελ Πίψκι. Στην παραγωγή της ταινίας δίπλα στους Ντέμπορα Μπάλντερ Στόουν, Σάρα Χέρβεϊ και τους Τιμ Μπέβαν και Έρικ Φέλνερ από την βρετανική εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών "Working Title", θα βρεθούν ο Τζόρτζ Κλούνεϊ με τον συνεργάτη του Γκραντ Χέσλοβ ("Smokehouse Pictures") καθώς και η Τζούλια Ρόμπερτς με τις συνεργάτιδές της Λίσα Γκίλαν και Μαρίσα Γέρες Γκιλ.

Δείτε το τρέιλερ:

Πέρα από την ταινία "Η Συμμορία των Έντεκα", οι δυο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στο θρίλερ "Money Monster" σε σκηνοθεσία της Τζόντι Φόστερ από το 2016.

Η ταινία Εισιτήριο για τον Παράδεισο (Ticket to Paradise) θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου από την Tulip Entertainment.

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.