ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο πρίγκιπας Κάρολος λανσάρει το δικό του άρωμα

Ένα μπουκάλι του αρώματος κοστίζει 180 δολάρια, ενώ το 10% των εσόδων θα διατεθεί για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλικού κληρονόμου

Η εξοχική κατοικία του 180υ αιώνα Highgrove House που ανήκει στον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, αποτελεί το ησυχαστήριο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος συνεργάστηκε με την Penhaligon, για να λανσάρει ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από τους αγαπημένους του κήπους στο Highgrove.

"Το Highgrove Bouquet είναι ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ένας φόρος τιμής στα υπέροχα αρωματικά καλοκαίρια του στους κήπους του Highgrove", σύμφωνα με την ιστοσελίδα των κήπων.

"Είναι μια εποχή που η μυρωδιά της ανθισμένης φλαμουριάς γεμίζει τον αέρα και οι κήποι Highgrove είναι γεμάτοι από τα κλαδιά της, με τις ανθισμένες, αναζωογονητικές, λουλουδάτες νότες τους", αναφέρουν οι υπεύθυνοι.

Το άρωμα έχει ''νότες'' από γεράνι, λεβάντα και υάκινθο και άλλα… κρυφά συστατικά.

Ένα μπουκάλι του αρώματος κοστίζει 180 δολάρια, ενώ το 10% των εσόδων θα διατεθεί για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλικού κληρονόμου "The Prince's Foundation", το οποίο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης για όλες τις ηλικίες, από παραδοσιακές τέχνες μέχρι αρχιτεκτονική, σχεδιασμό, επιστήμη, μηχανική, κηπουρική και φιλοξενία.

Ο πρίγκιπας Κάρολος εργάστηκε επιμελώς για τους κήπους του Highgrove House επί τέσσερις δεκαετίες, τους οποίους σχεδίασε για να "ευχαριστούν το μάτι και να βρίσκονται σε αρμονία με τη φύση".

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο Κάρολος προσκαλεί τακτικά ομάδες, σχολεία και φιλανθρωπικές οργανώσεις να ξεναγηθούν στους κήπους.

"Μια από τις μεγαλύτερες χαρές μου είναι να βλέπω την ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει ο κήπος σε πολλούς επισκέπτες και ότι όλοι φαίνεται να βρίσκουν κάποιο σημείο του που είναι ξεχωριστό για αυτούς", δήλωσε ο ίδιος.

Κορυφαίο σημείο του κήπου του πρίγκιπα Καρόλου είναι ένα δεντρόσπιτο που χτίστηκε για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι. Το 2015, το δεντρόσπιτο ανακαινίστηκε, ώστε τα εγγόνια του πρίγκιπα Καρόλου να μπορούν να παίζουν

Read Next

12 Μαϊ 2024

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος

Ο Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

12 Μαϊ 2024

Νίκολας Γκάλιτζιν: Ο σταρ του Xόλιγουντ με ελληνικές ρίζες και το ατυχές γεγονός στην Ακρόπολη

Ο "jeune premier" Νίκολας Γκάλιτζιν, είναι λάτρης της Νατάσσας Θεοδωρίδου και αυτό φαίνεται από τα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok.

Περισσότερα από

News

12 Μαϊ 2024

Μαλίν Άκερμαν: Κάτι σας θύμισε η παρουσιάστρια της Eurovision; Και σ΄εμάς!

Η Μαλίν Άκερμαν κάτι μας θύμιζε εχθές στην λαμπερή βραδιά της Eurovision... και αυτό γιατί την έχουμε δει σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ.

12 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Αρχίζουν να ανοίγουν τα στόματα- Κακό κλίμα και επιθέσεις καταγγέλουν το Bambie Thug και το Nemo

"Εμείς είμαστε η Eurovision, δεν είναι η EBU, να πάνε να γαμ*****, δεν με νοιάζει πια" δήλωσε το Bambie Thug. Επίθεση και κατά της Μαρίνας Σάττι σύμφωνα με δημοσιεύματα.

12 Μαϊ 2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

12 Μαϊ 2024

Μπρουκ Σιλντς: Η ζωή αρχίζει στα 60

Ένα νέο βιβλίο και ένα brand ευεξίας που επικεντρώνεται σε γυναίκες άνω των 40 ετών. Η διάσημη ηθοποιός, που "σημάδεψε" τη δεκαετία του 1970 και του ’80 παραμένει πάντα στο προσκήνιο

12 Μαϊ 2024

Σάλμα Χάγιεκ:"Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω ακόμα το προνόμιο να απολαμβάνω τη μητέρα μου"

Η σπάνια φωτογραφία της με τη μητέρα της Ντιάνα Χιμένεθ Μεντίνα

12 Μαϊ 2024

Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Ο δύσκολος δρόμος, οι έρωτες και η φιλία του με τον Πολ Νιούμαν

Η ζωή του θρυλικού ηθοποιού θα μπορούσε να γίνει ταινία.

12 Μαϊ 2024

Γιορτή της Μητέρας: Οι Έλληνες (και οι Ελληνίδες) είναι ξεκάθαρα μαμάκηδες

Ακόμα και Έλληνες από το εξωτερικό έχουν φροντίσει και με ένα "κλικ" να στείλουν λουλούδια στις μαμάδες τους. Στο ζενίθ οι προπαραγγελίες για τη Γιορτή της Μητέρας!

12 Μαϊ 2024
11 Μαϊ 2024

Bραυρώνα: Η στιγμή που ο 25χρονος πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια

Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 25χρονος άνδρας από το Νεπάλ - Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.