ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έλτον Τζον για Μάικλ Τζάκσον: "ήταν ένας δυσάρεστος άνθρωπος"

Στην αυτοβιογραφία του "Me: Elton John" ο μουσικός αποκαλύπτει πολλά για τον χώρο της showbiz, τη σχέση του με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και βέβαια τον Μάικλ Τζάκσον.

Στην εντατική ο Έλτον Τζον. Ποιος είναι ο λόγος

Πασπαλισμένος στην αστερόσκονη της showbiz επί σχεδόν μισό αιώνα ο Sir Έλτον Τζον δεν έχει τίποτα να χάσει μιλώντας ανοιχτά. Έτσι, η αυτοβιογραφία του "Me: Elton John" δεν θα μπορούσε παρά να είναι αποκαλυπτική. Ανάμεσα στις αποκαλύψεις και η άποψή του για τον Μάικλ Τζάκσον που θεωρούσε "ψυχικά άρρωστο, έναν πολύ δυσάρεστο άνθρωπο στη συναναστροφή" μιλώντας για τα χρόνια πριν τον θάνατό του.

"Γνώριζα τον Μάικλ από τότε που ήταν 13 ή 14 ετών" γράφει ο Έλτον Τζον. "Ήταν το πιο αξιαγάπητο παιδί που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Όμως, με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να αποτραβιέται από τον κόσμο και να αποφεύγει την πραγματικότητα, όπως έκανε ο Elvis".

Έλτον Τζον για Μάικλ Τζάκσον: "ήταν ένας δυσάρεστος άνθρωπος"

Σχολιάζει επίσης τη σχέση του με τα φάρμακα και τις ουσίες που πιθανότητα οδήγησαν στον εθισμό: "ένας θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του και ένα θεός ξέρει τι φάρμακα έπαιρνε, αλλά κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια σκεφτόμουν ότι ο καημένος τα είχε χάσει εντελώς. Και δεν το λέω ελαφρά τη καρδία. Ήταν πραγματικά ψυχικά άρρωστος, ένας δυσάρεστος άνθρωπος".

Τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου το HBO έκανε το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland το οποίο ερευνούσε τις σχέσεις του Τζάκσον με τα παιδιά και τον κατηγορούσε για σεξουαλική κακοποίησή τους. Παρότι ο ίδιος δεν παίρνει θέση μιλάει για την αδυναμία του Μάικλ στα παιδιά "για όποιους λόγους δεν μπορούσε καθόλου να κάνει παρέα με ενήλικες".

Ο Έλτον Τζον μιλάει ωστόσο και για άλλους διάσημους. Όπως για την όμορφη φιλία του με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και αφηγείται ένα δείπνο στο οποίο ο ίδιος, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Ρίτσαρντ Γκιρ συναγωνίζονταν για το ποιος θα κέρδιζε την προσοχή της.

Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν ήθελε ούτε να βλέπει την Νταϊάνα;

Μιλάει ανοιχτά για τη διαμάχη του με την Tina Turner, τη σχέση του με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και εκείνη τη φορά που σχολίασε το ενδυματολογικό στιλ του Μπομπ Ντίλαν. Εξάλλου ο Έλτον Τζον που έχει ζήσει μια συναρπαστική ζωή (όπως την είδαμε και στην ταινία Rocketman) έχει πολλά να πει.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι