ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Το μυστικό είναι να σε κάνει να γελάς": Ο θρυλικός έρωτας του Πολ Νιούμαν & της Τζόαν Γούντγουορντ γίνεται ντοκιμαντέρ από τον Ίθαν Χοκ

"The Last Movie Stars" τιτλοφορείται το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο των δύο ηθοποιών που δούλεψαν μαζί, ερωτεύτηκαν και έζησαν μαζί για 50 χρόνια.

Πολ Νιούμαν, γάμος

Πίσω από την κάμερα θα βρεθεί ο ηθοποιός, Ίθαν Χοκ για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ "The Last Movie Stars" που εξερευνά τη σχέση μεταξύ του Πολ Νιούμαν και της Τζόαν Γούντγουορντ ενός από τα κορυφαία ζευγάρια του κλασικού Χόλιγουντ.



Το αποτελούμενο από έξι μέρη ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο στο HBO Max αργότερα αυτόν τον μήνα και κυκλοφόρησε ήδη ένα πρώτο τρέιλερ του. Ως σκηνοθέτης, ο Χοκ συγκέντρωσε αρχειακό υλικό των ηθοποιών και πραγματοποίησε νέες συνεντεύξεις με τα παιδιά του ζευγαριού, καθώς και με την ηθοποιό Σάλι Φιλντ και τον Μάρτιν Σκορσέζε, που συνεργάστηκαν με τους Πολ Νιούμαν και Τζόαν Γούντγουορντ ξεχωριστά.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος σκηνοθέτησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνεία του Νιούμαν στο "The Color Of Money", είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός του ντοκιμαντέρ. Η σειρά ολοκληρώνει μάλιστα ένα πρότζεκτ που είχε σχεδιάσει ο Νιούμαν πριν από τον θάνατό του το 2008.

Ο σεναριογράφος Στιούαρτ Στερν, ο οποίος έγραψε το σενάριο της πρώτης ταινίας, που σκηνοθέτησε ο Πολ Νιούμαν ο ηθοποιός το 1968 "Rachel, Rachel" πήρε συνεντεύξεις από το ζευγάρι και φίλους του, όπως οι Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Ελία Καζάν, Γκορ Βιντάλ και Σίντνεϊ Λουμέτ για τα απομνημονεύματα του Νιούμαν, τα οποία δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ.


Οι Νιούμαν και Γούντγουορντ συμπρωταγωνίστησαν σε πολλές ταινίες, "Paris Blues", "The Drowning Pool", "From The Terrace" και "The Long, Hot Summer". Εκτός από τα ατομικά τους ταλέντα, ήταν αναγνωρισμένοι για το γεγονός ότι έφεραν τη χημεία της αληθινής τους ζωής στην οθόνη. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 50 χρόνια.

Όταν κάποτε τούς ρώτησαν το μυστικό ενός τόσο καλού γάμου ο Νιούμαν είπε αστιευόμενος πως "κανένας άλλος δεν τους ήθελε". Η Γούντγουορντ, η οποία μάλιστα ήταν πιο διάσημη από εκείνον στην αρχή της σχέσης τους θυμάται πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους. "Ήταν μια τόσο ζεστή αυγουστιάτικη μέρα. Ήμουν ντυμένη όπως έπρεπε τότε, με τις γόβες και τα γάντια μου κλπ. Μπήκα ιδρωμένη στο γραφείο του αντζέντη μου κυρίως για να δροσιστώ, αφού είχαν air condition. Μιλούσα λοιπόν με τη φίλη μου που δούλευε στη ρεσεψιόν και βλέπω έναν άψογα ντυμένο άντρα, με το κοστούμι του, τα μπλε μάτια και τα πλούσια μαλλιά και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "μπλιάχ"". Όμως, εκείνος συμπληρώνει πως ήταν το μόνο κοστούμι που είχε τότε και που το έπλενε και το σιδέρωνε συνέχεια για να πηγαίνει στα ραντεβού. Στο τέλος όμως αποκάλυψαν πως το μυστικό είναι το χιούμορ. "Να σε κάνει να γελάς" είπε εκείνη.

Την πρώτη φορά έπαιξαν μαζί σε ένα θεατρικό του Μπρόντγουεϊ, το 1953, στο "Πικ-νικ". Έπειτα, το 1957, έπαιξαν μαζί και στην πρώτη ταινία "The Long, Hot Summer" κι έναν χρόνο μετά ο Πολ Νιούμαν χώρισε από την πρώτη του γυναίκα, Τζάκι Γιτ, με την οποία είχαν δύο κόρες (τη Σούζαν και τη Στέφανι) και έναν γιο, τον Σκοτ που δυστυχώς πέθανε.

Ο Νιούμαν και η Γούντγουορντ παντρεύτηκαν και εγκαταστάθηκαν στο Westpost του Κονέκτικατ, ώστε να βρίσκονται εκτός Χόλιγουντ. Απέκτησαν μαζί τρεις κόρες: τις Έλινορ, Μελίσσα και Κλαιρ. Οι δύο ηθοποιοί θριάμβευσαν στην καριέρα τους, αλλά και στη σχέση τους, αφού έμειναν ως τον θάνατο του Νιούμαν το 2008.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram


Read Next

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.