ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Bραβεία MAD: πώς το ξύλο μεταξύ των τράπερς αμαύρωσε τη μεγάλη γιορτή της μουσικής

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι πρώτες σειρές (των VIP δε) όταν οι τράπερς Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια.

Τα MAD VMA 2022 αμαυρώθηκαν φέτος από το "αντριλίκι" δύο τράπερ: του Snik και του Light που καθόντουσαν σε κοντινές θέσεις στις μπροστινές σειρές δε των VIP. Η τελετή κυλούσε ομαλά μέχρι την εμφάνιση της Τάμτας. Όσο εκείνη και η ομάδα της βρισκόντουσαν επί σκηνής ξέσπασαν τα πρώτα επεισόδια κάτω με τους δυο άντρες να πιάνονται στα χέρια. Με πρωτοβουλία του Τάσου Ξιαρχού, υπεύθυνου για την εμφάνιση της τραγουδίστριας, διεκόπη το σόου εκείνη τη στιγμή και απομακρύνθηκε εκείνη για την ασφάλειά της.

Έπειτα από λίγο έγινε και δεύτερη επίθεση, όταν στη σκηνή βρισκόταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καλεσμένη των Βραβείων MAD προκειμένου να απονείμει το βραβείο για την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, ξέσπασε και δεύτερο επεισόδιο. Το βραβείο θα παραλάμβανε η Έλενα Παπαρίζου, που καθόταν στην πρώτη σειρά και η οποία όμως πανικοβλήθηκε από την κατάσταση και αποχώρησε από τα Βραβεία. Ο floor manager, ζήτησε από όσους εμπλέκονται στο συμβάν να αποχωρήσουν.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί πώς ο Light επέστρεψε στον χώρο και πήρε κανονικά μέρος στην εκδήλωση. Μοιράστηκε τη σκηνή με τον Χρήστο Μάστορα ζητώντας συγγνώμη από το κοινό. Συγκεκριμένα είπε: "Ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο που είναι εδώ σήμερα, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Μέχρι εκεί. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη διοργάνωση. Από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά".

Bραβεία MAD: πώς το ξύλο μεταξύ των τράπερς αμαύρωσε τη μεγάλη γιορτή της μουσικής

Ωστόσο η βραδιά χάλασε και όχι μόνο αυτό. Οι εμπλεκόμενοι έθεσαν σε κίνδυνο όσους παρευρίσκονταν στον χώρο, καθώς εύκολα θα μπορούσε να προκληθεί πανικός και να ποδοπατηθούν άνθρωποι. Η ευθύνη των δύο "μάτσο" αντρών είναι τεράστια (πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 2 επεισόδια). Μεγάλη ευθύνη έχουν όμως εφεξής και οι εταιρίες τους, ο χώρος συνολικά και οι οπαδοί τους.

Φέτος, είδαμε εξάλλου και τα Όσκαρ να αμαυρώνονται από το επεισόδιο βίας που προκάλεσε ο Γουίλ Σμιθ καταστρέφοντας το φαντασμαγορικό σόου του κινηματογράφου. Τέχνη και βία δεν συμπορεύονται. Όσοι διεκδικούν τον τίτλο του καλλιτέχνη, θα πρέπει να είναι σε θέση να τον υπηρετούν και να μην θέτουν σε κίνδυνο τον κόσμο και τους συναδέλφους τους, των οποίων κατέστρεψαν τη δουλειά που είχαν ετοιμάσει για το εν λόγω σόου. Πόσο μάλλον όταν αποχωρούν με ύφος θριαμβευτή και χαμόγελα, μετά το συμβάν.

Οι διοργανωτές των Mad Video Music Awards γνωστοποίησαν με ανακοίνωή τους πως δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση κανένα απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης των προσώπων που συμμετείχαν στα "πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά". Σημείωσαν δε πως "Τα Mad Video MusicAwards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει".

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

Read Next

16 Μαϊ 2024

Διαζύγιο για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ; "Απλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει"

Πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε ότι πρακτικά έχουν ήδη χωρίσει.

16 Μαϊ 2024

Piano City Athens: Το πρώτο φεστιβάλ ¨δρόμου" που συμβαίνει κυριολεκτικά σε όλη την πόλη.

Mετά το πρώτο φεστιβάλ τον Μάιο 2023, το αγαπημένο φεστιβάλ δρόμου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά!16, 17, 18, 19 ΚΑΙ 20 Μαΐου όλη η Αθήνα θα γεμίσει μουσική.

Περισσότερα από

News

16 Μαϊ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι drag queen που θα κρατήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα

"Είναι σημαντικό για όλο τον κόσμο να δει ότι στη Γαλλία μπορείς να είσαι drag queen και να μεταφέρεις την Ολυμπιακή Φλόγα" δήλωσε η drag queen, Miss Martini.

16 Μαϊ 2024

Λένα Μαντά: "Ο πατέρας μου πέθανε με άνοια. Καθόλου δεν με ένοιαξε"

Η Λένα Μαντά μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της αλλά και τη δύσκολη σχέση με τους γονείς της.

16 Μαϊ 2024

Το καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη | Τα ωραιότερα beach looks της

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ιδιωτικά μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

16 Μαϊ 2024

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μεταφέρει στο Μπρόντγουεϊ την επιτυχία του "Good Night, and Good Luck"

"Είναι τιμή μου, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, να επιστρέφω στη σκηνή, και ειδικά στο Μπρόντγουεϊ", ανέφερε ο Κλούνεϊ σε δήλωσή του.

16 Μαϊ 2024

Μελέτης Ηλίας: Σίγουρα δεν θυμάσαι ότι είχε παίξει σε αυτήν τη διαφήμιση

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μελέτης Ηλίας, μιλά για τις πτυχές της ζωής του και μας θυμίζει τη διαφήμιση που είχε παίξει στο παρελθόν.

16 Μαϊ 2024

Μαριτίνα Ντενίση:"Σε αγαπάω περισσότερο από τον καθένα"

H Μαριτίνα Ντενίση ευχήθηκε στη μητέρα της με μια τρυφερή φωτογραφία τους

16 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η μεγάλη επιστροφή του Mad Max

Ο σχεδόν 80χρονος Τζορτζ Μίλερ επέστρεψε με ένα ακόμη έπος του "Mad Max", το "Furiosa" με πρωταγωνιστές την Άνια Τέιλορ-Τζόνσον και τον Κρις Χέμσγουορθ.

16 Μαϊ 2024

Χιου Γκραντ: "Το Χόλιγουντ με εγκατέλειψε αλλά είχα την ευκαιρία να κάνω άλλα πράγματα"

Ο ηθοποιός Χιου Γκραντ δεν είναι πλέον "ο αγαπημένος" του Χόλιγουντ.

16 Μαϊ 2024

Άμπερ Βαλέτα: "Είμαι 25 χρόνια "καθαρή" από ναρκωτικά και αλκοόλ"

"Γιατί λοιπόν να ντραπώ τώρα να μιλήσω γι' αυτό που είμαι νηφάλια;" , εξομολογείται το σούπερ μόντελ.

16 Μαϊ 2024

Τι είναι η Όπερα τελικά;

OperaBox: Η νέα ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής