ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: "Δεν είναι εύκολο να σε κριτικάρουν συνεχώς"

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: "Δεν είναι εύκολο να σε κριτικάρουν συνεχώς"

Σε μια σπάνια συνέντευξη προχώρησε η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, με αφορμή την συμπλήρωση των 75ων γενεθλίων της. Η δούκισσα της Κορνουάλης, μιλώντας στη βρετανική Vogue, αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τον πρίγκιπα Κάρολο τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά και στην δημόσια κατακραυγή που έχει δεχτεί, από τον καιρό που ακόμα βρισκόταν εν ζωή η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Άλλωστε, την εποχή εκείνη ξεκίνησαν οι φήμες του παράνομου ερωτικού δεσμού που φέρεται ότι είχε συνάψει με τον γιο της βασίλισσας και διάδοχο το θρόνου.

Οι εικασίες, ωστόσο, της υποτιθέμενης σχέσης τους είχαν ήδη φουντώσει από το 1992, όταν στο φως της δημοσιότητας βρέθηκε μια ερωτική συνομιλία μεταξύ των Καμίλα και Καρόλου

Ο δούκας και η δούκισσα της Κορνουάλης γνωρίζονταν για περισσότερα από 35 χρόνια πριν γίνουν επισήμως ζευγάρι, διατηρώντας φιλικές σχέσεις κατά την διάρκεια των γάμων τους. Το 1995 η Καμίλα πήρε διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, ενώ την επόμενη χρονιά, ο πρίγκιπας Κάρολος γνωστοποιεί τον χωρισμό του από την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Οι εικασίες, ωστόσο, της υποτιθέμενης σχέσης τους είχαν ήδη φουντώσει από το 1992, όταν στο φως της δημοσιότητας βρέθηκε μια ερωτική συνομιλία μεταξύ των Καμίλα και Καρόλου, με το περιστατικό να μένει γνωστό στην ιστορία ως "Camillagate".

Το σκάνδαλο καλύφθηκε εκτενώς τόσο από τον βρετανικό, όσο και τον διεθνή Τύπο, με τις σχέσεις Καμίλα - Νταϊάνα να εντείνονται. Η πρώτη γνωρίζοντας πως έχει συνδεθεί με ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του 20ου αιώνα δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για την αγάπη που έτρεφε για τον Κάρολο. Τέσσερα μόλις χρόνια μετά τον αναπάντεχο θάνατο της πριγκίπισσας, η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε την Καμίλα και τον Κάρολο στο Παλάτι, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την αποδοχή της σχέσης τους.

Μου έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο για μεγάλο χρονικό διάστηκα, κάτι που με οδήγησε να ζω σύμφωνα με αυτό. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοιτούν συνέχεια και, να τον κριτικάρουν.

Το βασιλικό ζεύγος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2005 και παρόλο που συμπληρώνουν 18 χρόνια παντρεμένοι, η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς παραδέχεται πως ο κόσμος ξεχνάει πόσα χρόνια έχουν πλέον περάσει μαζί, επαναφέροντας συνεχώς στο προσκήνιο το μακρινό παρελθόν. Σε ερώτηση για το πως τα media έχουν επηρεάσει την ζωή της, εκείνη αποκρίθηκε χαρακτηριστικά "Δεν ήταν εύκολο. Μου έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο για μεγάλο χρονικό διάστηκα, κάτι που με οδήγησε να ζω σύμφωνα με αυτό. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοιτούν συνέχεια και, να τον κριτικάρουν. Πιστεύω ότι στο τέλος, το ξεπέρασα κάπως και προχώρησα. Πρέπει να προχωράς στη ζωή".

Μεταξύ άλλων, η 74χρονη δούκισσα ανέφερε πως λατρεύει να αφιερώνει χρόνο στον σύζυγό της, όπως ακριβώς συνηθίζει και εκείνος. "Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά πάντα καθόμαστε μαζί, πίνουμε τσάι και συζητούμε όλα όσα έγιναν μέσα στην ημέρα...Όταν πηγαίνουμε διακοπές, μας αρέσει να καθόμαστε μαζί στην ηρεμία. Όταν φεύγουμε, το πιο ωραίο πράγμα είναι ότι καθόμαστε, διαβάζουμε τα βιβλία μας σε διαφορετικές γωνίες του ίδιου δωματίου. Είναι πολύ χαλαρωτικό επειδή δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια συζήτηση. Απλώς καθόμαστε και είμαστε μαζί" πρόσθεσε στη συνέχεια. Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς αναμένεται να ανέβει στο θρόνο στο πλευρό του πρίγκιπα Καρόλου όταν στεφθεί βασιλιάς, αναλαμβάνοντας τον τίτλο της βασίλισσας όπως ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στο έτος η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"