ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σεξ στο γραφείο, σεξ στο ασανσέρ: 8 μέρη που δεν κάνουμε πια σεξ

Μια δεκαετία πριν τα πράγματα ήταν αλλιώς. Το σεξ ήταν πιο ανέμελο, συνέβαινε στα πιο τρελά μέρη. Καταγράψαμε μερικά από τα πιο εξτρίμ μέρη για «σεξάκι».

Σεξ στο γραφείο, σεξ στο ασανσέρ: 8 μέρη που δεν κάνουμε πια σεξ

Λίγο η καθημερινότητα, λίγο η κούραση από τη δουλειά, λίγο η γενικότερη απογοήτευση από την έλλειψη χρημάτων και προοπτικής, λίγο όλα τα παραπάνω, πάει το σεξ. Το πάτησε το τρένο. Η φαντασία μας εκμηδενίστηκε μπροστά στον ισοπεδωτήρα της πραγματικής ζωής. Μια δεκαετία πριν τα πράγματα ήταν αλλιώς. Το σεξ ήταν πιο ανέμελο, συνέβαινε στα πιο τρελά μέρη. Ιδού μερικά παραδείγματα:

1. Σεξ στο γραφείο: την εποχή των παχιών αγελάδων και της οικονομικής ευημερίας, το σεξ στα SATO έδινε και έπαιρνε. Χαμός. Η εξουσία και το παχυλό πορτοφόλι είναι παραδοσιακά από τα πιο δυνατά αφροδισιακά. Το ίδιο και η φιλοδοξία. Σήμερα, που όλα τα αξιακά συστήματα δοκιμάζονται, το σεξ στο γραφείο πνέει τα λοίσθεια. Ας λύσουμε πρώτα το ανταγωνιστικό κλίμα που κυριαρχεί και μετά το γυρνάμε στα πορνογραφικά ζετέμ.

2.Σεξ στις τουαλέτες των κλαμπ: Δεν είναι μόνο ο φόβος των μικροβίων και των βακτηριδίων που φυλάει τα έρμα, είναι που και τα ίδια τα έρμα έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη για κουβέντα και socializing, όταν βγαίνουν από την τρύπα τους για να διασκεδάσουν, που η οποιαδήποτε υποψία για σεξ μετατίθεται για αργότερα. Αργότερα, αργότερα πλησιάσανε δυο κότερα...

3. Σεξ στα πάρτι: Η αλήθεια είναι ότι η εποχή των πάρτι έχει αποδυναμωθεί. Ούτε τόσα πάρτι γίνονται, ούτε τόσο φλερτ υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Όταν όμως συμβαίνουν κάποια γκάδερινκς, άπαντες φροντίζουν να βγάλουν «αυθόρμητες» σέλφι και στη συνέχεια να τις ανεβάσουν, «αυθόρμητα» πάντα, στο φέισμπουκ. Το αυθόρμητο σεξ στον κήπο ή στο δωμάτιο φιλοξενίας των ξένων ή στο κλιμακοστάσιο, έχει πάει περίπατο.

4. Σεξ στα λιμανάκια Βουλιαγμένης/δασύλλια/πάρκα/ξέφωτα: Δεν είναι μόνο οι χαμηλές θερμοκρασίες που απαγορεύουν τις μυστικές συνευρέσεις σε open air σκηνικά. Είναι ο φόβος της αυξημένης -από την σαλταρισμένη εποχή- εγκληματικότητας που έχει αρχίσει να δηλητηριάζει τις αισθήσεις μας και τις παραισθήσεις μας, απαγορεύοντάς μας ουσιαστικά να νιώσουμε ελεύθεροι. Ποιος ξεβρακώνεται στα πέριξ της Αθήνας πλέον; Τρελός είσαι;

Σεξ στο γραφείο, σεξ στο ασανσέρ: 8 μέρη που δεν κάνουμε πια σεξ

5. Σεξ στο αεροπλάνο/καράβι/τρένο: Ίσως να έχουν περιοριστεί και οι ίδιες οι μετακινήσεις, ίσως να έχει κερδίσει ο φόβος (που λέγαμε και παραπάνω) κάποια έξτρα εδάφη, το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι δεν αγγίζονται από το Impulse (που έλεγε και μια διαφήμιση στα 80s), δεν επιβεβαιώνουν το μεθυστικό άρωμα του διπλανού τους. Ακόμα και το φλερτ χαροπαλεύει, τουλάχιστον στο τετ-α-τετ και όχι μέσω sms.

6. Σεξ στο ασανσέρ: Έχει πληρώσει ο άλλος ένα σκασμό χρήματα στα κοινόχρηστα για να διατηρηθεί το ασανσέρ σε καλή κατάσταση, σιγά μη μπει μέσα να το λερώσει και να το βανδαλίσει. Ούτε τα σκουπίδια του δεν κατεβάζει από το ασανσέρ. Προτιμάει τις σκάλες που θα κάνει και λίγο γυμναστική -αυτή τη γυμναστική που χάνει από το σεξ που δεν κάνει.

7. Σεξ στο Facebook: Το Snapchat έχει κερδίσει σε σχέση με το Facebook στον συγκεκριμένο τομέα. Είναι πιο άμεσο, πιο γρήγορο και φυσικά πιο ευέλικτο μιας και τα πάντα, μηνύματα και φωτογραφίες αυτοκαταστρέφονται σε λίγα λεπτά. Είναι η επιτομή της επικοινωνίας εν έτει 2016. Τα είπαμε, τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε, τα σβήσαμε. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Τουλάχιστον στο Snapchat «παίζει» σεξ. Είναι κάτι.

8. Σεξ στο τραπέζι της κουζίνας: Από τον ταχυδρόμο που χτυπούσε πάντα δύο φορές, και την επίμαχη σκηνή της ομώνυμης ταινίας, που χαρακτήρισε σεξουαλικά τις επόμενες γενιές, έχει περάσει καιρός. Οι νεότεροι αγνοούν την ύπαρξη του συγκεκριμένου ταχυδρόμου, μη σου πω και του ταχυδρόμου, ως επάγγελμα, γενικότερα. Η ντίτζιταλ επικοινωνία έχει σκιάσει τα πάντα. Ή φωτίσει τα πάντα, είναι θέμα οπτικής γωνίας.

Read Next

27 Οκτ 2021

«Επειδή αφήνω κληρονομιά στα παιδιά μου αυτή την ασθένεια, να προσέχεις»

Όταν ο Γιώργος Γεννηματάς είχε εκφράσει την ανησυχία του για την υγεία και το μέλλον των παιδιών του.

22 Οκτ 2021

O τραγικός θάνατος του Brandon Lee που σκοτώθηκε από prop gun στα γυρίσματα του The Crow

Ο 28χρονος ηθοποιός έπεσε νεκρός το 1993 κατά τη διάρκεια γυρισμάτων από όπλο που όλοι νόμιζαν ότι ήταν γεμάτο με ψεύτικες σφαίρες.

Περισσότερα από

Men

19 Οκτ 2021

Ο Κιάνου Ριβς κουβαλάει μόνος του τον εξοπλισμό του συνεργείου στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο Παρίσι και αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι είναι ο πιο ωραίος τύπος σε ολόκληρο το Χόλιγουντ.

15 Σεπ 2021

«Είναι σαν τον άνεμο»: Η προβληματική σχέση του Πάτρικ Σουέζι με τη σύζυγό του, Λίσα, έκρυβε μυστικά

«Είχαν έναν άρρωστο, κακοποιητικό γάμο», θα ισχυριστεί άτομο από το στενό, φιλικό τους περιβάλλον.

02 Σεπ 2021
02 Σεπ 2021

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Η αγωνιστική Porsche του συγκρούστηκε με δέντρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

31 Αυγ 2021

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά έχασα τον σεβασμό μου για εκείνον»

Το ξέσπασμα του Άντι Μάρεϊ που κατηγόρησε τον Έλληνα τενίστα για «στρατηγική» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

27 Αυγ 2021

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ηλικία 82 ετών

Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο.

26 Αυγ 2021

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν με αγάπησε»: Η μητέρα του Χιου Τζάκμαν τον εγκατέλειψε όταν ήταν 8 ετών

Παρόλα αυτά εκείνος τη συγχώρεσε. Σήμερα ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο ίνσταγκραμ.

25 Αυγ 2021

Όταν ο Τσάρλι Γουάτς έριξε μπουνιά στον Μικ Τζάγκερ σε έναν από τους πιο θρυλικούς τσακωμούς του ροκ

«Που είναι ο γ@@@@ένος ντράμερ μου;» φώναξε μία νύχτα μεθυσμένος ο Τζάγκερ. Τότε ο Γουάτς του όρμηξε λέγοντας: «Εσύ είσαι ο γ@@@@ένος τραγουδιστής μου».

20 Αυγ 2021

Mία σύντομη ζωή, ένα τραγικό τέλος: Στο φως τα αρχεία του FBI για τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν

Ο Κομπέιν πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου 1994, ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που μέχρι και σήμερα θεωρούν ότι ο τραγουδιστής των Nirvana δολοφονήθηκε.