ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κανείς μας δεν γνώριζε ότι ο Kιάνου Ριβς έχει βίωσει μία τόσο τραγική ζωή

Ελάχιστοι γνωρίζουν την σκοτεινή ιστορία του διάσημου πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ.

Κανείς μας δεν γνώριζε ότι ο Kιάνου Ριβς έχει βίωσει μία τόσο τραγική ζωή

Μπήκε στις ζωές του ευρύ κοινού μέσω της μεγάλης οθόνης, όταν το 1994 πρωταγωνίστησε στην περιπέτεια "Speed" και είδε την καριέρα του να απογειώνεται λίγα χρόνια αργότερα με την τριλογία του "Matrix", αφού είχε ήδη πάνω από 20 ταινίες στο ενεργητικό του και μία πολυτάραχη ζωή για την οποία ελάχιστοι γνωρίζουν αρκετά.

Ο χαμηλών τόνων Keanu Reeves είναι ένας από τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που μένει όσο πιο μακριά μπορεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγει τις λαμπέρες εμφανίσεις και τα κοσμικά events και είναι εξαιρετικά φειδωλός στις συνεντεύξεις του κάθε φορά που κάποιον τον ρωτάει για την προσωπική του ζωή.

Και είναι αλήθεια πως η διάσημος πρωταγωνιστής έχει αρκετούς καλούς λόγους να μην θέλει να μιλάει ανοικτά για το παρελθόν αφού σε αυτό υπάρχουν πολλά μελανά σημεία που σίγουρα θα προσπαθεί σκληρά για να ξεχάσει.

Τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν πολύ στραβά από πολύ νωρίς, πριν ο Keanu να είναι καν σε θέση να το αντιληφθεί, όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε τον ίδιο και την μητέρα του λίγο καιρό αφότου συνελήφθη για μεταφορά ηρωϊνης στο αεροδρόμιο του Hilo, ενός από τα νησιά της Χαβάη. Η τελευταία φορά που τον είδε ήταν σε ηλικία 13 ετών, ενώ πέρασε ολόκληρα τα παιδικά του χρόνια και την εφηβεία του αλλάζοντας πόλεις και σπίτια καθώς η μητέρα του ξανάπαντρευτηκε πολλές φορές και έτσι ο Reeves έζησε με πολλές διαφορετικούς πατριούς. Ένας εκ των οποίων ήταν και ο Paul Aaron, ένας σκηνοθέτης που δούλευε στο Χόλιγουντ και στη Νέα Υόρκη και ο οποίος έβαλε αρκετά χρόνια αργότερα τον 15χρονο Reeves στη βιομηχανία του σινεμά, βρίσκοντας του μία θέση σε κινηματογραφικό στούντιο στο Τορόντο του Καναδά

Κανείς μας δεν γνώριζε ότι ο Kιάνου Ριβς έχει βίωσει μία τόσο τραγική ζωή
O Keanu Reeves σε παιδική ηλικία.

Ο Keanu είχε στο παρελθόν δηλώσει πως έζησε όλη του την παιδική ηλικία ουσιαστικά χωρίς πραγματικό σπίτι. «Και αυτό ήταν κάτι που με ακολουθούσε για πάρα πολλά χρόνια της μετέπειτα ζωής μου. Όταν άρχισα να βγάζω αρκετά χρήματα ένιωσα την ανάγκη να σταματήσω να ταξιδεύω και να μένω σε ξενοδοχεία και αγόρασα το πρώτο μου σπίτι. Ήθελα να έχω επιτέλους ένα σπίτι όπως όλος ο κόσμος».

Ίσως όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά στη ζωή του νεαρού ηθοποιού, o οποίος από το "Speed" και μετά είδε την καριέρα του και τον τραπεζικό του λογαριασμό να εκτινάσεται. Παράλληλα η σχέση του με την Jennifer Syme εξελισσόταν με γρήγορους ρυθμούς και το 1998 εκείνη διαπίστωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία το παιδί το οποίο δυστυχώς γεννήθηκε νεκρό στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης κάτ που η Syme δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει. Το ζευγάρι έζησε συντετριμμένο μαζί για ένα μικρό χρονικό διάστημα αλλά χώρισε λίγο αργότερα λόγω του μεγάλου πένθους που έπεσε πάνω στη σχέση τους. Δύο χρόνια αργότερα η Jennifer οδηγώντας υπό την επήρεια χαπιών στο Λος Άντζελες έπεσε πάνω σε μία σειρά από σταματημένα αυτοκίνητα. Το αμάξι της γύρισε ανάποδα πολλές φορές και η ίδια πετάχτηκε από το κάθισμα του οδηγού. Οι Αρχές εκτιμούν πως ο θάνατος της ήταν ακαριαίος. Ο Reeves που εκείνη την περίοδο ετοιμαζόταν για τα γυρίσματα του τελευταίου Matrix ζήτησε να διακοπεί η παραγωγή για να μπορέσει να διαχειριστεί το γεγονός και την απώλεια.

Με τη Syme λίγο καιρό πριν τον θάνατο του παιδιού τους.

Από τότε ο ηθοποιός έχει αναφερθεί ελάχιστες φορές στον χαμό τον δύο αγαπημένων του προσώπων λέγοντας ότι συχνά αναρωτιέται πως θα ήταν σήμερα η ζωή του αν εκείνη και το παιδί τους βρισκόντουσαν ακόμη κοντά του. Στην προσπάθεια του να ξανασταθεί στα πόδια του ο ηθοποιός έπεσε με τα μούτρα στο σινεμά, μένοντας μακριά από τις κοσμικές εκδηλώσεις και αδιαφορώντας αρκετά για την εξωτερική του εικόνα και εμφάνιση. Μία νέα σειρά προβλημάτων όμως του υπενθύμισαν πως η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή μαζί του. Η σοβαρή περιπέτεια υγείας της αδελφής του που παραλίγο να χάσει τη ζωή της από λευχαιμία και μία παράλογη αλληλουχία νομικών διαφορών που τον οδήγησε κατηγορούμενο στα δικαστήρια ήταν μόνο μερικά από τα πράγματα που συνέχισαν να στοιχειώνουν την υπάρξη του γοητευτικού σταρ.

Χαρακτηριστική παραμένει η ιστορίας μίας γυναίκας με το όνομα Karen Sala, η οποία κατηγόρησε τον Keanu πως την νάρκωσε και την βίασε, κάνοντας μαζί της και παρά τη θέληση της 4 παιδιά. Ο ηθοποιός δήλωσε από την αρχή αθώος και παρά το γεγονός ότι τα τεστ DNA απέδειξαν περίτρανα πως δεν έχει καμία σχέση τόσο με τη Sala όσο και με τα παιδιά, ο ίδιος δείχνει να έχει τραυματιστεί σοβαρά από αυτή την περιπέτεια.

«Η προσωπική μου ζωή είναι ένα βαρετό χάλι,» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Reeves. «Αλλά η δουλειά πάει καλά». Αυτή η φράση δείχνει να κλείνει μέσα της ολόκληρη την ζωή ενός μεγάλου αστέρου του Χόλιγουντ.

Δες ολόκληρη την προσωπική ιστορία του Reeves στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

27 Οκτ 2021

«Επειδή αφήνω κληρονομιά στα παιδιά μου αυτή την ασθένεια, να προσέχεις»

Όταν ο Γιώργος Γεννηματάς είχε εκφράσει την ανησυχία του για την υγεία και το μέλλον των παιδιών του.

22 Οκτ 2021

O τραγικός θάνατος του Brandon Lee που σκοτώθηκε από prop gun στα γυρίσματα του The Crow

Ο 28χρονος ηθοποιός έπεσε νεκρός το 1993 κατά τη διάρκεια γυρισμάτων από όπλο που όλοι νόμιζαν ότι ήταν γεμάτο με ψεύτικες σφαίρες.

Περισσότερα από

Men

19 Οκτ 2021

Ο Κιάνου Ριβς κουβαλάει μόνος του τον εξοπλισμό του συνεργείου στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο Παρίσι και αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι είναι ο πιο ωραίος τύπος σε ολόκληρο το Χόλιγουντ.

15 Σεπ 2021

«Είναι σαν τον άνεμο»: Η προβληματική σχέση του Πάτρικ Σουέζι με τη σύζυγό του, Λίσα, έκρυβε μυστικά

«Είχαν έναν άρρωστο, κακοποιητικό γάμο», θα ισχυριστεί άτομο από το στενό, φιλικό τους περιβάλλον.

02 Σεπ 2021
02 Σεπ 2021

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Η αγωνιστική Porsche του συγκρούστηκε με δέντρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

31 Αυγ 2021

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά έχασα τον σεβασμό μου για εκείνον»

Το ξέσπασμα του Άντι Μάρεϊ που κατηγόρησε τον Έλληνα τενίστα για «στρατηγική» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

27 Αυγ 2021

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ηλικία 82 ετών

Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο.

26 Αυγ 2021

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν με αγάπησε»: Η μητέρα του Χιου Τζάκμαν τον εγκατέλειψε όταν ήταν 8 ετών

Παρόλα αυτά εκείνος τη συγχώρεσε. Σήμερα ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο ίνσταγκραμ.

25 Αυγ 2021

Όταν ο Τσάρλι Γουάτς έριξε μπουνιά στον Μικ Τζάγκερ σε έναν από τους πιο θρυλικούς τσακωμούς του ροκ

«Που είναι ο γ@@@@ένος ντράμερ μου;» φώναξε μία νύχτα μεθυσμένος ο Τζάγκερ. Τότε ο Γουάτς του όρμηξε λέγοντας: «Εσύ είσαι ο γ@@@@ένος τραγουδιστής μου».

20 Αυγ 2021

Mία σύντομη ζωή, ένα τραγικό τέλος: Στο φως τα αρχεία του FBI για τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν

Ο Κομπέιν πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου 1994, ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που μέχρι και σήμερα θεωρούν ότι ο τραγουδιστής των Nirvana δολοφονήθηκε.