ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

12 λάθος ατάκες που λες σε μια γυναίκα μετά το σεξ

Μερικές φορές οι άντρες καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε. Ειδικά μετά από το τέλος του ασίγαστου πάθους. Καταγράψαμε 12 από τις πιο απαράδεκτες ατάκες τους.

12 λάθος ατάκες που λες σε μια γυναίκα μετά το σεξ

Εντάξει, το έχουμε δεχθεί ότι οι άντρες είναι ελαφρώς πιο brutal στον τρόπο που εκφράζονται, δεν μπαίνουν στη διαδικασία του «σεις και του σας». Ευτυχώς βέβαια, γιατί το σεξ ουδέποτε ταίριαζε με ευγένειες. Αλλά και η χοντροκομμένη φράση «α, δε μπορώ τις αγκαλιές, πνίγομαι» μετά το πέρας του παθιασμένου σκηνικού, δε χωνεύεται εύκολα.

Μερικές ακόμα λάθος ατάκες από την πλευρά του. Από την πλευρά μας, θα τις συζητήσουμε άλλη φορά.

1. «Πως είπαμε το όνομά σου;». Εντάξει, η φράση αυτή δε συνηθίζεται, εκτός κι αν μιλάμε για one night stand. Εάν παρόλα αυτά ακουστεί από κάποιον που συναντάμε τον τελευταίο μήνα, καλύτερα να να μαζεύουμε και να φεύγουμε. Χωρίς καν να ντυθούμε, μπορώ να σου πω. Μη μπείτε στον κόπο να τον βρίσετε, θα πάει τελείως χαμένο το γαλλικό.

2. «Πωωωω, είμαι φοβερός εραστής, ο άτιμος!». Σιγά, ρε μεγάλε, μην είσαι και ο Τζον Χολμς. Δεν είσαι, στο λέμε εμείς.

3. «Σου άρεσε;». Τι είναι μωρέ το σε σεξ για να σου αρέσει; Τιραμισού; Το σεξ ή το φχαριστιέσαι ή τσου. Εάν υπερτερεί το «τσου» κανένας κριτικός διάλογος πάνω στο θέμα, μετά το τέλος της παράστασης, δεν μπορεί να επανορθώσει το κακό που έχει γίνει.

4. «Κάτσε, να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου μια στιγμή». Καταλάβαμε. Άλλος ένας μαμάκιας εν δράσει. Τι κι το σεξ ήταν θεϊκό; Η μαμά θα είναι πάντα εκεί να υπονομεύει κάθε μέλλουσα σύντροφο του γιόκα της. Μακριά.

5. «Είσαι πολύ ευλύγιστη. Δεν σου το είχα!». Τι δεν μου το είχες, βρε; «Κι εσύ μια χαρά τα πας κι ας είναι η κοιλιά σου πιο αγύμναστη κι από τους ζελέδες Γιώτης» είναι η μόνη ταιριαστή απάντηση στην περίπτωση του αγενούς τύπου με την υπερβάλλουσα αυτοπεποίθηση.

6. «Ρε συ, φώναζες πολύ. Θα μας άκουσαν οι γείτονες». Μάλιστα, σε μικροαστό πέσαμε. Που σκέφτεται το τι θα πουν οι γείτονες ακόμα κι όταν είναι υπό την επήρεια της λαγνείας. Ποιας λαγνείας δηλαδή; Ο θεός να την κάνει...

7. «Ευτυχώς έχεις το ίδιο όνομα με την πρώην μου και δεν μπερδεύομαι». Ίσως η πιο faux pas από όλες τις λάθος, μετασεξικές ατάκες του κόσμου. Σηκώνει μέχρι και.., μήνυση. Εννοείται ότι μετά από αυτό, το μόνο που του χρειάζεται για να καταλάβει την γκάφα του είναι να τον αποκαλούμε μόνιμα με λάθος όνομα. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της φάσης.

8. «Η αδερφή σου είναι ελεύθερη;». Ουπς! Τι παίζει; Μήπως επιθυμεί να φτάσει στην αδερφή μου μέσω εμού; Γιατί, λίγα έχουμε δει να γίνονται στις ταινίες; Λίγα έχουμε δει να γίνονται στις οικογενειακές ιστορίες που ξεσκεπάζει η Πάνια;

9. «Πάω για ντους». Και ξαφνικά μια ιστορία της Μιράντα από το πάλαι ποτέ Sex and the City ζωντανεύει. Ναι, δεν λέμε να μην είναι καθαρούλης αλλά αμέσως -επαναλαμβάνουμε αμέσως- μετά το σεξ ντους; Κάποιος από σας τους δύο σε αυτό το δωμάτιο είναι υποχόνδριος -και δεν είσαστε εσείς.

10. «Καληνύχτα». Αυτό ήταν. Καληνύχτα, χαίρεται, αντίο και στα τσακίδια!

11. «Αύριο θα βγω με μία πρώην μου». Αυτή η δήλωση σημαίνει ότι α) δεν επιθυμεί σοβαρή σχέση και το λέει πλαγίως, β) ότι δεν του άρεσε το σεξ και το λέει ευθέως.

12. «Σόρι για τη διάρκεια. Πρώτη φορά μου συμβαίνει τόσο γρήγορα». Η λιγότερο ανώδυνη «λάθος» ατάκα. Ο μέσος όρος άλλωστε του σεξ, παγκοσμίως, είναι 2,5 λεπτά.

Read Next

27 Οκτ 2021

«Επειδή αφήνω κληρονομιά στα παιδιά μου αυτή την ασθένεια, να προσέχεις»

Όταν ο Γιώργος Γεννηματάς είχε εκφράσει την ανησυχία του για την υγεία και το μέλλον των παιδιών του.

22 Οκτ 2021

O τραγικός θάνατος του Brandon Lee που σκοτώθηκε από prop gun στα γυρίσματα του The Crow

Ο 28χρονος ηθοποιός έπεσε νεκρός το 1993 κατά τη διάρκεια γυρισμάτων από όπλο που όλοι νόμιζαν ότι ήταν γεμάτο με ψεύτικες σφαίρες.

Περισσότερα από

Men

19 Οκτ 2021

Ο Κιάνου Ριβς κουβαλάει μόνος του τον εξοπλισμό του συνεργείου στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο Παρίσι και αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι είναι ο πιο ωραίος τύπος σε ολόκληρο το Χόλιγουντ.

15 Σεπ 2021

«Είναι σαν τον άνεμο»: Η προβληματική σχέση του Πάτρικ Σουέζι με τη σύζυγό του, Λίσα, έκρυβε μυστικά

«Είχαν έναν άρρωστο, κακοποιητικό γάμο», θα ισχυριστεί άτομο από το στενό, φιλικό τους περιβάλλον.

02 Σεπ 2021
02 Σεπ 2021

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Η αγωνιστική Porsche του συγκρούστηκε με δέντρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

31 Αυγ 2021

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά έχασα τον σεβασμό μου για εκείνον»

Το ξέσπασμα του Άντι Μάρεϊ που κατηγόρησε τον Έλληνα τενίστα για «στρατηγική» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

27 Αυγ 2021

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ηλικία 82 ετών

Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο.

26 Αυγ 2021

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν με αγάπησε»: Η μητέρα του Χιου Τζάκμαν τον εγκατέλειψε όταν ήταν 8 ετών

Παρόλα αυτά εκείνος τη συγχώρεσε. Σήμερα ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο ίνσταγκραμ.

25 Αυγ 2021

Όταν ο Τσάρλι Γουάτς έριξε μπουνιά στον Μικ Τζάγκερ σε έναν από τους πιο θρυλικούς τσακωμούς του ροκ

«Που είναι ο γ@@@@ένος ντράμερ μου;» φώναξε μία νύχτα μεθυσμένος ο Τζάγκερ. Τότε ο Γουάτς του όρμηξε λέγοντας: «Εσύ είσαι ο γ@@@@ένος τραγουδιστής μου».

20 Αυγ 2021

Mία σύντομη ζωή, ένα τραγικό τέλος: Στο φως τα αρχεία του FBI για τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν

Ο Κομπέιν πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου 1994, ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που μέχρι και σήμερα θεωρούν ότι ο τραγουδιστής των Nirvana δολοφονήθηκε.