0
SHARES

Η Πέλλα Χριστίνα Παπαχρήστου λατρεύει τα 80s. Και την λατρεύουν κι αυτά, γιατί της χαρίζουν την πιο φωτεινή, την πιο ζωηρή και παθιασμένη έμπνευση για να σχεδιάσει τα κολάν και -τώρα- τα μαγιό PCP. Ένα ελληνικό brand που ακούγεται σαν κωδικοποιημένο μήνυμα ενημερωμένου dress code: πι σι πι, θες κι εσύ.

Πριν μερικούς μήνες είχαμε κάνει μια κουβέντα με την Πέλλα Χριστίνα, που ξεκινούσε από τα leggings και έφτανε μέχρι την θρησκευτική πίστη στο glitter. Σήμερα κουβεντιάζουμε για κορμιά στον ήλιο και για τα «αλμυρά» σχέδια των μονοκίνι-bottoms.

«Ζούμε στην Ελλάδα, σε μια από τις πιο όμορφες χώρες στον κόσμο, όπου το καλοκαίρι είναι μέσα στην ζωή μας και όλοι μας έχουμε γεμίσει ατέλειωτες αναμνήσεις σε παραλίες από τότε που ήμασταν μικρά».
«Το θεωρήσαμε φυσικό επακόλουθο να ασχοληθούμε με κάτι τέτοιο γιατί πέραν το ότι αγαπάμε το καλοκαίρι πολύ, πάντα ψάχναμε στην αγορά αλλά δεν βρίσκαμε το ιδανικό μαγιό που μας αρέσει».

 

«Επειδή είμαστε και παιδιά των 80s και τα έντονα χρώματα και patterns είναι το "στοιχείο" μας, δημιουργήσαμε κάτι ανάλογο για όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς».

-Πως προέκυψε η ιδέα των μαγιό;

«Ζούμε στην Ελλάδα, σε μια από τις πιο όμορφες χώρες στον κόσμο, όπου το καλοκαίρι είναι μέσα στην ζωή μας και όλοι μας έχουμε γεμίσει ατέλειωτες αναμνήσεις σε παραλίες από τότε που ήμασταν μικρά. Το θεωρήσαμε φυσικό επακόλουθο να ασχοληθούμε με κάτι τέτοιο γιατί πέραν το ότι αγαπάμε το καλοκαίρι πολύ, πάντα ψάχναμε στην αγορά αλλά δεν βρίσκαμε το ιδανικό μαγιό που μας αρέσει. Επομένως επειδή είμαστε και παιδιά των 80s και τα έντονα χρώματα και patterns είναι το "στοιχείο" μας, δημιουργήσαμε κάτι ανάλογο για όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς». 

-Γιατί το μαγιό θεωρείται βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας στην Ελλάδα;

«Οι Έλληνες αγαπάμε τον ήλιο και την θάλασσα και αδιαμφισβήτητα το καλοκαίρι είναι κομμάτι της κουλτούρας μας. Όταν μπορείς να είσαι τους 5 απο τους 12 μήνες το χρόνο σε κάποια παραλία και μπορείς να απολαμβάνεις όλα αυτά που σου δίνονται απλόχερα, δεν χάνεις την ευκαιρία. Οπότε αυτός είναι και ο λόγος που το μαγιό είναι βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Ειδικά το γυναικείο φύλλο θέλει να έχει και αρκετές επιλογές σε αυτό το κομμάτι». 

«Οι Έλληνες αγαπάμε τον ήλιο και την θάλασσα και αδιαμφισβήτητα το καλοκαίρι είναι κομμάτι της κουλτούρας μας».
«Όταν μπορείς να είσαι τους 5 απο τους 12 μήνες το χρόνο σε κάποια παραλία και μπορείς να απολαμβάνεις όλα αυτά που σου δίνονται απλόχερα, δεν χάνεις την ευκαιρία. Οπότε αυτός είναι και ο λόγος που το μαγιό είναι βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας».
«Το μότο του φετινού καλοκαιριού είναι "Dive Into Magic"».

-Ποια είναι η φιλοσοφία των PCP μαγιό; Που ταυτίζεται με τη φιλοσοφία των κολάν PCP; 

«Το μότο του φετινού καλοκαιριού είναι "Dive Into Magic". Είναι ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα #pcpinia και τους #pcpinous να εξερευνήσουν το καλοκαίρι μέσα από την μαγεία της PCP, να χαθούν μέσα σε ένα κόσμο τροπικό και να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα τις θυμούνται για πάντα. Ταυτίζεται με την φιλοσοφία των #pcpleggings "You look hot in it", γιατί υποστηρίζουμε ότι τόσο τα κολάν όσο και τα μαγιό θα αγκαλιάσουν το σώμα σου, θα το αναδείξουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι μια αυτοπεποίθηση like you are the sexiest woman/man on earth». 

-Πως θα χαρακτηρίζατε το ύφος των μαγιό PCP;

«Mix and match. Η φετινή συλλογή συνδυάζει από tropican patterns μέχρι tribal και γεωμετρικά, ακόμα και πιο "σοβαρά" και κλασσικά όπως τα ολόσωμα με τις ρίγες. Υπάρχουν τα μπικίνι για όσες είναι φαν αυτών, αλλά και τα πιο surfαδικα για αυτούς που ασχολούνται με τα water sports. Ένα εντελώς fresh entry είναι τα μονοκίνι-bottoms σε έντονα σχέδια με φρου φρου στο πλάι που έγιναν και σήμα κατατεθέν». 

-Πόσα μαγιό μπορεί να έχει μία γυναίκα;
«Αμέτρητα».

-Με τι αξεσουάρ συνδυάζεται ένα μαγιό και με τι όχι;

«Είμαστε φαν του μινιμαλισμού ειδικά όσον αφορά τα #pcpswimwear, καθώς από μόνα τους είναι ήδη έντονα χρωματικά και σχεδιαστικά και τραβάνε την προσοχή. Ενδεχομένως ένα εξτρά αξεσουάρ να μην είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα μιας καλαίσθητης εμφάνισης. Για αυτό και υποστηρίζουμε ότι αρκεί να εμφανιστείς στην παραλία με ένα #pcphat και μια #pcptowel για ένα ολοκληρωμένο beach outfit». 

PCP Facebook

PCP

 

 

 

TAGS