ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Think Pink: Η πιο λαμπερή μαρμελάδα που έχετε σκεφτεί φτιάχτηκε από σαμπάνια

Ροζ, sparkly και γαργαλιστική, σε ένα κουτί σαν μπιζουτιέρα, μια μαρμελάδα «αριθμημένη», πιπεράτη, το τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα από μια πολύ αισιόδοξη γυναίκα

Think Pink: Η πιο λαμπερή μαρμελάδα που έχετε σκεφτεί φτιάχτηκε από σαμπάνια

Όσοι ακολουθούν την Εύη Φέτση στα σόσιαλ μίντια έχουν καταλάβει ότι η Εύη έχει μια ακατάβλητη αισιοδοξία. Και μια ποιητικότητα κρυμμένη πίσω από ροζ κουτάκια, βγαλμένα από την Μέρι Πόπινς ή παραμύθια με πριγκίπισσες. Αν τη γνωρίσει κάποιος από κοντά, δίπλα στην αισιοδοξία θα βάλει και μια ακαταμάχητη δημιουργικότητα, τη λέω ακαταμάχητη γιατί έχει να κάνει με στιγμές και προϊόντα της «καλής ζωής» στα οποία δύσκολα μπορεί να αντισταθεί. Ξεκίνησε με το πιο γλυκό προϊόν που μπορεί να σκεφτεί κάποιος, μια μαρμελάδα που δεν είναι ακριβώς σαν τις άλλες ή μάλλον, δε μοιάζει με καμία άλλη.

Think Pink: Η πιο λαμπερή μαρμελάδα που έχετε σκεφτεί φτιάχτηκε από σαμπάνια

«Δεν είναι εύκολη εποχή αυτή που ζούμε για να ξεκινήσεις καινούριες δουλειές, το ξέρω αυτό καλύτερα από τον καθέναν, αλλά από την άλλη έχω μάθει στην πράξη πως αν δεν ρισκάρεις και αν δεν κυνηγήσεις τα όνειρα σου, μένεις στάσιμος», λέει η Εύη Φέτση. «Ή ακόμα χειρότερα, αφήνεσαι και βουλιάζεις. Και εγώ είμαι της σχολής «πέτρα που δεν κυλάει, χορταριάζει». Και πιστεύω πως αν έχεις ένα καλό concept, μια σωστή σχέση ποιότητας- τιμής, καλή ομάδα γιατί το μυστικό είναι πάντα το team work, και αρκετό πάθος για να το υποστηρίξεις όπως πρέπει, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις παρά να αποτύχεις. Φυσικά, αυτή την στιγμή όλα αυτά είναι θεωρίες, μένει να δούμε και την πράξη. Πρέπει να ομολογήσω πως η ιδέα του να δημιουργήσω μια σειρά προϊόντων Blond (con)fusion δεν ήταν δική μου αλλά της φίλης μου της Βίβιαν Ευθυμιοπούλου. Με το που μου το είπε, σκέφτηκα αμέσως κάτι ροζ, sparkly και γαργαλιστικό για τις γιορτές, και έτσι γεννήθηκε το Festive Jelly Jam. Που το έκαναν πραγματικότητα η Γιάννα Μπαλαφούτη της Πυλιακής Γης η οποία έδωσε στην ιδέα μου γεύση, άρωμα και χρώμα και ο Ιάσονας Δεληγιάννης Φέτσης που σχεδίασε την συσκευασία και όλο το artwork.

Γιατί πάντα ροζ;

Το ροζ πέρα από αγαπημένο μου χρώμα είναι για μένα state of mind και τρόπος ζωής. Στο μυαλό μου συμβολίζει την αισιοδοξία, το χαμόγελο, τις ευτυχισμένες στιγμές και την αντίσταση ενάντια σε κάθε μορφής μιζέρια. Με τα χρόνια έχει γίνει συνώνυμο μου στην συνείδηση όσων με διαβάζουν ή με ακολουθούν στα social media, άρα και συνώνυμο του Blond. Οπότε ήταν φυσικό και επόμενο, τόσο αυτό το πρώτο όσο και τα επόμενα προϊόντα της σειράς Blond (con)fusion να είναι ροζ. Το Festive Jelly Jam σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι το τέλειο δώρο για τις γιορτές που έρχονται. Είναι κάτι που θα αγόραζα για τον εαυτό μου και για τις φίλες μου εννοώ. Mε τα ίδια χρήματα που θα έδινες για να πάρεις ένα γούρι ας πούμε, παίρνεις κάτι που δεν είναι απλά ένα premium προϊόν αλλά ένα item of desire. Κάτι πρωτότυπο, εξαιρετικά συσκευασμένο και απολύτως girly.

Αν σας πω να χαρακτηρίσετε το προϊόν σας;

Είναι ένα προϊόν σκανταλιάρικο που δεν χωράει σε ήδη υπάρχουσες κατηγορίες και θα κυκλοφορήσει σε 1000 μόνο κομμάτια που είναι συσκευασμένα σε αριθμημένα κουτιά τα οποία από μόνα τους είναι νομίζω πάρα πολύ χαριτωμένα. Είναι κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά στην Ελληνική αγορά, δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάπου έξω, και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση δώρου. Ένα βαζάκι που στέκεται πάνω σε μια βάση, μέσα σε ένα χαρτονένιο κουτί, και σε μια ασορτί σακούλα με ωραίο ton sur ton φιόγκο, όλα βασισμένα σε ένα πολύ παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο artwork.

Θα μας πείτε τα μυστικά της μαρμελάδας σας;

Να πω εδώ πως το Festive Jelly Jam δεν είναι «μια μαρμελάδα». Δεν είναι καν μαρμελάδα δηλαδή γιατί οι μαρμελάδες φτιάχνονται από φρούτα ενώ το Jelly Jam μας είναι φτιαγμένο από ροζέ σαμπάνια, ροδοπέταλα, ιβίσκο, τσίλι και πιπέρι. Μυρίζει υπέροχα, έχει μια γεύση που γαργαλάει παιχνιδιάρικα την γλώσσα και πέρα από τις κλασσικές χρήσεις – να το αλείψεις δηλαδή πάνω σε ψωμί, μπισκότα, cake ή scones, ταιριάζει άψογα με τυριά αλλά και αν ανακατέψεις ένα κουταλάκι σε ένα ποτήρι σαμπάνια ή άλλου είδους bubbly φτιάχνεις ένα καταπληκτικό cocktail.

Και βέβαια, ήταν να μην κάνω την αρχή, γιατί τώρα ετοιμάζω ήδη το προϊόν που θα κυκλοφορήσει για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Το concept της σειράς προϊόντων Blond (con)fusion είναι άλλωστε πολύ συγκεκριμένο. Θα κυκλοφορεί μια φορά το καθένα ανά περιστάσεις σε συγκεκριμένο αριθμό κομματιών που όταν τελειώσουν, δεν θα ξαναβγούν. Είναι ευκαιρία αυτό να φτιάχνουμε πράγματα πρωτότυπα και μοναδικά, και να μπαίνουμε στην διαδικασία να βάζουμε την φαντασία μας να δουλέψει. Και φυσικά δεν θα έχουν πάντα σχέση με το φαγητό, θα είναι διακοσμητικά, χρηστικά, μπορεί κάποια στιγμή να κάνουμε και κάποιο ωραίο αξεσουάρ ή κάποιο ρούχο.

Που μπορούμε να τη βρούμε;

Είμαι αισιόδοξη από τα πρώτα μηνύματα που παίρνω για το Festive Jelly Jam, μια που παρόλο που θα το παρουσιάσω επισήμως στις 10 Δεκεμβρίου στο Pop Up Project Twinkle στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά, παίρνω κάθε μέρα μηνύματα για παραγγελίες όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από εκτός. Οπότε μια που μου δίνεται η ευκαιρία να πω ότι αν σας ενδιαφέρει, από τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να το παραγγέλνετε και από την σελίδα του Blond στο Facebook αλλά και από το site, θα υπάρχουν ειδικά Order Now” buttons. Αυτά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλοξενία.

Read Next

22 Αυγ 2024

Sofi Victoratou: Τα παπούτσια της Σοφίας Βικτωράτου εμφανίζονται στην 4η σεζόν του Emily In Paris

Δύο τουλάχιστον ζευγάρια Sofi Victoratou θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά - φαινόμενο του Netflix.

18 Αυγ 2024

Aeraki: Για τη Χρυσάνθη Κοκοτσάκη όλα ξεκίνησαν από το απόλυτο καλοκαιρινό item, το παρεό

Το brand Aeraki που ξεκίνησε από τα παρεό με μοναδικά handmade prints, λανσάρει φέτος την πρώτη του resort συλλογή.

Περισσότερα από

Made in Greece

13 Αυγ 2024

Peace and Chaos: Η Νεφέλη και ο Δημήτρης βρήκαν την ισορροπία ανάμεσα στις αντιθέσεις

Το brand Peace and Chaos, με τη μακρόχρονη πορεία στο εγχώριο ένδυμα, μας έμαθε ότι είναι "οκ" να αγαπάμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας.

09 Αυγ 2024

Θίς: Ο Δημήτρης Χατζησταμάτης δεν χτίζει παλάτια στην άμμο, αλλά φτιάχνει από αυτήν κοσμήματα

Τα κοσμήματα Θίς του Δημήτρη Χατζησταμάτη είναι φτιαγμένα από άμμο και καλοκαιρινές αναμνήσεις.

23 Ιουλ 2024

Cristiano Marcheli: Θα παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Salt Water Showroom

Η Cristiano Marcheli θα συνεργαστεί με το Salt Water Showroom για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025.

21 Ιουλ 2024

Deos Studio: Η Θάλεια Φωτάκη για την πρώτη της συλλογή εμπνέεται από τις grande dames του ελληνικού σινεμά

Η καλοκαιρινή συλλογή του Deos Studio "Τόσα Καλοκαίρια" φαντάζεται τι θα φορούσαν η Μελίνα Μερκούρη και η Τζένη Καρέζη σήμερα.

19 Ιουλ 2024

Savapile: Η Λίζα Σαρηγιαννίδου μεγάλωσε με τη μυρωδιά της ψάθας στο πιλοποιείο του πατέρα της

Η Λίζα Σαρηγιαννίδου συνεχίζει την παράδοση του πιλοποιού πατέρα της στο εργαστήριο του Savapile στου Ψυρρή, φτιάχνοντας μεταξύ άλλων τις singature υπερμεγέθεις καπελίνες της.

11 Ιουλ 2024

Eileen Pappas: Η Αϊλήν Παππά εμπνεύστηκε την πρόσφατη συλλογή της από δύο αδέσποτα γατάκια που υιοθέτησε

Τα χειροποίητα κοσμήματα Eileen Pappas είναι statement κομμάτια φτιαγμένα για να ζουν κοντά καρδιά εκείνου που τα φοράει.

04 Ιουν 2024

The C edition: Τα κορμάκια της Χριστίνας Κατσαούνη γίνονται (επιτέλους) μαγιό

Η "sea edition" του The C edition, του brand που έκανε τα κορμάκια τη fashion εμμονή μας.

30 Μαϊ 2024

Somewhere Blue: H Ελένη Γεωργίου αποτυπώνει τα πλάσματα και τα οργανικά σχήματα της θάλασσας σε υπέροχα κοσμήματα

Το brand κοσμημάτων και αντικειμένων deco Somewhere Blue αποτελεί έκφραση της τεράστιας αγάπης της δημιουργού του για τη θάλασσα.

14 Μαϊ 2024

Say No More: Δύο κολλητές φίλες που δεν έβρισκαν το ιδανικό μαγιό, αποφάσισαν να φτιάξουν τα δικά τους

Η Ελίνα και η Στέισυ δημιούργησαν το luxury resort wear brand Say No More για να υπάρχουν επιτέλους μαγιό που κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει αυτοπεποίθηση.

01 Μαϊ 2024

Η αστείρευτη δημιουργικότητα της Κατερίνας Μακρυγιάννη

Τα κοσμήματα της Κατερίνας Μακρυγιάννη μετουσιώνουν το απόβλεπτο ταξίδι της τέχνης.