0
SHARES

 

Η Πέλλα Χριστίνα Παπαχρήστου είχε μια ιδέα, εκεί στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης που περπατούσε μια μέρα. «Η ιστορία των PCP ξεκινάει τρία χρόνια πίσω όταν εργαζόμουν ως βοηθός γνωστού ενδυματολόγου της τηλεόρασης. Σε ένα διαφημιστικό που κάναμε για την Ηellas online, το σκηνικό διαδραματιζόταν στα 80s και για δύο εβδομάδες διάβαζα, έψαχνα, άκουγα τα πάντα που είχαν να κάνουν με αυτή την εποχή, με αποτέλεσμα να με συνεπάρει. Έφτιαξα τα κολάν για το διαφημιστικό και μετά ξεκίνησα να τα φοράω με αποτέλεσμα όλοι να με ρωτάνε από που τα πήρα. Κάναμε μια φωτογράφηση για την πτυχιακή μου όπου είχα δώσει τα leggings και κάπως έτσι τα είδε ο πρώτος πελάτης με τον οποίο ξεκινήσαμε συνεργασία, το Εlegance Plus στην Τσιμισκή» μου λέει. Η λαμπερή δεκαετία του ογδόντα ήταν η έμπνευση, τότε που το κολάν λύκρα, η ψεύτικη γούνα, τα άσπρα αθλητικά και η κορδέλα στα μαλλιά με περμανάντ αποτελούσαν μια άρτια ενδυματολογική δήλωση. Αυτή η ενδυματολογική δήλωση έχει κερδίσει πόντους μέσα στα χρόνια, δεν έχει χάσει διόλου από την αρχική αξία της και έχει καθιερωθεί στο «κλασσικό» κομμάτι steet style. Δικαίως.

-Ποια η σχέση σου με το ρούχο; Είμαστε τρίτη γενιά πάνω στο ρούχο. Όλα ξεκίνησαν από τον παππού 60 χρόνια πριν το 1955, ο οποίος είχε μια εταιρεία που κατασκεύαζε πανωφόρια. Μετά συνέχισε ο πατέρας μου με τον αδελφό του και τώρα είμαστε εγώ με τον αδελφό μου.

-Γιατί εστιάσατε στο κολάν; Γιατί αγαπάμε το glitter, αγαπάμε τις γυναικείες καμπύλες και ήταν ένα προϊόν το οποίο έλειπε από την αγορά σε αυτή την αναβαθμισμένη μορφή. Τι ιδανικότερο λοιπόν από τα #pcpleggings τα οποία συνδυάζουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά; Βέβαια, δεν έχουμε μείνει μόνο σε αυτό. Φέτος για τρίτη χρονιά συνεχίζουμε και με το γυναικείο και ανδρικό μαγιό. Θα κυκλοφορήσει και μια capsule women’s collection S/S 2016 ενώ από το φθινόπωρο θα διατίθεται και η ready-to-wear συλλογή με πολλά ιδιαίτερα και αποκλειστικά κομμάτια.

-Πως θα περιγράφατε το κολάν; Ως ρούχο ή αξεσουάρ; Ως ρούχο, γιατί δεν μπορεί να θεωρηθεί αξεσουάρ. Στα #pcpleggings μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα από τα 100 plus χρώματα και 30 plus σχέδια, να «πατήσεις» και να δημιουργήσεις ολόκληρα outfit. Πιο casual το πρωί για την δουλειά ή τη βόλτα σου, πιο αθλητικό για τις δραστηριότητες σου και πιο σικ και στιλάτο για το βράδυ.

-Ποια είναι η φιλοσοφία των PCP κολάν; «Είμαστε τα κουλ παιδιά των 80s και αυτή είναι η καινούργια εποχή του πάρτι» και «Ας διαδόσουμε το κίνημα “Η αναρχία του glittet” σε όλο τον πλανήτη».

-Ήμουν στο φαρμακείο Placebo της Γλυφάδας προχθές και μου έλεγαν ότι τα κολάν σας πουλάνε σαν ζεστά κουλουράκια. Πόσο χαρούμενους σας κάνει αυτό; Σίγουρα μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους γιατί αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια και η δημιουργικότητα που βάζουμε σε αυτό το εγχείρημα αποδίδει και ότι ο κόσμος, τα #pcpinia όπως τα αποκαλούμε, έχει αγκαλιάσει το προϊόν και το προτιμάει σε μια περίοδο όπου για να ικανοποιήσεις τον καταναλωτή είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Η ποιότητα, η άμεση εξυπηρέτηση και το after sales service είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν την δουλειά μας σε όλα τα επίπεδα.

-Πότε επιβάλλεται να φορεθεί ένα κολάν και πότε απαγορεύεται; Δεν υπάρχουν do και dont’s. Απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε την κατάλληλη εμφάνιση για κάθε περίσταση.

-Σε ποια Ελληνίδα θα χαρίζατε ένα κολάν σας και γιατί; Αν μπορούσαμε θα χαρίζαμε σε όλες τις Ελληνίδες από ένα γιατί στα μάτια μας είναι όλες μοναδικές, τις αγαπάμε και θα θέλαμε να τις δούμε γεμάτες αυτοπεποίθηση μέσα στα shiny #pcpleggings τους.

Facebook PCP

www.pcpclothing.com

 

TAGS