0
SHARES

Ο σκοπός της Κορίνας Βρούσια είναι να γεμίσει τον κόσμο με όμορφα σχήματα, στιλάτες λεπτομέρειες και θετική σκέψη. Αυτό κάνει μέσα από το μπλογκ της, Type My Style, κάποια χρόνια τώρα, αυτό συνεχίζει μέσα από το CocoFico, το ελληνικό brand κοσμημάτων, το οποίο υπογράφει. Υπάρχουν κάποιες υπογραφές που είναι συμβόλαια – η υπογραφή της Κορίνας είναι συμβόλαιο υψηλής αισθητικής και εκλεκτής ποιότητας.

Μιλήσαμε μαζί της για την capsule κολέξιον της και επιβεβαιώσαμε κάτι που ήδη γνωρίζαμε: Ότι τα μαργαριτάρια είναι παντοτινά. Και ειδικά τα freshwater pearls μεγάλη λατρεία.

-Πες μου λίγα λόγια για τα CocoFico.

Τα CocoFico γεννήθηκαν φέτος το καλοκαίρι, πήραν το όνομά τους από τον τρόπο που με αποκαλούσε ο μπαμπάς μου μικρή (αλλά και λίγο μεγαλύτερη) όταν έκανα βλακείες και πίσω από τη δημιουργία τους κρύβεται έντονη αγάπη για τη ζωή, το χιούμορ και την καλαισθησία.

-Πώς γεννήθηκε η ιδέα στο μυαλό σου;

Τα CocoFico όπως μου λένε και οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι θα συνέβαινε κάποια στιγμή αναπόφευκτα γιατί έχω τρομερή αδυναμία στο κόσμημα. Όχι απαραίτητα στο καλό & ακριβό κόσμημα αλλά στο κόσμημα αυτό που έχει μια ιστορία να σου πει, στο κόσμημα με το οποίο μπορείς να συνδεθείς μαζί του συναισθηματικά και καταφέρνει να σου φορέσει ένα ωραίο χαμόγελο στο πρόσωπο και μια γενναιόδωρη δόση αυτοπεποίθησης όταν το φοράς.

«Τα CocoFico γεννήθηκαν φέτος το καλοκαίρι, πήραν το όνομά τους από τον τρόπο που με αποκαλούσε ο μπαμπάς μου μικρή».
«Η capsule συλλογή θεωρώ ότι αποτελεί το τέλειο κράμα διαχρονικότητας kai παιδικότητας».

-Ποια είναι η φιλοσοφία των κοσμημάτων σου;

Να μπορείς να τα φοράς κάθε στιγμή της ημέρας, κάθε εποχή του χρόνου και να τα απολαμβάνεις. Να είναι διαχρονικά με μια γερή δόση ανεμελιάς.

-Σε ποιες γυναίκες απευθύνονται;

Στις γυναίκες που χαμογελάνε στη ζωή, που γυρνάνε την πλάτη στη σοβαροφάνεια και που κρατάνε με νύχια και με δόντια την παιδικότητά τους χωρίς σε καμία περίπτωση να χάνουν τη θηλυκότητά τους.

-Ποιος είναι ο χαρακτήρας της χειμωνιάτικης συλλογής σου;

Η capsule συλλογή θεωρώ ότι αποτελεί το τέλειο κράμα διαχρονικότητας kai παιδικότητας. Τα διαχρονικά freshwater pearls ναι μεν πρωταγωνιστούν με την υπέροχη λάμψη τους και την ακανόνιστη σιλουέτα τους όμως από την άλλη τα έχω συνδυάσει με πολύχρωμες πέτρες και κυβάκια με γράμματα για να αφαιρέσουν την σοβαρότητα και να προσθέσουν μια ανεμελιά και μια ευχάριστη έκπληξη στη συνολική εικόνα! Αυτό που λατρεύω στη capsule συλλογή είναι τα anklets που προσωπικά τα φοράω δυο-δυο και δεν χορταίνω να ακούω όμορφα σχόλια! Στο τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει και η ολοκληρωμένη collection CocoFico που έχει επίσης κλασικές γραμμές αλλά και πλούσιο χρώμα, ανάγλυφα στοιχεία και έξυπνες λεπτομέρειες. Δεν λέω άλλα… η συνέχεια στο typemystyle.com προσεχώς.

« Η capsule συλλογή είναι 100% εγώ και η διάθεση στην οποία βρίσκομαι τώρα».

-Σε τι διαφέρει από την καλοκαιρινή σου συλλογή;

Η capsule συλλογή είναι 100% εγώ και η διάθεση στην οποία βρίσκομαι τώρα. Η ποιότητα τους είναι εξαιρετική και έχω δώσει σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια, από τον τρόπο που αγκαλιάζει το λαιμό ή τον αστράγαλο έως το κούμπωμα που θα δέσει τέλεια με το κόσμημα. Με εκφράζει απόλυτα γιατί κατά κάποιο τρόπο περιγράφει τέλεια τον χαρακτήρα μου αλλά και όσα εκτιμώ στους γύρω μου… καλή αισθητική, διαχρονικές αξίες και χιούμορ. Το τελευταίο χαρακτηριστικό δεν το αναφέρω τυχαία καθώς θεωρώ ότι αυτή η capsule συλλογή μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση σε δευτερόλεπτα.

-Γιατί ένα κόσμημα φλερτάρει με την αιωνιότητα;

Γιατί όταν δεθείς συναισθηματικά με ένα κόσμημα αυτό είναι εκεί για εσένα για πάντα. Δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ.

*Δείτε τα κοσμήματα CocoFico στο Instagram 

 

TAGS