ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Head to toe: Η ομάδα που φροντίζει τη νύφη από την κορυφή μέχρι τα νύχια

Η head to toe είναι μια φρέσκια ομάδα, που ιδρύθηκε για να προσφέρει premium νυφικές υπηρεσίες, με κύριο στόχο να αναδείξει την ομορφότερη πλευρά κάθε νύφης.

Head to toe: Η ομάδα που φροντίζει τη νύφη από την κορυφή μέχρι τα νύχια

Για αρκετές νύφες, η μέρα του γάμου τους ξεκινά ως ένα υπέροχο ταξίδι και λίγο πριν το τέλος γίνεται ένας αγώνας δρόμου με άγχος, στρες και πολλά απρόοπτα.

Και μπορεί η ουσία να βρίσκεται στο μυστήριο και την ένωση των δυο εις σάρκαν μια, όμως η απόλυτη πρωταγωνίστρια σε κάθε γάμο είναι η νύφη η οποία πρέπει να είναι χαλαρή και λαμπερή και να απολαύσει αυτή τη σημαντική ημέρα όπου όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω της.

Οι πολλές διαφορετικές απόψεις (μαμά, πεθερά, φίλες) σε συνδυασμό με την επιλογή λάθος «επαγγελματιών» ενδέχεται να αποδειχτούν μοιραίες για το τελικό αποτέλεσμα. Και επειδή σε αυτή την περίπτωση ισχύει απόλυτα η φράση «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει», το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε μια ομάδα ειδικών που θα σταθούν δίπλα σας και θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα σε όλη αυτή τη διαδικασία, σφραγίζοντας το άψογο τελικό αποτέλεσμα. Δηλαδή την head to toe.

Η head to toe δεν είναι απλά μια ομάδα που υπόσχεται να κάνει το ταξίδι από το «δέχομαι» μέχρι την ημέρα του γάμου σας μια αξέχαστη και εποικοδομητική εμπειρία. Είναι μια ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων που επικεντρώνεται σε εσάς, τις πρωταγωνίστριες της γαμήλιας τελετής, και υπόσχεται να σας κάνει να ακτινοβολείτε από την κορυφή ως τα νύχια, αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό σας μέσα στο υπέροχο νυφικό σας.

Διαβάστε παρακάτω τι μας είπε η Νόρα Αποστόλου, επικεφαλής της ομάδας:

Head to toe: Η ομάδα που φροντίζει τη νύφη από την κορυφή μέχρι τα νύχια
Νόρα Αποστόλου, επικεφαλής head to toe

Τι είναι η head to toe;

Η head to toe είναι μια φρέσκια ομάδα, που ιδρύθηκε για να προσφέρει premium νυφικές υπηρεσίες, με κύριο στόχο να αναδείξει την ομορφότερη πλευρά κάθε νύφης. Αναλαμβάνουμε τη συνολική επιμέλεια της εικόνας της νύφης, όπως και των κοντινών της προσώπων, από την επιλογή του “this is the oneνυφικού μέχρι τη διατροφή. Από την αρχή, είμαστε κοντά της για να κάνουμε την προετοιμασία της όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και ξεκούραστη γίνεται.

Η ομάδα της head to toe

Ποια είναι τα πιο σημαντικά λάθη που κάνει μια νύφη σε αυτή τη φάση;

Η περίοδος της προετοιμασίας, είθισται να είναι για τις μέλλουσες νύφες, πέραν από γλυκιά και ιδιαίτερα στρεσογόνα. Η αναζήτηση ανθρώπων που θα εμπιστευτεί την ημέρα του γάμου της είναι μια αρκετά χρονοβόρα πρόκληση. Επιπλέον, οι νύφες είναι επιρρεπείς στο να επηρεάζονται από συγγενείς, φίλες και κοντινά πρόσωπα, καταλήγοντας σε επιλογές που δεν είναι απαραίτητα της αρεσκείας τους. Τέλος στην προσπάθειά τους να ξεχωρίσουν, ενδίδουν πολλές φορές σε υπερβολές, οι οποίες τελικώς δεν καταλήγουν στο αποτέλεσμα που είχαν φανταστεί.

Πώς μπορεί να αποφύγει αυτά τα μοιραία λάθη;

Ενώ η προσέγγιση της νύφης και η γνώμη των πολύ κοντινών και συγγενικών της προσώπων έχουν σημαντικό ρόλο, πιστεύουμε πως μια αποστασιοποιημένη ματιά ενός επαγγελματία είναι ουσιαστική προκειμένου να αποφευχθούν μοιραία λάθη.

Συστηθείτε μας ως ομάδα και πείτε μας πώς συμβάλλει ο καθένας σας για να δημιουργηθεί το συνολικό αποτέλεσμα από... την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου. Το χτένισμα μπορεί να φαντάζει μια σχετικά απλή υπόθεση, αλλά εγκυμονεί πολλές παγίδες. Ο Τέλης είναι υπεύθυνος για να αποφευχθούν τυχόν υπερβολές. Η Μαρία είναι η makeup artist της ομάδας και καταφέρνει τα πιο φυσικά μακιγιάζ χωρίς γραμμάριο παραπανίσιου προϊόντος. Ο Ιάσωνας είναι ο στυλίστας και ασχολείται με τις λεπτομέρειες του νυφικού και τις τυχόν τροποποιήσεις, ενώ η Αλίκη ασχολείται με την επιμέλεια των Candy Bars. Εγώ διατηρώ τη συνολική στυλιστική επιμέλεια ούτως ώστε η τελική εικόνα όλων να είναι αψεγάδιαστη.

Η ομάδα της head to toe

Σε τι διαφοροποιείστε από τους wedding planners;

Σε αντίθεση με τις υπηρεσίες planning που επικεντρώνονται στην οργάνωση του γάμου καθώς και τη ροή της εκδήλωσης, εμείς είμαστε wedding stylists και ως εκ τούτου εστιάζουμε στην εικόνα της νύφης και των κοντινών της προσώπων. Στην ουσία, οι υπηρεσίες και οι συμβουλές μας συμβάλλουν στην μεγιστοποίηση της ξεγνοιασιάς και την ελαχιστοποίηση του άγχους της προετοιμασίας.

Επιγραμματικά, ποιες βασικές συμβουλές θα δίνατε σε μια αγχωμένη νύφη;

  • Να απολαύσει το ταξίδι της προετοιμασίας που της αξίζει.

  • Να μην αναλωθεί σε ανούσιες λεπτομέρειες τις οποίες μετά θα αναλογίζεται και θα μετανιώνει.

  • Να απευθυνθεί σε επαγγελματίες που θα σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης της και θα της αφιερώσουν τη δέουσα προσοχή.

  • Να αποφύγει, με κάθε κόστος τις στυλιστικές υπερβολές.

  • Να παραμείνει ο εαυτός της και την ημέρα του γάμου.

Ανεξάρτητα από την προετοιμασία της νύφης δημιουργείτε και παραμυθένια candy bars.

Τα Candy Bars βρίσκουν τα τελευταία χρόνια αυξανόμενη απήχηση σε ένα εύρος ποικίλων κοινωνικών εκδηλώσεων. Γάμους, βαφτίσεις, ακόμη και σε εταιρικές εκδηλώσεις. Το στοίχημα όμως είναι πώς ένα τραπέζι με γλυκά δεν θα καταλήξει να είναι μια αδιάφορη προσθήκη, αλλά θα αποτελέσει ένα στοιχείο με ουσιαστική αισθητική αξία στην εκδήλωση. Αυτό διασφαλίζεται μέσω του συνδυασμού των ποιοτικότερων πρώτων υλών της αγοράς και της ικανότητας των πιο δημιουργικών τεχνητών ζαχαροπλαστικής. Κάθε τραπέζι είναι μοναδικό και ξεχωριστό.

Γιατί να σας επιλέξει μια μέλλουσα νύφη;

Για να αποφύγει το δίλημμα μεταξύ ατέρμονων αναζητήσεων και της επιλογής σωστών συνεργατών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για να είναι σίγουρη μια νύφη, πως θα απολαύσει τη διαδικασία, συμβάλλουμε με κάθε τρόπο ώστε η προετοιμασία να κυλήσει με μηδενικό για εκείνη άγχος, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αρτιότητα του αισθητικού αποτελέσματος.

Η ομάδα επαγγελματιών #headtotoegr θα βρίσκεται στην Bridal Expo 2017 στις 14-15-16 Ιανουαρίου στο Ζάππειο Μέγαρο και θα σας περιμένει να γνωριστείτε από κοντά.

Website: www.headtotoe.gr

Facebook: www.facebook.com/headtotoegr/

Instagram: instagram.com/headtotoegr/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/headtotoegr/

Read Next

11 Απρ 2024

Η Ειρήνη Δρόσου με ορμή, λάβα και έμπνευση ζωγραφίζει από το νησί της, τη Σαντορίνη

"Η ενέργεια της λάβας με καθορίζει ως καλλιτέχνη" εξηγεί η Ειρήνη Δρόσου.

09 Απρ 2024

ΜΚ Fine Jewelry: H Μαρία Καρκαντζού σχεδιάζει bespoke κοσμήματα με προσωπικότητα

Το κόσμημα ως τρόπος έκφρασης και ιδιαίτερων συμβολισμών.

Περισσότερα από

Made in Greece

04 Απρ 2024

MIA PAPA:Το brand που παντρεύει πολυτέλεια και βιωσιμότητα με τον πιο καλαίσθητο τρόπο

Η Μία Παπά, δημιουργός του brand MIA PAPA, εμπνέεται από την αρχιτεκτονική, την αρχαιότητα και την πίστη ότι το παρόν και το μέλλον της μόδας είναι βιώσιμο.

27 Μαρ 2024

Η Ιωάννα-Πέτρα Τσαντάκη έκανε το Blameyourdaze συνώνυμο της ευέλικτης Αθηναίας

Ένα από τα μακροβιότερα λόκαλ brands της πρωτεύουσας, το Blameyourdaze, εστιάζει στον αλάνθαστο συνδυασμό πρακτικότητας - κομψότητας.

15 Μαρ 2024

MAAN: Γυναίκες όλων των ηλικιών φωτογραφίζονται με τα μαγιό της Μαριλένας Ανδρεάδη

Για τη συλλογή S/S ‘24 το brand ΜΑΑΝ έκανε open call στην Αντίπαρο σε γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

12 Μαρ 2024

Vasiliki: Η Κική Καραγιάννη φτιάχνει κοσμήματα με την αρχαία τεχνική του χαμένου κεριού

Τα ασύλληπτα κοσμήματα του brand Vasiliki μοιάζουν σα να ρέουν και να αλλάζουν διαρκώς μορφή.

27 Φεβ 2024

Break a Stone: Η Αγγέλικα Καραλή σχεδιάζει μοντέρνους θησαυρούς

Τα κοσμήματα Break a Stone μοιάζουν με οικογενειακά κειμήλια που κουβαλούν δεκάδες ιστορίες.

25 Φεβ 2024

Βασίλης Μόραλης: Ο κοσμηματοποιός από τη Θεσσαλονίκη που έχει πελάτισσες και σταρ του Χόλιγουντ

Παρά τη σπάνια νόσο του, ο κ. Μόραλης διαπρέπει στο επάγγελμα του.

23 Φεβ 2024

Ο "γκουρού των στολών" που ντύνει χιλιάδες καρναβαλιστές κι έραψε μέχρι και για το Βενετσιάνικο καρναβάλι

Καθώς οι Απόκριες πλησιάζουν το εργοστάσιο της οικογένειας Στράκα έχει "πιάσει φωτιά"!

23 Φεβ 2024

URBANNAH: H Χαρά και ο Χάρης θέλουν το brand τους να βάλει τα δικά του pins στον παγκόσμιο χάρτη

Το streetwear brand URBANNAH δημιουργεί ρούχα από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες, ενώ παράλληλα στηρίζει παιδιά και ενήλικες από ευάλωτα περιβάλλοντα στην Αφρική.

20 Φεβ 2024

Liana Camba: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπά την handmade πολυτέλεια

Το brand Liana Camba, που αποτελεί κεφάλαιο της ελληνικής μόδας, δημιουργικά, δεν βρέθηκε ποτέ σε λιμνάζοντα νερά.

13 Φεβ 2024

Η Νεφέλη Θεοδώρου κάνει συνεδρίες πριν προτείνει σε μια γυναίκα τα κατάλληλα για εκείνη ρούχα

Η Νεφέλη Θεοδώρου σπούδασε ψυχολογία της Μόδας στο Λονδίνο και ως personal stylist βοηθά τις πελάτισσές της να διανύσουν ένα ταξίδι αυτο-εξερεύνησης και ανακάλυψης νέων πτυχών του εαυτού τους.