ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το βαρετό μυστικό που θα σε κάνει πλούσια

Είναι πραγματικά πολύ πιο δύσκολο από όσο ακούγεται. Επίσης, δεν είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Αλλά είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να επιτευχθεί οικονομική άνεση.

Το βαρετό μυστικό που θα σε κάνει πλούσια

Είναι βαρετό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί. Τα μίντια αρέσκονται να ζωγραφίζουν μια συγκεκριμένη εικόνα γύρω από το τι σημαίνει να είσαι πλούσιος: τεράστια αρχοντικά, ακριβά αυτοκίνητα, ισχυρή θέση στο χρηματιστήριο ή σούπερ κοινωνική θέση με ακατάβλητη επιρροή. Εάν έχεις «αγοράσει» από αυτή την εικόνα, τότε το να γίνεις πλούσια μπορεί να μοιάζει σαν ένα άπιαστο όνειρο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι «πλούσιοι» άνθρωποι ζουν μια πολύ φυσιολογική ζωή. Πιθανότατα δεν θα γνωρίζετε καν ότι είναι πλούσιοι μιας και η εικόνα τους δεν ταιριάζει με το στερεότυπο. Οι περισσότεροι πλούσιοι άνθρωποι είναι πιο πολύ σαν εσένα και εμένα. Ξέρουν, όμως, το μυστικό, το οποίο ενώ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, δεν είναι πολύ σέξι.

Το μυστικό για να γίνεις πλούσια

Το μυστικό για να γίνει κάποιος πλούσιος είναι τόσο ισχυρό όσο στερείται μαγείας: να ζεις κάτω από το όριο των εισοδημάτων σου. Αυτό είναι. Όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά μεταξύ του τι κερδίζεις και του τι ξοδεύεις, τόσο πιο γρήγορα θα βρεις τον εαυτό σου με αρκετά χρήματα για να κάνεις ό,τι θέλεις με τη ζωή σου. Οκέι, η φράση «να ζεις κάτω από το όριο των εισοδημάτων σου» μπορεί να ακούγεται προφανής ή κοινότοπη. Αυτό όμως δεν καθιστά το μυστικό εύκολο. Είναι πραγματικά πολύ πιο δύσκολο από όσο ακούγεται. Επίσης, δεν είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Αλλά είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να επιτευχθεί μια οικονομική άνεση και να μπορέσεις να κατακτήσεις τους στόχους σου.


Πρακτικοί τρόποι για να ζεις κάτω από όριο των εισοδημάτων σου

1. Μείωσε όλους τους πάγιους λογαριασμούς σου. Βρες τα πιο οικονομικά και συμφέροντα πακέτα που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις σπατάλες.

2. Κόψε τα καλώδια. Η Wi Fi τεχνολογία που επιτρέπει να κάνουμε περισσότερα για λιγότερα χρήματα και μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε.

3. Ξεκίνα αποταμίευση. Κάθε αρχή του μήνα ένα ποσό θα φεύγει από τα χέρια σου και θα πηγαίνει σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό.

4. Αύξησε το ποσοστό της αποταμίευσης κατά 1% κάθε έξι μήνες. Μετά βίας θα καταλάβετε τη διαφορά στο πορτοφόλι σας, αλλά το κέρδος θα είναι σημαντικό, σε βάθος χρόνου.


Το παρακάτω βίντεο εξηγεί το ένα και μοναδικό μυστικό για να αποκτήσεις ένα «σοβαρό» μισθό: Διαπραγματεύσου τα χρήματά σου από την αρχή. Μην ποντάρεις σε μελλοντική αύξηση. Πάντα το deal γίνεται από την αρχή. Δες το βίντεο


Read Next

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

Περισσότερα από

Stories

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.

13 Απρ 2024

"Παίρνω το πιάνο και ίπταμαι": Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα δικά του συγκλονιστικά λόγια

"Πρέπει να μπορούμε να ονειρευόμαστε. Σε μια τόσο βάρβαρη εποχή που ζούμε πρέπει να αγωνιζόμαστε και να μην φοβόμαστε". Ο Θάνος Μικρούτσικος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 13 Απριλίου 1947.

12 Απρ 2024

O.J. Simpson: Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο O.Τζ. Σίμπσον, κι' εμείς θυμόμαστε την πιο απεχθή δολοφονία που συγκλόνισε την Αμερική

Η αδιανόητη κακοποίηση που υπέφερε η δολοφονημένη Νικόλ Μπράουν στα χέρια του συζύγου της Ο. Τζ. Σίμπσον μέσα από τα προσωπικά της ημερολόγια.

12 Απρ 2024

Τζέισον Στέιθαμ: Ο 23χρονος (παρολίγο Ολυμπιονίκης) Τζέισον, σε μια υπέροχη κατάδυση το μακρινό 1990. Και με μαλλιά!

Πριν κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη ο Τζέισον Στέιθαμ προπονούνταν στις καταδύσεις για την Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης.