ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Συναρπαστικές γιορτές και δώρα με μυρωδιές από σελίδες βιβλίων

Δύο βιβλία που εγγυώνται ότι οι παραλήπτες θα σας ευγνωμονούν.

Συναρπαστικές γιορτές και δώρα με μυρωδιές από σελίδες βιβλίων

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι συνυφασμένα με οικογενειακά και φιλικά τραπεζώματα και μυρωδιές από ψησίματα γλυκών και άλλων εντυπωσιακών εδεσμάτων, αλλά φέτος μας έχει λείψει μία άλλη κλασσική αγαπημένη μυρωδιά, αυτή των σελίδων ενός καινούργιου βιβλίου.

Αυτό θα προσφέρω φέτος στους φίλους μου και θα με θυμούνται για χρόνια!

Διάλεξα δύο βιβλία που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε βιβλιοθήκη για διαφορετικούς λόγους.

Συναρπαστικές γιορτές και δώρα με μυρωδιές από σελίδες βιβλίων

"All About Yves", Ormen Catherine, Εκδόσεις: Laurence King

Κάθε πόνημα που αναφέρεται στο ιερό τέρας της μόδας, Yves Saint Laurent, τον σχεδιαστή που άλλαξε την πορεία της μόδα παγκοσμίως, έχει κάτι να προσφέρει στον αναγνώστη του.

To All About Yves, κάνει μία εντυπωσιακή διαδρομή στη ζωή του μεγάλου μόδιστρου, από την παιδική του ηλικία και της καθοριστικές στιγμές στην καριέρα του, μέχρι τον θάνατό του το 2008.

Αυτό το μοναδικό βιβλίο δεν καταπιάνεται απλά με γνωστά γεγονότα. Περιλαμβάνει αδημοσίευτα σχέδια του Yves Saint Laurent, φωτογραφίες από τις κομβικές συλλογές του αλλά και αποσπώμενες σελίδες με ιδιόγραφα σημειώματα, επιστολές και πολλά άλλα.

Αλλωστε το All About Yves, έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το ίδρυμα Pierre Berge - Yves Saint Laurent είναι η πιο επίσημη βιογραφία που κυκλοφορεί και -άρα- το καλύτερο δώρο για γυναίκες και άνδρες που ζουν για τη μόδα!

Η Μαριονέτα, Cole Daniel, Εκδόσεις Μεταίχμιο

Η Μαριονέτα, του Cole Daniel, θα είναι το έτερο δώρο μου σε αγαπημένους και αγαπημένες που θέλουν να έχουν διαβάσει από πριν, τα έργα που σύντομα θα δουν στο σινεμά ή την τηλεόραση!

Αυτό το διεθνές μπεστ σέλλερ έχει αγοραστεί από βιβλιόφιλους σε 35 χώρες, ενώ έχουν ήδη πουληθεί και τα δικαιώματα για τη μεταφορά του στις οθόνες.

Η ανακάλυψη μίας ανθρώπινης μαριονέτας που αποτελείται από τα μέλη έξι δολοφονηθέντων ανθρώπων είναι η αρχή της ιστορίας. Η συνέχεια ωστόσο προμηνύεται ακόμα πιο αγχωτική καθώς ο δολοφόνος, στοχοποιεί έναν ψυχικά επιβαρυμένο αστυνομικό, τον Γουλφ, βάζοντάς τον στο κάδρο της επόμενης δολοφονικής επίθεσης που σχεδιάζει και της επόμενης ανθρώπινης μαριονέτας που θα συνθέσει. Ο Γουλφ, ως αστυνομικός αλλά και ως πιθανός στόχος έχει ελάχιστες ημέρες να λύσει το μυστήριο πριν και αυτός γίνει… μαριονέτα, ενώ τα μέσα ενημέρωσης παραμονεύουν για να αποκαλύψουν κάθε πτυχή της ιστορίας.

Read Next

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.