0
SHARES

Τι και εάν έξω έβρεχε και έκανε κρύο; Εγώ είχα επιλέξει ένα χειμωνιάτικο πρωινό Σαββάτου για να επισκεφτώ έναν επίγειο παράδεισο ξεκούρασης και χαλάρωσης. Και κανένας καιρός δε μπορούσε να μου αναβάλει το προγραμματισμένο ραντεβού περιποίησης που είχα στο Polis Hammam, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ήμουν τόσο χαρούμενη που θα εγκατέλειπα για λίγο την πολύβουη, βιαστική και ανυπόφορη καθημερινότητα για να αφεθώ στα χέρια των ειδικών και να δοκιμάσω τη μοναδική αυτή συνταγή ευεξίας και αναζωογόνησης.

Ο ζεστός χώρος του χαμάμ με τον επιβλητικό θόλο, τον πολυγωνικό μαρμάρινο πάγκο στο κέντρο του και τις παραδοσιακές σκαλιστές γούρνες με τα τρεχούμενα νερά περιμετρικά, με μετέφεραν κατευθείαν σε μια άλλη εποχή με έντονο άρωμα Ανατολής

Με το που έφτασα, το προσωπικό με καλωσόρισε σε αυτό το μαγικό ταξίδι περιποίησης και χαλάρωσης. Με ξενάγησαν στους εντυπωσιακά σύγχρονους χώρους και με ενημέρωσαν για το τελετουργικό που θα ακολουθούσε. Ετοιμάστηκα γρήγορα γρήγορα, καθώς δεν ήθελα να χάσω ούτε λεπτό και άρχισα να απολαμβάνω με όλες μου τις αισθήσεις κάθε στιγμή βαθιάς απολέπισης, το ευεργετικό αφρομασάζ, το χαλαρωτικό λούσιμο, το δυναμικό μασάζ για την τόνωση του οργανισμού και την απόλυτη ξεκούραση σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δοκιμάζοντας το κερασμένο παραδοσιακό τσάι, το γευστικότατο λουκουμάκι και το σιροπιαστό γλυκό του κουταλιού.

Ετοιμάστηκα γρήγορα γρήγορα, καθώς δεν ήθελα να χάσω ούτε λεπτό και άρχισα να απολαμβάνω με όλες μου τις αισθήσεις κάθε στιγμή βαθιάς απολέπισης, το ευεργετικό αφρομασάζ, το χαλαρωτικό λούσιμο, το δυναμικό μασάζ για την τόνωση του οργανισμού

Ο ζεστός χώρος του χαμάμ με τον επιβλητικό θόλο, τον πολυγωνικό μαρμάρινο πάγκο στο κέντρο του και τις παραδοσιακές σκαλιστές γούρνες με τα τρεχούμενα νερά περιμετρικά, με μετέφεραν κατευθείαν σε μια άλλη εποχή με έντονο άρωμα Ανατολής, όπου η ιεροτελεστία της αυθεντικής λουτρικής περιποίησης, έχουν τον πρώτο λόγο. Η εξισορρόπηση της σωματικής και ψυχικής υγείας είναι πάντα προτεραιότητα των ανθρώπων του Polis Hammam σε συνδυασμό με τη μυστικιστική ατμόσφαιρα, την καθαριότητα, τον επαγγελματισμό και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Το μενού είναι εμπλουτισμένο με όλες τις υπηρεσίες μασάζ και περιποίησης προσώπου και σώματος, για μια τέλεια χαλαρωτική-βιωματική εμπειρία. Μάλιστα, υπάρχουν και ειδικά πακέτα για special occasions όπως μπάτσελορ, γιορτές -γενέθλια και φυσικά προτάσεις γάμου.

Η εξισορρόπηση της σωματικής και ψυχικής υγείας είναι πάντα προτεραιότητα των ανθρώπων του Polis Hammam σε συνδυασμό με τη μυστικιστική ατμόσφαιρα, την καθαριότητα, τον επαγγελματισμό και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Το Polis Hammam με τη «μυρωδιά» Ανατολής, που αποπνέει, σε ταξιδεύει πίσω στην οθωμανική ιστορία, εκεί όπου συνυφαίνονται θρύλοι, πραγματικότητα και αστικοί μύθοι. Στην εποχή όπου, τα χαμάμ έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της κουλτούρας καθώς ήταν μέρη συναντήσεων, κοινωνικών συναναστροφών, εξαγνισμού του σώματος και της ψυχής. Σήμερα, η φιλοσοφία του γοητεύει όλο τον κόσμο, αφού η επίσκεψη-μύηση δεν είναι μόνο ευεργετική για το κυκλοφορικό, το νευρικό και το αναπνευστικό σύστημα αλλά αποτελεί και μια ουσιαστική απόδραση από την καθημερινότητα.

Μία εμπειρία που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες στα παραδοσιακά χαμάμ της Πόλης.

Αν λοιπόν θέλετε να απολαύσετε στιγμές πραγματικής χαλάρωσης και να ξεφύγετε από τα τετριμμένα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Polis Hammam. Με επιρροές από την Πόλη, με προσήλωση στις παραδόσεις του χαμάμ και με μοναδικό συνδυασμό πολλών άλλων ποιοτικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στο σύγχρονο τρόπο ζωής, ένα είναι σίγουρο, ότι θα ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία ξεκούρασης και αναζωογόνησης. Μία εμπειρία που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες στα παραδοσιακά χαμάμ της Πόλης. Μία επίσκεψη στο Polis Hammam είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μία επίσκεψη στο Polis Hammam είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Polis Hammam Facebook

  • ΑΘΗΝΑ

Αυλητών 6-8, 10554,Ψυρρή

Τ: 210 321 20 20

email:contact.ath@polis-hammam.gr

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α, 55132,Καλαμαριά

Τ: 2310 488 216

email:contact.thess@polis-hammam.gr


 


 


 

TAGS