ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η σειρά που αγαπήθηκε στην Ελλάδα όσο τίποτα γίνεται ταινία

Ένα μικρό teaser μόλις κυκλοφόρησε για να εντεινεί περισσότερο την αγωνία μας.

Η σειρά που αγαπήθηκε στην Ελλάδα όσο τίποτα γίνεται ταινία

Tο υπέροχα βρετανικό Downton Abbey καθήλωσε μπροστά στην μικρή οθόνη το τηλεοπτικό κοινό που λατρεύει να κοιτάει από την κλειδαρότρυπα βικτοριανές ιστορίες, δράματα εποχής και χαρακτήρες που έζησαν σε μία κοινωνία μακρινή και σίγουρα πολύ-πολύ διαφορετική από τη δική μας. Στην Ελλάδα η λατρεία αυτή έφτασε σε άλλα επίπεδα, κάτι αντίστοιχο με αυτό που μας έχει συμβεί με τη μουσική των Nouvelle Vague ή του Νικ Κέιβ, με έναν μαζικό ενθουσιασμό να πλημμυρίζει τους τηλεθεατές σε κάθε νέο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα της Ερτ.

Αυτός ακριβώς ο ενθουσιασμός πρόκειται να «αναστηθεί» στις καρδιές μας σε λίγους μήνες από τώρα, μετά την απογοήτευση που βιώσαμε στο φινάλε της ιστορίας πριν από περίπου τρία χρόνια. Ναι, o «πύργος» επιστρέφει με τη συνέχεια της ιστορίας όχι όμως με μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν, αλλά μέσα από τη μεγάλη οθόνη αφού η κινηματογραφική μεταφορά του Downton Abbey είναι γεγονός και, μάλιστα, τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη σε πολύ καλό σημείο.

Η είδηση έγινε για πρώτη φορά γνωστή το καλοκαίρι που μας πέρασε με την επίσημη σελίδα της σειράς στο Twitter να ποστάρει μία φωτογραφία, μέσω της οποίας ανακοίνωνε την επιστροφή της αγαπημένης ιστορίας, αυτή τη φορά, στο σινεμά.

Και οι λαμπεροί πρωταγωνιστές του Downton Abbey μοιράστηκαν στην πορεία στιγμιότυπα από τα γυρίσματα τροφοδοτώντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον και την αγωνία μας, ενώ ένα βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε και κάνει εδώ και λίγες μέρες τον γύρο του ίντερνετ ήρθε για μας ανοίξει ακόμα περισσότερο την όρεξη για την αγγλική φινέτσα αυτού του τόσο ξεχωριστού στόρυ εποχής.

Η σειρά που αγαπήθηκε στην Ελλάδα όσο τίποτα γίνεται ταινία

Εννοείται πως στη Βρετανία το κοινό παραληρεί και συγκεντρώνει καθημερινά έξω από το σημείο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα προκειμένου να πάρει έστω και από μακριά μία γεύση από το κάστρο, αλλά και από τους πρωταγωνιστές που ήδη φόρεσαν τα ρούχα της Εδουαρδιανής εποχής και ετοιμάζονται να μας ξαναταξιδέψουν στη νοσταλγική πραγματικότητα τους.

Δες ένα σύντομο teaser σχετικά με την κυκλοφορία της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί.

Read Next

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.