ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Ελληνίδα Γκαμπριέλα Παπαδάκη βρίσκεται στην κορυφή του καλλιτεχνικού πατινάζ

Παγκόσμιο ρεκόρ για την εκπληκτική αθλήτρια.

Η Ελληνίδα Γκαμπριέλα Παπαδάκη βρίσκεται στην κορυφή του καλλιτεχνικού πατινάζ

Στα χαρτιά είναι Γαλλίδα αλλά στην ψυχή της παραμένει 100% Κρητικιά. Τουλάχιστον αυτό έχει δηλώσει επανειλημμένα η ίδια η Γκαμπριέλα Παπαδάκη, συμπληρώνοντας στις συνεντεύξεις της ότι η ίδια είναι ο καρπός του έρωτα ανάμεσα στην Κρητικό μπαμπά της, τον Μανώλη Παπαδάκη και της Κατρίν, της Γαλλίδας μαμάς της, ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε κεραυνοβόλα, απέκτησε ένα παιδί και χώρισε μερικά χρόνια αργότερα αλλά παραμένει δεμένο και αγαπημένο για χατίρι της κόρης τους.

Ο πατέρας της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Καλλιτεχνικού Πατινάζ, η οποία μόλις έκανε ξανά περήφανους τους δικούς της αλλά και την Ελλάδα, μετανάστευσε σε μικρή ηλικία στο Τέξας όπου έστησε μία πολύ πετυχημένη καντίνα με ελληνικό street food. Σπεσιαλιτέ του ποια άλλη; O αγαπημένος γύρος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Μανώλης Παπαδάκης υπήρξε πάντα φιλάνθρωπος και έλεγε στους πελάτες του μαγαζιού του ότι «Προέρχομαι από μια φτωχή χώρα, καταλαβαίνω πώς είναι να είσαι φτωχός και θέλω να βοηθήσω τον κόσμο όπως μπορώ»..

Η Γκαμπριέλα ήταν πάντα η μεγάλη του αδυναμία και έδειξε από νωρίς την κλίση της στο σκληρό άθλημα του Καλλιτεχνικού Πατινάζ, στο οποίο διαπρέπει εδώ και λίγα χρόνια μαζί με τον παρτενέρ της, τον Γκιγιόμ Σιζερόν με τον οποίο χορεύουν μαζί από την ηλικία των 9 ετών.

Η σημαντική αθλήτρια, που κατέχει πια το Παγκόσμιο ρεκόρ στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ, έχει δηλώσει για τον άνθρωπο που αποτελεί το «άλλο της μισό» πάνω στον πάγο ότι «Είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Μαζί του περνώ περισσότερες ώρες απ’ ό,τι με οποιονδήποτε άλλον. Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες, τις λύπες, τις χαρές, τα όνειρά μας. Ο Γκιγιόμ είναι για μένα αδελφή ψυχή».

Αυτό το εξαιρετικά ταλαντούχο ζευγάρι έγραψαν μόλις εχθές την δική τους ξεχωριστή ιστορία στο άθλημα που τόσο αγαπούν αφού κατάφεραν να κατέκτησουν το Γκραν Πρι που διεξήχθη στην Κίνα, εκτελώντας άψογα το πρόγραμμά τους υπό τους ήχους της «Σονάτας του Σεληνόφωτος» του Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν, συγκεντρώνοντας 119,33 βαθμούς στο ελεύθερο πρόγραμμα και 200,43 βαθμούς στο σύνολο.

Η Παπαδάκη και ο Σιζερόν, κατέκτησαν με άνεση την πρώτη θέση, καθώς από την διοργάνωση, απουσίασαν οι σημαντικότεροι ανταγωνιστές τους, οι Καναδοί Τέσα Βιρτουϊ και Σκοτ Μοϊρ, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα είχαν σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ στο σύνολο με 199,86 βαθμούς.

Read Next

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

Περισσότερα από

Stories

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.

13 Απρ 2024

"Παίρνω το πιάνο και ίπταμαι": Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα δικά του συγκλονιστικά λόγια

"Πρέπει να μπορούμε να ονειρευόμαστε. Σε μια τόσο βάρβαρη εποχή που ζούμε πρέπει να αγωνιζόμαστε και να μην φοβόμαστε". Ο Θάνος Μικρούτσικος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 13 Απριλίου 1947.

12 Απρ 2024

O.J. Simpson: Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο O.Τζ. Σίμπσον, κι' εμείς θυμόμαστε την πιο απεχθή δολοφονία που συγκλόνισε την Αμερική

Η αδιανόητη κακοποίηση που υπέφερε η δολοφονημένη Νικόλ Μπράουν στα χέρια του συζύγου της Ο. Τζ. Σίμπσον μέσα από τα προσωπικά της ημερολόγια.

12 Απρ 2024

Τζέισον Στέιθαμ: Ο 23χρονος (παρολίγο Ολυμπιονίκης) Τζέισον, σε μια υπέροχη κατάδυση το μακρινό 1990. Και με μαλλιά!

Πριν κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη ο Τζέισον Στέιθαμ προπονούνταν στις καταδύσεις για την Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης.