ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η εμπειρία της Στέλλας να βρει σύντροφο στο Tinder

Η Στέλλα είναι μία κοπέλα περί τα τριάντα. «Τριάντα πέντε για την ακρίβεια» λέει, «αμάν, λύσσαξες να σου πω την ηλικία μου». Της λέω ότι είναι για χάρη του ρεπορτάζ.

Η εμπειρία της Στέλλας να βρει σύντροφο στο Tinder

Άντε καλά, λέει και ξεδιπλώνει το στόρι της. «Είχα χωρίζει μερικούς μήνες, γύρω στους τέσσερις, και είχα ακόμα αρκετά κιλά από την εγκυμοσύνη. Η μπέμπα ήταν σχεδόν ενός έτους, οπότε με είχε απόλυτη ανάγκη. Κι εγώ όμως, δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπω στη διαδικασία να βγω, να πάω σε ένα μπαρ, να φλερτάρω και να βρω κάποιον να περάσω τη νύχτα μαζί του. Δε με ένοιαζε άλλωστε τόσο να κάνω σεξ, όσο το να έρθω σε επαφή με ένα αρσενικό, να ξανανιώσω ότι μετράω ως γυναίκα. Ότι είμαι ποθητή και ότι κάποιος θα μπορούσε να μου κάνει έστω και ένα μεθυσμένο κομπλιμέντο. Αλλά δεν έβγαινα, δεν έπινα, δε μιλούσα σε άνθρωπο. Μάλλον, η αυτοπεποίθηση μου είχε κλονιστεί, τόσο από το διαζύγιο όσο και από τα κιλά».

»Κάποιος, κάποια στιγμή μου μίλησε το Tinder. «Είναι κάτι σαν το Facebook αλλά για ραντεβού» μου είπε συγκεκριμένα. Σαχλαμάρες, σκέφτηκα, όμως κάτι με έτρωγε να μπω να δω. Είχα μια περιέργεια ανάμεικτη με απελπισία. Δεν ξέρω εάν είναι βαριά η λέξη απελπισία αλλά σίγουρα υπήρχαν στιγμές που έτσι ένιωθα. Και ακόμα χειρότερα, μπορώ να σου πω».

Ούτε πως έφτασα να βγω τελικά ραντεβού με κάποιον ξέρω. Ίσως γιατί με το που πάτησα like στο προφίλ του πάτησε κι αυτός σχεδόν αμέσως και κάπως αναθάρρησα. Ένα like κάτι τέτοιες στιγμές μπορεί να κρύβει τεράστια παρηγοριά

»Μπήκα λοιπόν και έκανα προφίλ στο Tinder. Δηλαδή έφτιαξα ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook και συνδέθηκα στο Tinder. Δεν έδωσα φυσικά αληθινές πληροφορίες για δύο λόγους. Πρώτον γιατί οι αληθινές πληροφορίες θα με εξέθεταν και δεύτερον γιατί οι αληθινές πληροφορίες δεν θα ήταν τόσο δελεαστικές. Όπως σου είπα δεν αισθανόμουν, και δεν ήμουν, καθόλου ποθητή. Σε σχέση δε με το παρελθόν, που είχα δεκαπέντε κιλά λιγότερα και τεράστια διάθεση για κλάμπινγκ, μάλλον για απόσυρση το πήγαινα κι όχι για τσουτσούνισμα».

»Στην αρχή έκανα πολλά delete. Πάρα πολλά. Δεν ήξερα κι εγώ τι έψαχνα. Επαφή; Κουβέντα; Σεξ; Από κουβέντα, δεν έχω παράπονο. Μίλησα με διάφορους άντρες. Άλλοτε στόκους άλλοτε πιο ενδιαφέροντες. Σε καμία περίπτωση κάτι άνω του μετρίου. Πάντα κάτω. Ή μήπως ήταν η δική μου διάθεση; Δεν ξέρω. Ούτε πως έφτασα να βγω τελικά ραντεβού με κάποιον ξέρω. Ίσως γιατί με το που πάτησα like στο προφίλ του πάτησε κι αυτός σχεδόν αμέσως και κάπως αναθάρρησα. Ένα like κάτι τέτοιες στιγμές μπορεί να κρύβει τεράστια παρηγοριά».

»Το ραντεβού μόνο με ραντεβού δεν έμοιαζε. Το σεξ ήρθε σχεδόν δέκα λεπτά μετά τη χειραψία. Λίγο μετά την είσοδό μου στο διαμέρισμά του και αμέσως μετά την πρώτη γουλιά κρασί. Όχι ότι δεν το είχε δηλώσει στο προφίλ του, το είχε. Δεν επιθυμούσε σχέσεις, μόνο σεξ. Ξεκάθαρα πράγματα. Και το σεξ αυτό καθαυτό, για να πω την αλήθεια, μια χαρά ήταν. Όμως σε καμία περίπτωση δεν γέμισα το κενό της επιθυμίας για επαφή. Φυσικά και δεν ξαναπροσπάθησα να συναντήσω κάποιον μέσω Tinder αν και διάβασα πολλά άρθρα για επιτυχημένα ραντεβού μέσω του app, κάποια μάλιστα κατέληξαν σε γάμο. Δεν ξέρω, μπορεί και να 'ναι έτσι. Το σίγουρο είναι ότι το Tinder με βοήθησε να θυμηθώ ότι μπορώ να ξαναβγώ στο ερωτικό τερέν. Κι αν έρθει και η σχέση, καλοδεχούμενη».

Η Στέλλα συνεχίζει να είναι μόνη, αλλά με την σιγουριά πλέον, ότι το φλερτ επιθυμεί να το ζήσει ζωντανό. Γι' αυτό και άρχισε να ξαναπηγαίνει σε μπαρ.

Read Next

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

Περισσότερα από

Stories

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.

22 Απρ 2024

Όταν ο Φιλοποίμην Φίνος ήθελε να υιοθετήσει τη Ζωή Λάσκαρη: "Εγώ του το αρνήθηκα"

"Είχα πει τότε ότι αφού δεν έχω γονείς δεν θέλω να υιοθετηθώ από κανέναν".

22 Απρ 2024

Hey Jude: H ιστορία του χιτ των Beatles που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts είναι βαθιά προσωπική

Το τραγούδι συνέθεσε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του Τζον Λένον.

22 Απρ 2024

"Οι γέφυρες του Μάντισον": Όλα όσα δεν ξέραμε για την ταινία που μας ράγισε την καρδιά

Ο Κλιντ Ίστγουντ όχι μόνο πρωταγωνιστούσε ως ερωτευμένος φωτογράφος του National Geographic, αλλά σκηνοθετούσε παράλληλα τον εαυτό του και τη Μέριλ Στριπ- ενώ για τον ρόλο της απορρίφθηκαν άλλες διάσημες ηθοποιοί.

22 Απρ 2024

Τζακ Νίκολσον: Μεγάλωσε πιστεύοντας ότι η μητέρα του ήταν η αδερφή του

Σήμερα ο εκκεντρικός ηθοποιός του Χόλιγουντ με τα 3 Όσκαρ κλείνει τα 87

21 Απρ 2024

"Ελισάβετ, η αμόρφωτη βασίλισσα": Η ελλιπής εκπαίδευση και η ανασφάλεια που ένιωθε

Η Ελισάβετ ξέροντας ότι υστερεί σε γνώσεις και μόρφωση αισθανόταν πολύ άβολα να συμμετέχει σε συζητήσεις με καλλιεργημένους ανθρώπους.