ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H μεγάλη γυναικεία απειλή του καλοκαιριού και το προϊόν που θα μας θωρακίσει απέναντί της

Έχει χτυπήσει έως και το 75% των γυναικών κάποια στιγμή στη ζωή τους, σύμφωνα με εκτιμήσεις.

H μεγάλη γυναικεία απειλή του καλοκαιριού και το προϊόν που θα μας θωρακίσει απέναντί της

Υπολογίζεται ότι το 75% των γυναικών θα αντιμετωπίσουν τουλάχιστον ένα επεισόδιο κολπίτιδας κατά τη διάρκεια της ζωής τους και μάλιστα το 40-50% αυτών περισσότερο από μία φορά. Τους καλοκαιρινούς μήνες με την έντονη υγρασία και την υψηλή θερμοκρασία, καθώς και την πλημμελή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, οι κολπίτιδες εμφανίζονται συχνότερα με δυσάρεστα και ενοχλητικά συμπτώματα που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της ζωής της γυναίκας.

Τι είναι η κολπίτιδα, πώς εκδηλώνεται

Στην ουσία, πρόκειται για φλεγμονή του κόλπου. Υπό κανονικές συνθήκες ο κόλπος αποικίζεται από έναν μεγάλο αριθμό μικροοργανισμών, οι οποίοι αποτελούν τη φυσιολογική κολπική χλωρίδα. Παράγοντες όπως η υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία των καλοκαιρινών μηνών, καθώς και η παραμονή με βρεγμένο μαγιό, τα στενά συνθετικά εσώρουχα, τα στενά τζιν παντελόνια, η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, η λήψη αντιβιοτικών και αντισυλληπτικών μπορούν να διαταράξουν την ευαίσθητη ισορροπία της κολπικής χλωρίδας. Τα κυριότερα συμπτώματα της κολπίτιδας είναι: φαγούρα, αίσθηση καψίματος, πρήξιμο, κοκκινίλα, δυσοσμία, πόνος, μεγάλη έκκριση κολπικών υγρών.

Η ασπίδα απέναντι σε αυτή την καλοκαιρινή απειλή

Είναι η σωστή ατομική υγιεινή και η καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Ωστόσο, η χρήση των κοινών σαπουνιών μπορεί να μεταβάλει τη φυσική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής και να την καταστήσει πιο ευάλωτη σε λοιμώξεις. Ειδικότερα, σε γυναίκες που υποφέρουν από μυκητιάσεις ή άλλες κολπίτιδες και παρουσιάζουν ευαισθησία και ερεθισμό είναι περισσότερο αναγκαία η χρήση ενός προϊόντος που ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα συμπτώματά τους.

Αυτό είναι το Zelesse, μια λοσιόν απαλού και αποτελεσματικού καθημερινού καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής. Η ευεργετική δράση του οφείλεται στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με Άρκτιο, Χαμομήλι και Αλόη:

-Το Άρκτιο ή κολλιτσίδα (Arctium lappa) χρησιμοποιείται ευρέως στην παραδοσιακή ιατρική. Είναι ένα φαρμακευτικό βότανο με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και άμεση καταπραϋντική δράση. Έχει βρεθεί ότι συμβάλλει στην πρστασία της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής, καθώς προσφέρει μαλακτική, αντισηπτική και αντικνησμώδη δράση, ανακουφίζοντας από τους ερεθισμούς.

Αλόη είναι γνωστή με την ονομασία «το θαύμα της φύσης». Το εκχύλισμα της Aloe Vera περιέχει πάνω από 75 γνωστά συστατικά, η συνέργεια των οποίων οδηγεί στην ενίσχυση της δράσης τους. Η Aloe Vera ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και βοηθά στην ανάπλαση του επιδερμικού φραγμού. Έχει μαλακτική δράση και προσφέρει άμεση ενυδάτωση.

-Το ευεργετικό Χαμομήλι είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές ιδιότητές του. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες και προσφέρει άμεση ανακούφιση. Όταν χρησιμοποιείται για τον καθημερινό καθαρισμό, προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

H μεγάλη γυναικεία απειλή του καλοκαιριού και το προϊόν που θα μας θωρακίσει απέναντί της
Η ευεργετική δράση του Zelesse οφείλεται στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με Άρκτιο, Χαμομήλι και Αλόη:

Χάρη στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του, το Zelesse ανακουφίζει άμεσα, ενυδατώνει σε βάθος, αναπλάθει και αναζωογονεί. Γυναίκες που το έχουν χρησιμοποιήσει δηλώνουν ήπια ή και καθόλου συμπτώματα (κνησμός, φαγούρα, λευκόρροια, ερύθημα κ.λπ.) μετά τη χρήση του. Το Zelesse έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens και χρωστικές.

Info

Αποκλειστικά σε φαρμακεία, www.zelesse.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Photo by Blubel on Unsplash

Read Next

18 Μαϊ 2024

Τι είναι ο παρβοϊός και ποια είναι τα συμπτώματα;

Ποια είναι τα συμπτώματα της "πέμπτης νόσου" που κόστισε τη ζωή ενός παιδιού 3,5 ετών.

17 Μαϊ 2024

Favela x Strofilia: Μία fashion συνεργασία για λεπτά γούστα

Μόδα και κρασί. Δυο αδιαμφισβήτητες απολαύσεις.

Περισσότερα από

Life

17 Μαϊ 2024

HUAWEI Pura 70 Pro: Ο βασιλιάς της φωτογραφίας έφτασε στην Ελλάδα

Και ανακοινώνει την έναρξη των προπαραγγελιών του νέου εκπληκτικού smartphone.

17 Μαϊ 2024

To φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος υπερήφανος χορηγός του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας 2024

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας 2024 θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και θα καταλήξει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

17 Μαϊ 2024

Ανακάλυψε το δικό σου Hobby στις φετινές διακοπές

Mαθήματα μαγειρικής, τοξοβολία, αστροτουρισμός, πεζοπορία, καταδύσεις και ό,τι μπορείς να ονειρευτείς.

17 Μαϊ 2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (9-15/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

15 Μαϊ 2024

To Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top δίνει ώθηση στη γυναικεία ενδυνάμωση για 6η χρονιά

Η πρωτοβουλία-θεσμός από τη Mastercard και το Women On Top για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών εμπλουτίζεται και επεκτείνεται.

14 Μαϊ 2024

ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024: Η Ακτή Βουλιαγμένης μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο γυμναστήριο

Στις 25 & 26 Μαΐου θα διεξαχθεί για ακόμα μια χρονιά το Athens Fitness Festival 2024.

12 Μαϊ 2024

7 διάσημα ψυχολογικά πειράματα που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο

Πολλά διάσημα πειράματα που αναλύουν την ανθρώπινη συμπεριφορά έχουν επηρεάσει την κατανόηση της ψυχολογίας. Για ορισμένα δεν είναι δυνατή η επανάληψή τους σήμερα λόγω παραβιάσεων των ηθικών ορίων. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει τη σημασία τους.

12 Μαϊ 2024

"Rays of Infinity" | Ένα ταξίδι από τον ήχο στο φως

Η PanArmonia επιστρέφει στο θέατρο "Άλσος" και παρουσιάζει ζωντανά για πρώτη φορά το νέο άλμπουμ "Rays of Infinity", μαζί με αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριό της.

11 Μαϊ 2024

Πότε ξεκινά το σεξ σε νέα σχέση; Η απάντηση της ειδικού θα σε εκπλήξει

Νομίζεις ότι ο κανόνας "όχι σεξ πριν το τρίτο ραντεβού" αρκεί; Καλύτερα να το παρατείνεις στους... έξι μήνες, ή και παραπάνω.

10 Μαϊ 2024

Olvos Koufonisia: Ο δικός μου παράδεισος

Τα Κουφονήσια είναι ο δικός μου παράδεισος και το Olvos Koufonisia, το δικό μου εξωτικό καταφύγιο.