ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Anassa: Δύο γυναίκες εξάγουν τα ελληνικά αφεψήματα σε κάθε άκρη της γης

Με την υπογραφή της Anassa, τα υποτιμημένα ώς πρόσφατα αρωματικά φυτά της ελληνικής γης παίρνουν τη θέση που τους αξίζει στο σύγχρονο «ευ ζην».

Anassa: Δύο γυναίκες εξάγουν τα ελληνικά αφεψήματα σε κάθε άκρη της γης

Γιατί Anassa;
Άνασσα στα αρχαία ελληνικά είναι η βασίλισσα. Anassa στα νέα ελληνικά είναι η βασίλισσα στο χώρο των ροφημάτων. Σε ακόμη πιο απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι η Anassa είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία, που έχει κάνει focus στην ποικιλία των αρωματικών φυτών που παράγει η ελληνική γη και επιλέγει -με αυστηρά επιστημονικά κριτήρια και με τις πιο άρτιες μεθόδους- τα καλύτερα είδη από αυστηρά πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Όσο για την ανταπόκριση στον κόσμο, όπως αξίζει σε κάθε βασίλισσα, έχει στεφθεί με πλήρη επιτυχία. Μικρή απόδειξη, τα βραβεία Great Taste Awards 2014 και 2015.

Anassa: Δύο γυναίκες εξάγουν τα ελληνικά αφεψήματα σε κάθε άκρη της γης

Τι είναι η τελετουργία Anassa;
Από την επιλογή/συλλογή μέχρι τη συσκευασία, το άνοιγμά της και την παρασκευή ενός προϊόντος Anassa, όλα είναι μέρος μιας μαγικής διαδικασίας, που στόχο έχει να μας προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση αλλά και το μέγιστο κέρδος, αφού τα ροφήματα της Anassa ξεχωρίζουν όχι μόνο για το άρωμα και τη γεύση τους αλλά και για τις θεραπευτικές/τονωτικές τους ιδιότητες.

Η Επιλογή: Οι παραγωγοί πρώτης ύλης επιλέγονται σχολαστικά, με αυστηρά κριτήρια. Οι περισσότεροι αποτελούν επιχειρήσεις οικογενειακού χαρακτήρα ενώ διακρίνονται για τις σύγχρονες μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας, τον τόπο παραγωγής και τον σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Συλλογή: αυτή γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με το χέρι, έτσι ώστε να μη χάνεται κανένα από τα πολύτιμα συστατικά τους και να παραμένουν τα φύλλα και οι καρποί όσο το δυνατόν πιο ακέραια. Χάρη στον τρόπο συλλογής και την ιδανική μέθοδο αποξήρανσης που ακολουθεί, διατηρείται το χρώμα σχεδόν αναλλοίωτο ενώ προστατεύονται τα πολύτιμα αιθέρια έλαια.

Η Συσκευασία: Καλαίσθητη μεταλλική συσκευασία, με πλάσματα-τέρατα που προέρχονται από την ελληνική μυθολογία: η αθηναϊκή κουκουβάγια, η αλεπού της Τευμησσού, το ελάφι της Κερύνειας, η χελώνα και το λιοντάρι της Νεμέας. Μέσα περιέχονται τα αρωματικά φυτά αλλά και τα αντίστοιχα βιοδιασπώμενα φίλτρα που θα χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή τους. Επίσης, θα βρείτε ξύλινα sticks, για να στηρίζετε τα φίλτρα στην κούπα σας.

Εξαιρετική πρόταση για κυριολεκτικά ζεστά δώρα. Επιλέξτε ανάμεσα σε οκτώ διαφορετικά ροφήματα, από ελληνικά αρωματικά φυτά, βιολογικής καλλιέργειας και μυήστε όσους αγαπάτε στην τελετουργία Anassa.

Το σερβίρισμα: Χάρη στη φιλοσοφία Anassa, μπορείτε να απολαμβάνετε το ελληνικό ρόφημά σας όπου κι αν βρίσκεστε – στο γραφείο, στην εκδρομή, στο ταξίδι. Εσείς επιλέγετε τα φύλλα και τους καρπούς, γεμίζετε το ειδικό φίλτρο και περιμένετε λίγο μέχρι να νιώσετε να σας τυλίγουν τα αρώματα της ελληνικής γης.

Τα φυτά: Με γνώμονα την ιπποκρατική αντίληψη της συνολικής αρμονίας του οργανισμού, μια ομάδα επιστημόνων επέλεξε 15 αρωματικά φυτά μόνα τους ή σε μείγματα:
Άγριο τριαντάφυλλο, δεντρολίβανο, δίκταμο, λαδανιά, λεβάντα, λουίζα, ματζουράνα, μελισσόχορτο, μέντα, τσάι του βουνού, φασκόμηλο, τίλιο (φλαμούρι), φλισκούνι, χαμομήλι, χαρούπι.

www.anassaorganics.com

Δείτε εδώ τι σημαίνει η «τελετουργία Anassa»

Read Next

12 Μαϊ 2024

7 διάσημα ψυχολογικά πειράματα που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο

Πολλά διάσημα πειράματα που αναλύουν την ανθρώπινη συμπεριφορά έχουν επηρεάσει την κατανόηση της ψυχολογίας. Για ορισμένα δεν είναι δυνατή η επανάληψή τους σήμερα λόγω παραβιάσεων των ηθικών ορίων. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει τη σημασία τους.

12 Μαϊ 2024

"Rays of Infinity" | Ένα ταξίδι από τον ήχο στο φως

Η PanArmonia επιστρέφει στο θέατρο "Άλσος" και παρουσιάζει ζωντανά για πρώτη φορά το νέο άλμπουμ "Rays of Infinity", μαζί με αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριό της.

Περισσότερα από

Life

11 Μαϊ 2024

Πότε ξεκινά το σεξ σε νέα σχέση; Η απάντηση της ειδικού θα σε εκπλήξει

Νομίζεις ότι ο κανόνας "όχι σεξ πριν το τρίτο ραντεβού" αρκεί; Καλύτερα να το παρατείνεις στους... έξι μήνες, ή και παραπάνω.

10 Μαϊ 2024

Olvos Koufonisia: Ο δικός μου παράδεισος

Τα Κουφονήσια είναι ο δικός μου παράδεισος και το Olvos Koufonisia, το δικό μου εξωτικό καταφύγιο.

10 Μαϊ 2024

Fashion Forward: Τα νέα προϊόντα τεχνολογίας και wearables της Huawei μας βάζουν στον ψηφιακό κόσμο με στυλ

Το HUAWEI WATCH FIT 3, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition και το HUAWEI MateBook X Pro έρχονται να μας καταπλήξουν.

10 Μαϊ 2024

Λώξη: Ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη επαγγελματία ηθοποιό με σύνδρομο Down στην Ελλάδα

Είναι η ιστορία της Λωξάνδρας Λούκας η οποία αξιώνει στην πράξη ισότιμη πρόσβαση στη ζωή και την τέχνη της.

06 Μαϊ 2024

Αν θέλεις να ζήσεις περισσότερο κάνε αυτό, λένε οι καρδιολόγοι

Είτε είσαι στη δουλειά, είτε στο σπίτι ή αλλού, κάνε αυτό για να ζήσεις μέχρι τα 100 (και βάλε!).

05 Μαϊ 2024

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

05 Μαϊ 2024

Χωρίς πόρτες και παράθυρα: Η βίλα της Ναόμι Κάμπελ στην Αφρική έχει στέγη από φύλλα κοκοφοίνικα

Παράδοση και πολυτέλεια στη βίλα του μοντέλου στο Μαλίντι της Κένυας.

04 Μαϊ 2024

Λεπτή χωρίς στερήσεις: Οι κανόνες που ακολουθούν οι γυναίκες που χάνουν κιλά χωρίς να κάνουν δίαιτα

Υιοθέτησε τις συνήθειες και τη στάση ζωής τους. Σίγουρα μπορείς να γίνεις μία από αυτές.

04 Μαϊ 2024

Η παραδοσιακή μαγειρίτσα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Τα μυστικά της και οι παραλλαγές της

Η παραδοσιακή μαγειρίτσα δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, μετά την Ανάσταση.

03 Μαϊ 2024

Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για τέλειο πασχαλινό τσουρέκι. Και το μυστικό του για αρχάριους

Η κορυφαία συνταγή για τσουρέκι. Αν αποφασίσετε να το φτιάξετε στο σπίτι, σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.