ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 πράγματα που κάθε γυναίκα εύχεται να κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Μάθετε να είστε διαδραστικοί, συντονισμένοι με την σύντροφό σας  και αυτή θα αρχίσει να τρέφει σοβαρή εκτίμηση προς το πρόσωπό σας.

10 πράγματα που κάθε γυναίκα εύχεται να κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Το σεξ έχει τα πάνω και τα κάτω του. Όπως και οι σχέσεις. Αν ωστόσο εσείς αγόρια ξεκινήσετε από μια σωστή βάση, τότε είναι πολύ πιθανό να βρείτε στόχο. Να χτυπήσετε κόκκινο. Να -πώς το λένε... να μην έχετε κάτω αλλά μόνο πάνω. Κάντε τη ζωή και των δυο σας ευχάριστη - μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα - και η σχέση σας μπορεί να φτάσει σε νέα ύψη.


Δώστε προσοχή σε όσα δεν λέει
Δυστυχώς, κάποιοι άνδρες δεν ξέρουν πώς να συντονιστούν με τις συντρόφους τους. Ορισμένοι απλά δεν ανταποκρίνονται στα σήματα που στέλνουν οι γυναίκες. Μάθετε να είστε διαδραστικοί, συντονισμένοι με την σύντροφό σας και αυτή θα αρχίσει να τρέφει σοβαρή εκτίμηση προς το πρόσωπό σας. Μαζί με όσα σας λένε, δώστε προσοχή στα σωματικά μηνύματά τους (γκρίνια, βαριά αναπνοή, αυξημένη υγρασία) και κάντε το κάτι παραπάνω.

Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να ερμηνεύσει ένα σήμα, απλά ρωτήστε: «Σου αρέσει αυτό;» ή «Μήπως δεν το κάνω σωστά;» Η σύντροφός σας ίσως είναι ντροπαλή για να πει κάτι από μόνη της και θα εκτιμήσει το γεγονός ότι ρωτήσατε.


Προκαταρκτικά και afterplay
Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι σεξ είναι ως επί το πλείστον η διείσδυση, μια γυναίκα χρειάζεται προκαταρκτικά και afterplay. «Αν ένας άντρας γυρίσει και αποκοιμηθεί μετά το σεξ, η γυναίκα θα νιώσει εγκαταλελειμμένη» λέει η Δρ Gilda Carle, συγγραφέας του "8 Συμβουλές για να καταλάβετε το αντίθετο φύλο". Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι «Μια γυναίκα θέλει ερωτικά παιχνίδια για να "ζεσταθεί" πολύ πριν την πράξη της συνουσίας, με φλερτ, μηνύματα με σεξουαλικά υπονοούμενα, κ.α.». Σεξ για μια γυναίκα δεν είναι μόνο το σεξ, είναι μια φυσική και συναισθηματική αντανάκλαση του συναισθήματος που επιθυμεί.


Εξερευνήστε τα κοινά σας hot spots
Μια γυναίκα θέλει έναν άνδρα να την εξερευνήσει μέσα και έξω με τα δάχτυλά του, και να κάνει την σεξουαλική πράξη μια περιπέτεια και για τους δύο. Το «Ας δούμε αν μπορώ να βρω το G-spot σου», για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι μια αμοιβαία εξερεύνηση για το ζευγάρι, λέει η Δρ Gilda. Φιλήστε τη και χαϊδέψτε τη σε ερωτογενείς ζώνες όπως το εσωτερικό των μηρών της, το αυτί, και ακόμη χαμηλότερα στην πλάτη της.

Μίλα της βρώμικα
Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται θελκτικές. Θέλουν να ξέρουν ότι σας ερεθίζουν. Θέλουν να αισθάνονται επιθυμητές. Ότι τις εκτιμάτε και τις τιμάτε. Οι ατομικές προτιμήσεις φυσικά ποικίλουν (βρώμικες λέξεις, περιγραφικές, ρομαντικές), αλλά δοκιμάστε διαφορετικό dirty talking για να δείτε σε ποιο ανταποκρίνεται καλύτερα η σύντροφός σας. Σε κάθε περίπτωση, ΜΗΝ ντρέπεστε.


Διέγερση της κλειτορίδας
Ναι, αγόρια, οι γυναίκες θέλουν περισσότερη από αυτή. Μερικές γυναίκες με ένα δάχτυλο και άλλες με τρία, στα οπίσθια και στο αιδοίο ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πειράγματα με τη γλώσσα σας, ασκώντας πίεση (όχι μεγάλη) στην κλειτοριδική περιοχή. Δοκιμάστε διαφορετικές ποσότητες πίεσης, ρυθμών, και διάρκειας χρόνου για να δείτε τι της αρέσει καλύτερα (για πολλές γυναίκες, η άμεση επαφή με την κλειτορίδα μπορεί να είναι πολύ έντονη, γι αυτό να είστε ευγενικοί).



Λατρέψτε την ίδια, όχι μόνο τον οργασμό της
Μια γυναίκα θέλει να την χαϊδέψετε αισθησιακά και όχι να την ζουλήξετε. «Μια πελάτισσά μου παραπονιέται ο σύζυγός της αρπάζει τα στήθη της, και η ίδια αισθάνεται σαν ένα κομμάτι κρέας», λέει η Δρ Gilda. «Η γυναίκα θέλει να δει λατρεία στα μάτια του συντρόφου της. Αν μια γυναίκα αισθάνεται ότι μόνος στόχος σας είναι να την κάνετε να φτάσει σε οργασμό, μπορεί να αισθανθεί ότι αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το εγώ σας.


Βεβαιωθείτε ότι θα τελειώσει πρώτη
Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να έχουν οργασμό περισσότερες από μία φορές. Και αυτό σημαίνει ότι η δουλειά είναι να βεβαιωθείτε ότι -αν μπορούν- θα έχουν περισσότερους από έναν. «Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το 70% των γυναικών χρειάζονται κλειτοριδική διέγερση για να φτάσουν σε οργασμό [βλέπε πάνω]. Μην βασιστείτε λοιπόν στη διείσδυση. Αντίθετα, κάντε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείτε και κάντε την να τελειώσει ακόμη και πριν τη διείσδυση.

Πείτε της ότι είναι όμορφη
Γιατί πολύ απλά είναι. Να της το πείτε εκεί που δεν το περιμένει. «Εκτός και αν μιλάμε για την Angelina Jolie, όλοι έχουμε μια φράση που δεν χορταίνουμε να ακούμε, και αυτή είναι η εξής: " είσαι τόσο όμορφη!" » λέει η Wendy Newman, συγγραφέας του "121 πρώτα ραντεβού".


Να είστε αυθόρμητοι
Στις γυναίκες αρέσουν οι εκπλήξεις, ιδιαίτερα οι σέξι. Όταν μια γυναίκα ξέρει ότι έχετε αγοράσει κάτι γι 'αυτήν, σκέφτεται πόσο σας αρέσει και μπορεί να την εμπνεύσετε να είναι λίγο πιο τολμηρή επόμενη φορά που κάνει ψώνια.

Δώστε προσοχή και πέρα από το σεξ
Μια γυναίκα θέλει να ξέρει ότι ένας άντρας "βγαίνει από το δρόμο του" για εκείνη. Θα μπορούσε να είναι ένα κόσμημα που της αγοράσατε γιατί την σκεφτήκατε, ή ο χρόνος που ξοδέψατε για να της πάρετε ένα μπουκέτο λουλούδια. Όταν ένας άντρας αποδεικνύει ότι νοιάζεται, η γυναίκα θα νιώσει πιο όμορφα και ζεστά μαζί του, λέει η Δρ Gilda.Επίσης ακούστε την. Αυτό αποδεικνύει ότι μια γυναίκα είναι αρκετά σημαντική για έναν άντρα.

Read Next

12 Μαϊ 2024

7 διάσημα ψυχολογικά πειράματα που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο

Πολλά διάσημα πειράματα που αναλύουν την ανθρώπινη συμπεριφορά έχουν επηρεάσει την κατανόηση της ψυχολογίας. Για ορισμένα δεν είναι δυνατή η επανάληψή τους σήμερα λόγω παραβιάσεων των ηθικών ορίων. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει τη σημασία τους.

12 Μαϊ 2024

"Rays of Infinity" | Ένα ταξίδι από τον ήχο στο φως

Η PanArmonia επιστρέφει στο θέατρο "Άλσος" και παρουσιάζει ζωντανά για πρώτη φορά το νέο άλμπουμ "Rays of Infinity", μαζί με αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριό της.

Περισσότερα από

Life

11 Μαϊ 2024

Πότε ξεκινά το σεξ σε νέα σχέση; Η απάντηση της ειδικού θα σε εκπλήξει

Νομίζεις ότι ο κανόνας "όχι σεξ πριν το τρίτο ραντεβού" αρκεί; Καλύτερα να το παρατείνεις στους... έξι μήνες, ή και παραπάνω.

10 Μαϊ 2024

Olvos Koufonisia: Ο δικός μου παράδεισος

Τα Κουφονήσια είναι ο δικός μου παράδεισος και το Olvos Koufonisia, το δικό μου εξωτικό καταφύγιο.

10 Μαϊ 2024

Fashion Forward: Τα νέα προϊόντα τεχνολογίας και wearables της Huawei μας βάζουν στον ψηφιακό κόσμο με στυλ

Το HUAWEI WATCH FIT 3, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition και το HUAWEI MateBook X Pro έρχονται να μας καταπλήξουν.

10 Μαϊ 2024

Λώξη: Ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη επαγγελματία ηθοποιό με σύνδρομο Down στην Ελλάδα

Είναι η ιστορία της Λωξάνδρας Λούκας η οποία αξιώνει στην πράξη ισότιμη πρόσβαση στη ζωή και την τέχνη της.

06 Μαϊ 2024

Αν θέλεις να ζήσεις περισσότερο κάνε αυτό, λένε οι καρδιολόγοι

Είτε είσαι στη δουλειά, είτε στο σπίτι ή αλλού, κάνε αυτό για να ζήσεις μέχρι τα 100 (και βάλε!).

05 Μαϊ 2024

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

05 Μαϊ 2024

Χωρίς πόρτες και παράθυρα: Η βίλα της Ναόμι Κάμπελ στην Αφρική έχει στέγη από φύλλα κοκοφοίνικα

Παράδοση και πολυτέλεια στη βίλα του μοντέλου στο Μαλίντι της Κένυας.

04 Μαϊ 2024

Λεπτή χωρίς στερήσεις: Οι κανόνες που ακολουθούν οι γυναίκες που χάνουν κιλά χωρίς να κάνουν δίαιτα

Υιοθέτησε τις συνήθειες και τη στάση ζωής τους. Σίγουρα μπορείς να γίνεις μία από αυτές.

04 Μαϊ 2024

Η παραδοσιακή μαγειρίτσα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Τα μυστικά της και οι παραλλαγές της

Η παραδοσιακή μαγειρίτσα δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, μετά την Ανάσταση.

03 Μαϊ 2024

Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για τέλειο πασχαλινό τσουρέκι. Και το μυστικό του για αρχάριους

Η κορυφαία συνταγή για τσουρέκι. Αν αποφασίσετε να το φτιάξετε στο σπίτι, σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.