ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα Νο1 μαλακά παπούτσια για τα πρώτα βήματα του μωρού ήρθαν και στην Ελλάδα

Επιτρέπουν στο βρεφικό ποδαράκι όλες τις κινήσεις που απαιτούνται για την υγιή του ανάπτυξη και να του προσφέρουν πλήρη ελευθερία και απαράμιλλη άνεση.

Τα Νο1 μαλακά παπούτσια για τα πρώτα βήματα του μωρού ήρθαν και στην Ελλάδα

Τα Bobux, τα νούμερο ένα βρεφικά παπουτσάκια στη κατηγορία των Soft Soles – εδώ και 26 χρόνια - έφτασαν στο Mysunshine.gr. Το e-shop που εμπιστεύονται αμέτρητες οικογένειες για τα πιστοποιημένα, πρωτοποριακά, βραβευμένα και δημοφιλή προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας που προσφέρει.
Ανακαλύψτε και εσείς τα Bobux Soft Soles τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επιτρέπουν στο βρεφικό ποδαράκι όλες τις κινήσεις που απαιτούνται για την υγιή του ανάπτυξη και να του προσφέρουν πλήρη ελευθερία και απαράμιλλη άνεση.

Τα Νο1 μαλακά παπούτσια για τα πρώτα βήματα του μωρού ήρθαν και στην Ελλάδα

Bobux Soft Soles
Μόλις έκανε τα πρώτα του βήματα; Τότε είναι η ιδανική στιγμή για τα πρώτα του BOBUX! Κατασκευασμένα από 100% μαλακό δέρμα και με λεπτή, απαλή σόλα, αποτελούν εγγύηση για την υγιή ανάπτυξη των ποδιών του μωρού, καθώς τα νεογέννητα δεν έχουν κόκκαλα στα πόδια αλλά χόνδρους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του και βελτιώνοντας τη στάση του στο χώρο που κινείται. Ταυτόχρονα, προστατεύουν από το κρύο, τα χτυπήματα και τις άγριες επιφάνειες, ενώ επιτρέπουν στο βρεφικό ποδαράκι να μπορεί να κινείται, να τεντώνεται, να απλώνει, να ανοίγει τα δάκτυλα για να ισορροπεί καλύτερα, να στρίβει, να πηδά και να κλωτσάει άφοβα.
Ανακαλύψτε μέσα από το www.mysunshine.gr μια μεγάλη γκάμα από υπέροχα σχέδια και χρώματα Bobux Soft Soles που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και περίσταση και χαρίστε στο μωρό σας σταθερά και άνετα βήματα.

About Bobux
Η Bobux, από το 1991 δημιουργεί παπούτσια τα οποία είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να προσφέρουν οι γονείς για τα ποδαράκια των παιδιών τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Chris και η Colleen Bennett σχεδίασαν το πρώτο δερμάτινο Soft Sole στον κόσμο για την κόρη τους, Chloe και από τότε όλα είναι μια ιστορία καινοτομίας και αξιοσημείωτης ανάπτυξης. Κοιτώντας σήμερα τη Bobux, θα συναντήσετε μια εταιρεία η οποία συνεχώς προσπαθεί να μαθαίνει
περισσότερα για την υγιή ανάπτυξη του ποδιού και να αξιοποιήσει αυτή τη γνώση ώστε να σχεδιάσει παιδικά παπούτσια που θα αποτελούν γνήσια αντικείμενα επιθυμίας για μαμάδες. Η Bobux αγαπά το καλό design, αλλά και να προκαλεί τον εαυτό της να σχεδιάζει παπούτσια τα οποία θα είναι κομψά και φιλικά για τα παιδιά.
www.bobuxgreece.gr

Όλα φυσικά ξεκίνησαν για μας όταν γίναμε για πρώτη φορά γονείς. Όπως οι περισσότεροι άλλωστε, έτσι και εμείς, ήμασταν αποφασισμένοι να προσφέρουμε ότι καλύτερο, πιο ασφαλές και απόλυτα υγιεινό στο μωρό μας.
Καταλήξαμε να είμαστε σε μία διαρκή αναζήτηση για τη καλύτερη δυνατή ποιότητα και αξιολόγηση και δε συμβιβαστήκαμε με τίποτε λιγότερο. Δοκιμάσαμε, αγοράσαμε, αλλά και πετάξαμε πολλά υποσχόμενα είδη, συχνά κι επώνυμα, όμως στο τέλος γίναμε πραγματικά πιο σοφοί και πιθανόν και λίγο εναλλακτικοί.
Στη προσπάθεια μας λοιπόν να εντοπίσουμε τα προϊόντα εκείνα που θα έκαναν την –οικογενειακή πλέον- ζωή μας πιο εύκολη, διαπιστώναμε τα κενά που υπήρχαν στην αγορά σε εύχρηστα, ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα για απόλυτα βασικές, καθημερινές μας ανάγκες. Από την άλλη πλευρά βλέπαμε μία πληθώρα σχεδόν ολόιδιων προϊόντων, σχεδιασμένα χωρίς έμπνευση κι αναρωτιόμασταν πως γίνεται να μην υπάρχει χώρος ή ενδιαφέρον για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Κάπως έτσι αποφασίσαμε τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος mysunshine.gr ώστε να μοιραστούμε τη δική μας εμπειρία μέσα από έρευνα, μελέτη και πολλές δοκιμές μέχρι να καταλήξουμε σε πραγματικά αξιόπιστα και καινοτομικά προϊόντα. Με στόχο να προσφέρουμε προϊόντα χρήσιμα, που αντέχουν σε αληθινές δοκιμασίες και παράλληλα κοντά στην ελληνική πραγματικότητα. Όπου οι γονείς έχουν την ανάγκη να περνούν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους, παίζουν μαζί τους, ταξιδεύουν και συνήθως πάνε σχεδόν παντού μαζί. Έτσι χρειάζονται έξυπνες ιδέες που να τους λύνουν τα χέρια, να εξοικονομούν χρόνο και να αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις με το μωρό τους με ένα μεγάλο χαμόγελο.
Πίσω από κάθε εταιρεία και προϊόν που προωθούμε, κρύβεται πάντα και μία μικρή ιστορία σχετικά με τη χρησιμότητα, τη μοναδικότητα ή την εργονομία του είδους. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε για κάθε ένα από αυτά να εγγυηθούμε την αποτελεσματικότητα, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία του. Με την ασφάλεια πάντα να προηγείται, εισάγουμε προϊόντα έξυπνα, λειτουργικά, που καλύπτουν καθημερινές μας ανάγκες, με πρωτότυπο σχεδιασμό. Προϊόντα που δεν αναπαράγουν τις ίδιες ιδέες, αλλά ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα σα μια φωτεινή ηλιαχτίδα, αυτά είναι συνήθως τα αγαπημένα μας είδη στο mysunshine.gr, εκείνα που αγαπάτε κι εσείς τόσο πολύ.
www.mysunshine.gr │Facebook: @mysunshine.gr │ Instagram: mysunshine_gr

Read Next

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

Περισσότερα από

Life

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.