ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το καλοκαιρινό μαγαζί-έκπληξη της IKEA στον Πειραιά μόλις έκανε την ξαφνική εμφάνισή του

Για τους λάτρεις της διακόσμησης και για τους λάτρεις των εκπλήξεων.

Το καλοκαιρινό μαγαζί-έκπληξη της IKEA στον Πειραιά μόλις έκανε την ξαφνική εμφάνισή του

Το νέο IKEA Pop-Up Store κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, στο κέντρο του Πειραιά, για να προσφέρει μία γεύση από την εμπειρία ΙΚΕΑ στο αγοραστικό κοινό και να έρθει πιο κοντά στους Πειραιώτες.

Το καλοκαιρινό μαγαζί-έκπληξη της IKEA στον Πειραιά μόλις έκανε την ξαφνική εμφάνισή του

Το ΙΚΕΑ Pop-Up Store, που θα φιλοξενείται στον Πειραιά έως και τις 30 Νοεμβρίου 2018, διαθέτει 500 είδη οικιακού εξοπλισμού, που συνεχώς ανανεώνονται και οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν άμεσα. Επίσης, διαθέτει έτοιμες συνθέσεις από τις βασικές κατηγορίες του σπιτιού, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να εμπνευστούν και να βρουν λειτουργικές λύσεις σε προσιτές τιμές για το σπίτι τους.

Παράλληλα, οι καταναλωτές μπορούν στο IKEA Pop-Up Store να παραγγείλουν όποιο από τα 7.500 διαθέσιμα προϊόντα των καταστημάτων επιθυμούν και να το παραλάβουν στο σπίτι τους.

Την Παρασκευή 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος και η ΙΚΕΑ υποδέχτηκε από νωρίς το πρωί τις τοπικές αρχές του Δήμου Πειραιά, εκπροσώπους των media αλλά και όλους τους φίλους της ΙΚΕΑ, που γιόρτασαν μαζί το άνοιγμα του νέου IKEA Pop-Up Store.

κ.Νίκος Μανεσιώτης, κ. Νατάσα Χρηστοφή, κ. Γιάννης Μελάς και κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος - Υπεύθυνος HR Καταστήματος ΙΚΕΑ Κηφισός

Η Νατάσα Χρηστοφή, Marketing Manager της ΙΚΕΑ δήλωσε: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο του Πειραιά για την όμορφη φιλοξενία και το ζεστό καλωσόρισμα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια «όμορφη γωνιά», στο κέντρο του Πειραιά, δίνοντας στους Πειραιώτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τη φιλοσοφία και τα προϊόντα της εταιρείας μας".

Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του IKEA Pop-Up Store στον Πειραιά, θα μπορεί κανείς να ανακαλύπτει νέα προϊόντα ΙΚΕΑ για το καθιστικό, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο και να εμπνευστεί για το πώς μπορεί να διαμορφώσει τον δικό του χώρο.

Το νέο ΙΚΕΑ Pop-Up Store θα λειτουργεί στον Πειραιά, οδό Φίλωνος 59, έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Ψωνίστε μαζί με τη Nastazsa καλοκαιρινά items του 2018:

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.