ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια του Hollywood ζει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα 119 τετραγωνικών;

Μινιμαλισμός και απλά έπιπλα στο σπίτι ενός εκ των μεγαλύτερων ονομάτων της showbiz.

Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια του Hollywood ζει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα 119 τετραγωνικών;

Είναι πασίγνωστη, πανέμορφη και έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Hollywood. Η ταλαντούχα σταρ ωστόσο είναι ολιγαρκής και μένει σε ένα σπίτι μόλις 119 τ.μ.

Ο λόγος για την Jessica Chastain η οποία διαθέτει ένα πολύ φυσιολογικό διαμέρισμα 119 τ.μ. στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός αποφάσισε να πουλήσει πρόσφατα το διαμέρισμά της στην τιμή των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. To διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, πολύ ψηλά ταβάνια, μια ανοιχτή κουζίνα, μια τραπεζαρία και ένα τζάκι. Μια στριφογυριστή σκάλα οδηγεί στο εντυπωσιακό κυρίως υπνοδωμάτιο που έχει μια εκπληκτική θέα στην πόλη και μια ονειρεμένη walk-in ντουλάπα όπου εκεί η Jessica φυλάει όλες τις εντυπωσιακές τουαλέτες που έχει φορέσει στο κόκκινο χαλί.

Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια του Hollywood ζει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα 119 τετραγωνικών;

Το κυρίως μπάνιο είναι ένα μικρό σπα με θερμαινόμενα πατώματα, ξεχωριστή μπανιέρα και ντουζιέρα.

Η ηθοποιός είχε αγοράσει το διαμέρισμα το 2012 στην τιμή του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Στην τραπεζαρία εντύπωση μας προκαλεί η όμορφη ταπετσαρία που έχει τοποθετηθεί σε ένα κομμάτι του τοίχου και το σπασμένο λευκό που έχει επιλέξει η ηθοποιός για τους τοίχους της που είναι ελαφρώς ενισχυμένο με μια απαλή ροζ απόχρωση. Τα ξύλινα έπιπλα τραπεζαρίας και σαλονιού είναι φτιαγμένα από ανοιχτόχρωμο ξύλο και η διακόσμηση σε γενικές γραμμές είναι μίνιμαλ αλλά εντυπωσιακή.

Κουζίνα Όλη η κουζίνα είναι φτιαγμένη από ανοιχτόχρωμο ξύλο που δημιουργεί ωραία αντίθεση με τις ανοξείδωτες οικιακές συσκευές. Το μεγάλο παράθυρο βλέπει Νέα Υόρκη, ενώ για τους τοίχους η Jessica έχει επιλέξει την ίδια λευκή-μοβ απόχρωση που έχει και στο σαλόνι της. H σχέση της ηθοποιού με την κουζίνα είναι πάρα πολύ στενή και είναι γενικώς γνωστό στο Hollywood πως η Jessica Chastain είναι μια εκπληκτική μαγείρισσα. Η Anne Hathaway έχει παραδεχτεί δημόσια πως έμαθε από την Jessica να φτιάχνει αβγά ποσέ. Η ηθοποιός υπήρξε vegeterian για 16 χρόνια και vegan τα τελευταία 7 χρόνια.

Σε όλο το σπίτι αλλά και στο υπνοδωμάτιο η ηθοποιός έχει επιλέξει μίνιμαλ διακόσμηση με λεπτομέρειες που του δίνουν πολυτελή όψη. Τα τρία παράθυρα έχουν θέα στην πόλη και η vintage ντουλάπα προσθέτει μοναδικό στιλ στο χώρο.

Η Jessica λατρεύει τη μουσική και μάλιστα παίζει πολύ καλό γιουκαλίλι (μικρή κιθάρα). Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της: «Δεν μπορούσα να ταξιδεύω μαζί με την κιθάρα μου και έτσι άρχισα να παίζω γιουκαλίλι».

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται το χρώμα των μαλλιών της Jessica είναι 100% αληθινό. Πρόκειται, λοιπόν, για την πιο γνήσια κοκκινομάλλα του Hollywood.

Το μπάνιο έχει βαφτεί σε δύο αποχρώσεις. Το απαλό θαλασσί σε συνδυασμό με το λευκό, τους μεγάλους καθρέφτες, την εντυπωσιακή μπανιέρα και τον πολυέλαιο προσθέτουν πολυτέλεια στο χώρο. Η μπανιέρα και τα πατώματα είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας μάρμαρο.

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί δημόσια πως είναι τρομερά προληπτική και ειδικά με τα αεροπλάνα.

«Είμαι πολύ προληπτική. Βάζω τα χέρια μου έξω από το αεροπλάνο ενώ τα πόδια μου είναι εντός. Νιώθω πως πρέπει να κάνω αυτή την κίνηση κάθε φορά πριν ταξιδέψω».

Κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουμε ξαναδεί πιο απλό και λιτό σαλόνι επωνύμου από αυτό. Στο σαλόνι υπάρχουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Ένας καναπές και μια πολυθρόνα σε διαφορετικές αποχρώσεις του μοβ, ένα εντυπωσιακό ξύλινο τραπεζάκι και ένα τζάκι. Ακόμα και για το χαλί της η ηθοποιός έχει επιλέξει μια απόχρωση ολόιδια με το πάτωμα για να φαίνεται σαν να είναι ένα με αυτό. Τα εντυπωσιακά φωτιστικά στον τοίχο προσθέτουν μια λάμψη στο χώρο που του χρειάζεται.

Πηγή:spirossoulis.com

Read Next

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.