ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτός είναι ο λόγος που η Άνιστον πουλάει το εντυπωσιακό σπίτι που έζησε με τον Τζάστιν Θερού

Η τελευταία κοινή φωτογράφηση και η «προφητική» φωτογραφία.

Αυτός είναι ο λόγος που η Άνιστον πουλάει το εντυπωσιακό σπίτι που έζησε με τον Τζάστιν Θερού

To διαζύγιο της Τζένιφερ Άνιστον έσκασε σαν μία μικρή βόμβα στο Χόλιγουντ και σε έναν κόσμο που έχει στην κυριολεξία λυσσάξει - για δικούς του τελείως λόγους - να την δει με παιδιά, σκυλιά και έναν αιώνια αγαπημένο σύζυγο.

Απ' όλο το πακέτο η ελληνικής καταγωγής Τζεν φαίνεται πως κρατάει τελικά μόνο τα αγαπημένα της σκυλάκια και γυρίζει με άνεση την πλάτη σε ό,τι δεν την κάνει απολύτως χαρούμενη ή έστω σε ό,τι δεν είναι όπως εκείνη θα ήθελε να είναι.

Το ζευγάρι έζησε μαζί περίπου 8 χρόνια εκ των οποίων τα δυόμιση ήταν παντρεμένοι, μετά από μία μικρή, ιδιωτική τελετή στην έπαυλη της ηθοποιού στο Bel Air, ένα σπίτι που όπως έχει πει η ίδια «έχει λατρέψει». «Παλαιότερα το έβρισκα πολύ γοητευτικό να μην μένεις πουθενά περισσότερο από 2-3 μήνες και ταξίδευα συνεχώς. Τώρα είμαι το ακριβώς αντίθετο. Γιατί κάθε φορά που σκέφτομαι που θέλω πραγματικά να είμαι η μόνη απάντηση που δίνω στον εαυτό μου είναι "στο σπίτι μου, με τον άντρα μου και τα σκυλιά μας», δήλωνε η Άνιστον στο τελευταίο τεύχος του Architectural Digest, στα πλαίσια του οποίου άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για τη ζωή της με τον Justin Theroux.

Προφανώς κανείς δεν περίμενε πως δύο εβδομάδες μετά το ζευγάρι θα ανακοίνωνε και επίσημα τον χωρισμό του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στη σχέση τους επήλθε μία μεγάλη και αξεπέραστη κρίση στα τέλη της περασμένης χρονιάς.

Το σπίτι στο Bel Air.

Αυτός είναι ο λόγος που η Άνιστον πουλάει το εντυπωσιακό σπίτι που έζησε με τον Τζάστιν Θερού

Μάλιστα η φωτογράφηση του συγκεκριμένου τεύχους αποδείχθηκε και κάπως προφητική αφού ο Theroux εμφανίζεται μόλις σε μία φωτογραφία κι αυτή είναι στην έξοδο της βίλας, την ώρα που αναχωρεί. Μήπως το ζευγάρι ήθελε από τότε να στείλει ένα υπόγειο μήνυμα;

Σε κάθε περίπτωση, η Τζένιφερ που τόσο έχει αγαπήσει αυτό το ηλιόλουστο σπίτι στην καλύτερη πλαγιά του Χόλιγουντ, με τις μεγάλες πισίνες και τους καταπράσινους κήπους, πήρε την απόφαση να το πουλήσει λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της.

Πολλοί έσπευσαν να πουν πως είναι απελπισμένη και δεν αντέχει να ζήσει στο σπίτι που έχτισε τον έρωτα της με τον Justin όμως η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική αφού η ηθοποιός ασχολείται στενά με την κτηματομεσιτική αγορά και αγοράζει διάφορα ακίνητα ανά τον κόσμο, τα οποία αναδιαμορφώνει πλήρως και στην πορεία τα πουλάει με πολύ σημαντικό κέρδος.

Προφανώς και εδώ έχουμε να κάνουμε με μία τέτοια, επιχειρηματική κίνηση, αν και συμπίπτει με το ξαφνικό διαζύγιο της. Το σπίτι θα βγει στην αγορά έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων και αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο για συγκεκριμένους πελάτες μέσω κλειστών κτηματομεσιτικών κυκλωμάτων. Αν δεν βρεθεί αγοραστής με αυτόν τον τρόπο τότε η Άνιστον θα το δώσει και σε άλλα μεσιτικά γραφεία.

Read Next

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

Περισσότερα από

Life

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

Βράβευση για τα προϊόντα blu της Imperial Brands Hellas από τον θεσμό "Προϊόν της Χρονιάς 2024"

Το βραβείο "Προϊόν της Χρονιάς" είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.