ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σάρον Στόουν έχει βρει τον τρόπο να μην ανησυχεί για το χάος που προκαλούν τα παιδιά στο σπίτι

Η χολιγουντιανή ζωή με τους τρεις γιους της στο Μπέβερλι Χιλς.

Η Σάρον Στόουν έχει βρει τον τρόπο να μην ανησυχεί για το χάος που προκαλούν τα παιδιά στο σπίτι

Η Σάρον Στόουν μίλησε στο περιοδικό Arctitectural Digest για την πλατωτινή σχέση που έχει σημαδέψει τη ζωή της. Αυτή με τον διακοσμητή εσωτερικών χώρων, Douglas Truesdale. Μπορεί κάποιος να θεωρήσει εύκολα πως αυτή είναι άλλη μία εμπορική συμφωνία κυρίων από τις πολλές που λαμβάνουν καθημερινά χώρα στον κόσμο της showbiz: σου φτιάχνω το σπίτι δωρέαν, βγαίνεις παντού εκεί έξω και μου κάνεις διαφήμιση. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η 60χρονη ηθοποιός λέει τόσες πολλές λεπτομέρεις για την ιδαίτερη σχέση και χημεία ανάμεσα στην ίδια και στον Τruesdale που δεν μπορείς παρά να πειστείς.

Οι δύο τους συναντήθηκαν σε ένα γυμναστήριο- health club και το πρώτο βήμα στη γνωριμία τους το έκανε η Στόουν η οποία σήμερα υποστηρίζει πως μίλησε στον Truesdale χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι επειδή της έδωσε την εντύπωση πως γνωρίζει καλά τα κατατόπια στον χώρο. Η γνωριμία ανάμεσα τους μεταφέρθηκε γρήγορα από τους διαδρόμους τoυ χολιγουντιανού health club σε πολύωρα δείπνα σε fashion μαγαζιά του Λος Άντζελες και από εκεί σε μία βαθιά φιλία που κρατάει χρόνια.

Κάποια στιγμή και μετά από απλές, φιλικές συμβουλές διακόσμησης, ο Douglas προσφέρθηκε να αναλάβει εξ'ολοκλήρου τη μεταμόρφωση του πανέμορφου, καινούργιου σπιτιού της πρωταγωνίστριας. «Μέχρι εκείνο το σημείο ζούσα σε ένα συνηθισμένο σπίτι, χωρίς ιδιαίτερο χαρακτήρα και χωρίς ιδιαίτερη ασφάλεια. Οι stalkers έκαναν βόλτα απ΄έξω και εγώ αισθανόμουν πραγματικά εκτεθειμμένη,» σχολιάζει σήμερα η Σάρον.

Όλα αυτά όμως έμελλε για τελειώσουν οριστικά όταν η Στόουν υπέγραψε τα συμβόλαια για μία εντυπωσιακή έπαυλη, που θύμιζε τις περιγραφές του Scott Fitzerald στο βιβλίο «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι». Ένα σπίτι τόσο ελκυστικό και πολυτελές που έμοιαζε να έχει βγει μέσα από τις σελίδες κάποιοι λαμπρού μυθιστορήματος ή έστω από την χρυσή, απαράμιλλη εποχή του Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός αγόρασε το σπίτι πριν ολοκληρωθεί η ανέργεση του και μαζί με τον φίλο της Douglas Truesdale δημιούργησαν έναν χώρο αλλοτινής λάμψης και κομψότητας, γεμάτο ακριβές αντίκες, υψηλή αρχιτεκτονική και επηρροές απ' όλο τον κόσμο.

Η Σάρον Στόουν έχει βρει τον τρόπο να μην ανησυχεί για το χάος που προκαλούν τα παιδιά στο σπίτι

Ο Douglas Truesdale εξηγεί ωστόσο πως το σύνολο της επιτυχίας δεν οφείλεται αποκλεστικά στον ίδιο αλλά πως η ηθοποιός, που ήθελε ένα ιδανικό σπίτι για αν ζήσει με τους τρείς γιους τους, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή εικόνα της βίλας.

Μάλιστα οι δυο τους βρήκαν διάφορους τρόπους ώστε το σπίτι να διατηρήσει την ενήλικη γοητεία του αλλά να παραμείνει ταυτόχρονα ένας φιλικός χώρος για παιδιά, όπου θα μπορού να αράζουν, να βλέπουν τηλεόραση, να παίζουν και να κάνουν όση φασαρία θέλουν. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο χώρος του σαλονιού χωρίστηκε στα δύο ώστε να μπορεί η Στόουν να χαλαρώνει την ίδια στιγμή που οι γιοι της, Roan, Laird και Quinn, παίζουν βιντεοπαιχνίδια και βλέπουν τις αγαπημένους τους εκπομπές στο διπλανό δωμάτιο.

Όσο για τους εξωτερικούς χώρους, όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, στέκονται κάπου ανάμεσα σε εικόνες από τη βόρεια Ιταλία, την γαλλική εξοχή, τους λόφους του Μπέβερλι Χιλς και ένα ατελείωτο, καταπράσινο playground.

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.