ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H εντυπωσιακή έπαυλη Έλληνα που νοικιάζει o Justin Bieber στο Λονδίνο για 108.000 το μήνα

Το “Heath Hall” είχε αγοραστεί το 2006 από τον Έλληνα επιχειρηματία των ξενοδοχείων, Ανδρέα Παναγιώτου, για 5 εκατ. στερλίνες.

H εντυπωσιακή έπαυλη Έλληνα που νοικιάζει o Justin Bieber στο Λονδίνο για 108.000 το μήνα

O Καναδός pop star Justin Bieber αποφάσισε να “προσγειωθεί” σε ευρωπαϊκό έδαφος και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πέρασε αρκετό καιρό ψάχνοντας στα διάφορα μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στη χώρα και τελικά το ένστικτό του τον οδήγησε μέχρι το καταπράσινο βόρειο Λονδίνο.

Εκεί, βρήκε το ιδανικό σπίτι να νοικιάσει. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ιστορική έπαυλη 15 υπνοδωματίων, με την τιμή ενοικίου να διαμορφώνεται στις μόλις 108.000 στερλίνες το μήνα ή αλλιώς στα 1,3 εκατ. στερλίνες το χρόνο.

Ο Καναδός τραγουδιστής, που έκλεισε τα 22 του χρόνια φέτος τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τη Daily Mail, θα μετακομίσει στο “Heath Hall” (έτσι ονομάζεται η έπαυλη), το οποίο βρίσκεται στην περίφημη οδό Bishops Avenue στο νούμερο 59, στο πανέμορφο και αριστοκρατικό προάστιο Hampstead Heath, στα βόρεια της βρετανικής πρωτεύουσας. Πρόκειται για μια περιοχή που έχει συνδέσει το όνομά της με μερικούς από τους πιο επιφανείς πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η εν λόγω έπαυλη αποτελεί διατηρητέο κτήριο δευτέρου βαθμού, καθώς χτίστηκε το 1910 για τον William Park Lyle, τον γιο του μεγιστάνα της ζάχαρης, Abram Lyle και περιγράφεται ως “ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην Bishops Avenue, που ενσαρκώνει πλήρως το πολυτελές αστικό στυλ της Εδουαρδιανής περιόδου”. Έχει σχεδιαστεί από τους Henry Victor Ashleyκαι Winton Newman.

Το “Heath Hall” είχε αγοραστεί το 2006 από τον Έλληνα επιχειρηματία των ξενοδοχείων, Ανδρέα Παναγιώτου, για 5 εκατ. στερλίνες. Ο Παναγιώτου προχώρησε σε μια μεγαλειώδη ανακαίνιση της έπαυλης που κράτησε 7 ολόκληρα χρόνια και κόστισε 40 εκατ. στερλίνες ενώ επέκτεινε το κτήριο κατά το ένα τρίτο της αρχικής του έκτασης. Παράλληλα, είναι εκείνος που το μετονόμασε σε “Heath Hall” – το προηγούμενο όνομα του σπιτιού ήταν “East Weald”.

Κατόπιν, ο Παναγιώτου το διέθεσε προς πώληση για το αστρονομικό ποσό των 100 εκατ. στερλινών το 2012, ωστόσο, το σπίτι πουλήθηκε το Μάρτιο του 2015 σε άγνωστο αγοραστή για μόλις 25 εκατ. στερλίνες.

Ο νέος του ένοικος, ο Justin Bieber, θα διαμένει πλέον στην ιστορική αυτή έπαυλη κάθε φορά που θα επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο για εμφανίσεις και συναυλίες.

H εντυπωσιακή έπαυλη Έλληνα που νοικιάζει o Justin Bieber στο Λονδίνο για 108.000 το μήνα

Read Next

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

Περισσότερα από

Life

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

Βράβευση για τα προϊόντα blu της Imperial Brands Hellas από τον θεσμό "Προϊόν της Χρονιάς 2024"

Το βραβείο "Προϊόν της Χρονιάς" είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.