ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Cathetine Zeta Jones θέλει να γίνει διακοσμήτρια και ξεκίνησε από το σπίτι της

Μία νέα καριέρα ανοίγεται μπροστά της.

H Cathetine Zeta Jones θέλει να γίνει διακοσμήτρια και ξεκίνησε από το σπίτι της

Με πέντε υπερπολυτή σπίτια στη διάθεση της για να διαλέξει ανάλογα με το που της κάνει κέφι να κοιμηθεί το βράδυ, η Catherine Zeta Jones είναι λογικό να έχει αναπτύξει ένα «κάτι» για την διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Η ηθοποιός και ο σύζυγος της Michael Douglas ασχολούνται αρκετά με τα κτηματομεσιτικά και έχουν στην κατοχή τους 5 ακριβά ακίνητα, ανάμεσα τους ένα διαμέρισμα 5 εκατομμυρίων δολαρίων απέναντι από το Central Park της Νέας Υόρκης και ένα εξοχικό σπίτι στις Βερμούδες της Καραϊβικής.

Έτσι λοιπόν η Jones έχει στη διάθεση της μπόλικο υλικό για να πειραματιστεί όσο θέλει με την διακόσμηση μιας που εδώ και κάποια χρόνια η καριέρα της στο σινεμά είναι ιδιαιτέρως «ήσυχη». Μάλιστα η ενασχόληση της αυτή φαίνεται πως την ευχαριστεί τόσο πολύ που η ίδια δηλώνει πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Αρχίζοντας λοιπόν από το πολυτελές σπίτι της οικογένειας στο Μανχάταν, εκεί όπου η Cathrine και ο Douglas περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνο τους, η 48χρονη ηθοποιός ανέλαβε εξ' ολοκλήρου την ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του χώρου, τροφοδοτώντας τον λογαριασμό της στο Instagram με τα αποτελέσματα των κόπων της.

H Cathetine Zeta Jones θέλει να γίνει διακοσμήτρια και ξεκίνησε από το σπίτι της
Το υπνοδωμάτιο της κόρης της.

Το δωμάτιο για το οποίο η ίδια δηλώνει περισσότερο περήφανη είναι το υπνοδωμάτιο που σχεδίασε και διακόσμησε για την 14χρονη κόρη της, στο πρώτυπα μίας κομψής κρεβατοκάμαρας μίας ενήλικης γυναίκας. Ολόκληρο το δωμάτιο έχει σαν βάση το γκρι χρώμα, ενώ ένας επιβλητικός πολυέλαιος ξεχωρίζει στον χώρο.

Το σαλόνι στο σπίτι της οικογένειας στο Μανχάταν.

Η Zones όμως δεν περιορίστηκε στο να διακοσμήσει από την αρχή το διαμέρισμα της στο Μανχάταν αλλά ανέλαβε και τα υπόλοιπα σπίτια της οικογένειας Douglas, Από το φωτεινό σπίτι στο Bedford της Νέας Υόρκης μέχρι την έπαυλη στη Μαγιόρκα και το χειμωνιάτικο καταφύγιο τους στον Καναδά η ηθοποιός έβαλε το γούστο της και τις ικανότητες της στην διακόσμηση.

Η αγάπη της για τις αντίκες, τα ακριβά σκαλιστά έπιπλα, το μάρμαρο και τα έργα τέχνης δεσπόζει σε όλους τους χώρους στους οποίους έχει βάλει το χεράκι της. Ακόμα η Jones δείχνει να έχει μία προτίμηση στα αφρικανικά μοτίβα ξεκινώντας από τα σερβίτσια της τραπεζαρίας της και καταλήγοντας στα γλυπτά και τους πίνακες στο χωλ του σπιτιού της στο Bedford.

Το πιάνο αξίας 30.000 δολαρίων στο Bedford της Νέας Υόρκης.

Το μπάνιο σε αποχρώσεις του λευκού.
Η κουζίνα στο εξοχικό των Douglas στη Μαγιόρκα.

Ο κήπος στη Μαγιόρκα.

Read Next

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.