328
SHARES

Η Τonja και ο Jez Scott πριν από περίπου 8 χρόνια αγόρασαν ένα διαλυμένο, υπόγειο διαμέρισμα στο Islington του Λονδίνου, ένα σπίτι που ήταν ερειπωμένο για πάνω από 80 χρόνια. Σήμερα, έπειτα από μία τεράστια περιπέτεια ανακαίνισης, ξεκαθαρίσματος, σχεδίων, γκρεμισμάτων και χτισίματος το ζευγάρι ποζάρει περήφανο για το επίτευγμα του σε μερικές από τις μεγαλύτερες βρετανικές εφημερίδες. Πράγματι από τα συντρίμμια ενός ετοιμόροπου σπιτιού κατάφεραν να δημιουργήσουν μία υπερσύχρονη, πολυτελή κατοικία.

Όπως λένε οι ίδιοι στο σπίτι δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα όρθιο, από τα πατώματα μέχρι τα κουφώματα και από τους τοίχους μέχρι την κουζίνα και τα μπάνια. Αρχικά το ζευγάρι είχε σκοπό να αγοράσει το σπίτι σε τιμή ευκαιρίας και στη συνέχεια να το ανακαινίσει και να το πουλήσει πολύ ακριβότερα, όμως κατέληξε να δεθεί τόσο πολύ με το όλο εγχείρημα που στο τέλος πούλησε τη μόνιμη κατοικία του στο Haggerston για να μετακομίσει σε αυτό που οι ίδιο ονομάζουν «το αριστούργμα της ζωής τους».

Μεταξύ 2014 και 2015 η Toja και o Jez έβγαλαν από τα θεμέλια του σπιτιού τους περίπου 900 τόνους χώμα, χαμηλώντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο της κατοικίας τους, φέρνοντας το πιο κοντά στη γη και κατ'επέκταση στον καταπράσινο κήπο τους. Πλέον ο κάτω όροφος αποτελείται από το σαλόνι, την κουζίνα και το γραφείο του ζευγαριού, ενώ ο δεύτερος όροφος αποτελείται αποκλειστικά από τα υπνωδωμάτια τα δικά τους και των δύο παιδιών τους.

Ξύλινες επιφάνεις, μία μοντέρνα σκάλα, κρυφοί φωτισμοί, καθαρές επιφάνειες από λευκή λάκα και ένα εντυπωσιακό μαρμάρινο τζάκι είναι εκείνα για τα οποία οι Scott είναι περισσότερο απ' όλα περήφανοι. Αποδεικνύοντας ότι αν έχεις όρεξη και υπομονή μπορείς να φέρεις εις πέρας ακόμα και το πιο απαιτητικό πρότζεκτ.

Δες παρακάτω εικόνες από το ανακοινισμένο σπίτι της οικογένειας Scott.

Το ζευγάρι χαμήλωσε ακόμα περισσότερο το επίπεδο του σπιτιού για να εξοικονομήσει χώρο.

 

Με τα δύο παιδιά τους στον κήπο του σπιτιού τους.

 

Το μαρμάρινο τζάκι στο σαλόνι.
Η μεγάλη κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού.

 

Το υπερσύχρονο μπάνιο με τον διπλό νιπτήρα και την εντυπωσιακή μπανιέρα.

 

Άποψη της μοντέρνας κουζίνας.

 

Η κουζίνα.

 

Το ζευγάρι έντυσε μερικούς τοίχους με πέτρα δημιουργούντας ένα φολκ εφέ.

 

Το σαλόνι του σπιτιού.

Με πληροφορίες από το Homes & Property

TAGS