ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 deco blogs που δεν θα σας αφήσουν να αφήσετε το ποντίκι του υπολογιστή σας.

Σας αρέσει το interior design και χαζεύετε με τις ώρες όμορφα σπίτια; Τότε τα deco blogs που σας προτείνουμε θα γίνουν οι νέοι αγαπημένοι σας σελιδοδείκτες.

10 deco blogs που δεν θα σας αφήσουν να αφήσετε το ποντίκι του υπολογιστή σας.

Αν θέλετε έξυπνες λύσεις για το σπίτι σας ή τρελαίνεστε για diy, περιπλανηθείτε στα blogs που επιλέξαμε για εσάς. Φροντίστε όμως να έχετε χρόνο στη διάθεσή σας, γιατί δεν προβλέπεται να ξεκολλήσετε εύκολα από εδώ μέσα.

1. Η Αμερικανίδα Cassandra Lavalle συγκεντρώνει φρέσκιες, φωτεινές ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού σε ένα blog τέλεια οργανωμένο για να μπορείτε να βρίσκετε εύκολα αυτό που ψάχνετε. Παράλληλα, προσφέρει προτάσεις art de la table, ψαγμένες συνταγές και ενημερώνει για την μόδα μέσα από άρθρα που προτείνουν μεμονωμένα κομμάτια ή ολόκληρα outfit. Εξαιρετικό βρίσκουμε και το section που είναι αφιερωμένο στο χρώμα και προτείνει ιδανικούς συνδυασμούς.
http://www.cocokelley.com/

10 deco blogs που δεν θα σας αφήσουν να αφήσετε το ποντίκι του υπολογιστή σας.

2. Πίσω από αυτό το ιδιαίτερο blog βρίσκεται ο δαιμόνιος graphic designer και φωτογράφος Dabito, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Los Angeles και οι προτάσεις του αφορούν, κατά κύριο λόγο, την αρμονική συνύπαρξη του παλιού με το σύγχρονο. Αν και ο ίδιος πιστεύει για τον εαυτό του ότι είναι bohemian, τα σπίτια που αναλαμβάνει, και μετά παρουσιάζει στο blog, αγκαλιάζουν πολλά διαφορετικά στυλ. Παρακολουθήστε τον. Οι ιδέες του είναι έξυπνες και εφαρμόσιμες.
http://www.oldbrandnew.com/

3. Ένα blog που θα αγαπήσουν ιδιαίτερα οι γυναίκες που έχουν οικογένεια και προσπαθούν να τα έχουν όλα σε τάξη με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Το blog ανήκει στην Dana, η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα να παρουσιάσει σε κάθε λεπτομέρεια το σπίτι της δίνοντας με αυτόν τον τρόπο tips και λύσεις για όλα τα μεγάλα σπίτια που έχουν ανάγκη οργάνωσης. Παράλληλα, προσφέρει ιδέες διακόσμησης τόσο για το εσωτερικό όσο και τον κήπο ή το μπαλκόνι.
http://www.housetweaking.com/

4. Στο blog της Melissa οι προτάσεις χαρακτηρίζονται από το country ύφος και την ζεστασιά τους. Ιδανικό για εκείνες που συλλέγουν πολλά πράγματα, λατρεύουν τα διακοσμητικά και δεν καταλαβαίνουν για κανένα λόγο τον μινιμαλισμό. Στο ίδιο blog, θα βρείτε diy ιδέες, θα μάθετε να συνδυάζετε διαφορετικά χαλιά μεταξύ τους και θα εξασκηθείτε στην τοποθέτηση κάδρων ή διακοσμητικών πιάτων στον τοίχο.
http://theinspiredroom.net/

5. Σε αυτό το site θα αφιερώσετε σίγουρα πολλή ώρα. Γεμάτο προτάσεις και με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον e-shop.Το blog του είναι καλογραμμένο και αποτελεί έναν τέλειο οδηγό διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού. Κοφτερή ματιά, αγάπη στο design και τα ιδιαίτερα υλικά, έντονα χρώματα και ακόμα πιο έντονα contrast, θα σας πείσουν να ανανεώσετε το σπίτι σας ή να προσθέσετε ενδιαφέρουσες πινελιές, πριν καλά καλά το καταλάβετε.
http://blog.abigailahern.com/

6. Ένα από τα πιο παλιά blogs που συνήθιζαν να επισκέπτονται όλοι οι μυημένοι στην διακόσμηση για να εμπνευστούν. Δημιουργός του είναι η Holly Becker, συγγραφέας και stylist, η οποία παρουσιάζει εξαιρετικά ενδιαφέροντα σπίτια για να εντρυφήσετε σε διάφορα στυλ διακόσμησης. Παράλληλα, δίνει τέλειες συνταγές και λίστες δώρων που οδηγούν σε ψαγμένα e-shop. Εξαιρετικές είναι και οι ιδέες της για την διακόσμηση των γιορτινών τραπεζιών, οι οποίες συνοδεύονται με diy λύσεις.
http://decor8blog.com/

7. Ιδέες και λύσεις για κάθε χώρο το σπιτιού από την διακοσμήτρια Kate Riley, η οποία έχει ειδικευτεί στο diy και μπορεί να ξυπνήσει εύκολα την δημιουργικότητα σας. Οι προτάσεις της είναι έξυπνες και περιορισμένου budget για να μπορεί να τις προσεγγίσει ο καθένας. Εξαιρετικό blog για όσες θέλουν να ανανεώσουν έναν χώρο χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία. Στο ίδιο blog, θα βρείτε και ρεπορτάζ αγοράς. Το ύφος της είναι ανάλαφρο με μεγάλες δόσεις ευαισθησίας. Θα το αγαπήσετε.
http://centsationalgirl.com/

8. Η Bri Emery είναι art director στο Los Angeles και οι προτάσεις της αφορούν τόσο την μόδα όσο και την διακόσμηση. Το blog της είναι φρέσκο, δροσερό και έξυπνο και η ίδια μεγάλη υπερασπίστρια των trends. Ταυτόχρονα, έχει μεγάλη φαντασία στις diy εφαρμογές. Εδώ, μπορείτε να βρείτε πώς θα κάνετε έξυπνο packaging για τα δώρα σας, τον τρόπο να διακοσμήσετε ένα παλιό ζευγάρι γόβες ή την λίστα με τα καλύτερα, αντρικά δώρα που, πάντα, σας δημιουργούν πονοκέφαλο.
http://www.designlovefest.com/

9. Η Mandi ξεκίνησε αυτό το blog για να ξεπεράσει την φοβία της με την διακόσμηση και να δει αν μπορεί να καταφέρει κάποια diy projects που της φαίνονταν βουνό. Τελικά, τα κατάφερε περισσότερο καλά από όσο περίμενε. Το blogs της είναι γεμάτο από diy εφαρμογές για κάθε χώρο του σπιτιού. Παλιά έπιπλα παίρνουν ζωή, άτονοι χώροι γεμίζουν από φως και χρώμα, στόφες ανανεώνονται και τοίχοι αποκτούν προσωπικότητα με δημιουργίες που θα μπορούσαν να έχουν την υπογραφή ενός μεγάλου καλλιτέχνη. Θα το εκτιμήσετε δεόντως αν έχετε χρόνο και πιάνουν τα χέρια σας.
http://www.vintagerevivals.com/

10. Σκοπός της designer Kristin Jackson ήταν η δημιουργία ενός blog που θα έδινε την δυνατότητα στον καθένα να ανακαλύψει το στυλ του και να μάθει να το υποστηρίζει σωστά. Οι προτάσεις της είναι κομψές και θηλυκές ενώ δεν λείπουν και οι diy εφαρμογές. Το blog είναι καθαρό και η περιήγηση του ευχάριστη. Όλα τα σπίτια που παρουσιάζονται έχουν υψηλή αισθητική ενώ οι διακοσμητικές προτάσεις που προτείνονται για events και γιορτές στο σπίτι είναι εύστοχες, λαμπερές και πρωτότυπες.
http://www.huntedinterior.com/

Read Next

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

Περισσότερα από

Life

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά