ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ζήσε την Perfetto εμπειρία καφέ με την πλήρως αυτόματη μηχανή Eletta Explore της De'Longhi

Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις την τέχνη του καφέ.

Στον ιδιαίτερα πολύπλοκο κόσμο που ζούμε, τελικά τα πιο απλά πράγματα είναι αυτά που συχνά μας δίνουν τη μεγαλύτερη χαρά. Ένα αρωματικό φλιτζάνι καφέ, για παράδειγμα, έχει τη δύναμη να μετατρέψει ακόμη και το πιο μουντό πρωινό σε μια ελπιδοφόρα μέρα, γεμάτη υποσχέσεις. Είναι κάτι περισσότερο από ένα ρόφημα, είναι μια τελετουργία, μια στιγμή παρηγοριάς και μια ευχάριστη παύση στην πολυάσχολη ζωή μας. Ο καφές κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και η De'Longhi το καταλαβαίνει αυτό καλύτερα από όλους.

Η De'Longhi, η ιταλική εταιρεία οικιακών συσκευών, που ιδρύθηκε το 1902, εμπλουτίζει την καθημερινότητά μας με καινοτόμα και όμορφα σχεδιασμένα προϊόντα για πάνω από έναν αιώνα. Έχουν θέσει ως αποστολή τους να προσδώσουν κομψότητα και λειτουργικότητα στις καθημερινές συσκευές και η δέσμευσή τους στην αρτιότητα λάμπει στον κόσμο του καφέ.

Η De'Longhi έχει γίνει συνώνυμο της τελειότητας του καφέ. Ως ιταλική εταιρεία, δεν θα μπορούσαν να μην είναι ερωτευμένοι με τον καφέ. Σήμερα, η De'Longhi είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ και στις μηχανές pump espresso, εξασφαλίζοντας ότι κάθε λάτρης του καφέ μπορεί να απολαύσει τις πλούσιες γεύσεις και τα αρώματα του αγαπημένου του ροφήματος στην άνεση του σπιτιού του.

Η εμπειρία του Γαβριήλ Νικολαΐδη με την Eletta Explore

Ο food blogger και λάτρης του καφέ, Γαβριήλ Νικολαΐδης, είχε πρόσφατα τη χαρά να δοκιμάσει την De'Longhi Eletta Explore και να φτιάξει το τέλειο φλιτζάνι καφέ. Δοκίμασε την πραγματικά αξιοσημείωτη ποικιλία των 51 αυτόματων ροφημάτων καφέ -από κλασικά ροφήματα με βάση τον espresso, μέχρι ευρηματικές δημιουργίες ροφημάτων με αυτόματη παρασκευή αφρογάλατος κρύου ή ζεστού- και χρησιμοποίησε την εφαρμογή Coffee Link για να εξερευνήσει και να πειραματιστεί με τις διαφορετικές συνταγές.

Ένα τέλειο φλιτζάνι καφέ, όπως θα σου πει κάθε ειδήμων, περιλαμβάνει μια λεπτή ισορροπία στοιχείων: πλούσια και κρεμώδη υφή, εξαιρετική γεύση, έναν γεμάτο χαρακτήρα και ένα ελκυστικό άρωμα. Πρόκειται για μια μορφή τέχνης και η De'Longhi την έχει κατακτήσει. Με τις πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ που διαθέτουν, φέρνουν τη γοητεία του καφέ στην κουζίνα σου. Με ένα μόνο άγγιγμα, αυτές οι μηχανές παρέχουν τον ιδανικό ιταλικό espresso με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά: υφή, γεύση και άρωμα.

Αυτό που κάνει την De'Longhi να ξεχωρίζει είναι η ακλόνητη αφοσίωσή της στην καινοτομία. Δεν σου παρέχουν απλώς καφέ, σου προσφέρουν έναν καμβά για τη δημιουργικότητά σου. Με έως και 51 αυτόματες επιλογές ροφημάτων καφέ, η De'Longhi σε προσκαλεί να εξερευνήσεις τον κόσμο του καφέ και να δημιουργήσεις τα αγαπημένα σου ροφήματα με ευκολία. Από τον κρεμώδη cappuccino μέχρι τον απαλό latte macchiato, όλα είναι στο χέρι σου.

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr

Read Next

01 Ιουν 2023

Το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων είναι πιο εύκολο από ποτέ

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με τα πλυντήρια - στεγνωτήρια της LG.

26 Μαϊ 2023

Φτιάξε την walk-in closet των ονείρων σου

Το σύστημα walk-in closet Gliss Master, το εμβληματικό μοντέλο της Night Collection του οίκου Molteni&C, παρουσιάζεται στη νέα εκδοχή του από την Άβαξ.

Περισσότερα από

Home

17 Οκτ 2022

Η iRobot παρουσιάζει το πιο προηγμένο ρομπότ 2- σε -1

Την πρώτη πραγματικά αυτόνομη "2 σε 1" ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα και τη μοναδική που διαθέτει σφουγγαρίστρα με δυνατότητα να ανασηκώνεται, για να μένει μακριά από τα χαλιά.

06 Οκτ 2022
03 Σεπ 2022

Επίγειος Παράδεισος: Η σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη ξεναγεί το Harper’s Bazaar στο πανέμορφο εξοχικό της στην Ίο

Έντονα χρώματα, μινιμαλισμός αλλά και έργα τέχνης και υψηλής ραπτικής συνθέτουν το προσωπικό καταφύγιο της διάσημης σχεδιάστριας.

31 Ιουλ 2022

Ρόμπι Γουίλιαμς: Το υπερπολυτελές σπίτι του στο Λος Άντζελες

Μια έπαυλη που κοστίζει 50 εκατομμύρια δολάρια.

18 Ιουλ 2022

Το σπίτι της Kρίστεν Στιούαρτ στο Μαλιμπού δεν θυμίζει σε τίποτα την Κρίστεν Στιούαρτ

Ένα σπίτι αξίας 9,5 εκατομμυρίων με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

10 Ιουλ 2022

Zara Home + by Vincent Van Duysen: Η νέα διαχρονική σειρά- συνεργασία με εκπλεπτυσμένα κομμάτια για το σπίτι

Μια σειρά σαλονιού κατασκευασμένη με επιλεγμένα ξύλα, εξαιρετικές υφές και απτικά υλικά.

21 Ιουν 2022

CHOE Candles: Εξευρενήστε τα αγαπημένα luxury φυσικά κεριά στο νέο κατάστημα στην Κέρκυρα

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία του luxury candle making στο νέο studio στο χωριό Κανακάδες.

17 Ιουν 2022

Zara Home -Πικάσο: Μια συλλογή που σε ταξιδεύει στη Γαλλική Ριβιέρα

Το Zara Home παρουσιάζει μια συλλογή εμπνευσμένη από το έργο του Πικάσο και την πρώτη του βίλα στις Κάννες