0
SHARES

«Είναι το δεύτερο μενού που φτιάχνω για το Beauty Killed The Beast. Το πρώτο μενού του brunch, τα Σαββατοκύριακα, πήγε πολύ καλά και μου ζήτησαν να αναλάβω όλη την κουζίνα, και τις υπόλοιπες μέρες και ώρες της εβδομάδας» λέει ο Γαβριήλ Νικολαΐδης, ο food blogger του δημοφιλούς Cool Artisan και εξηγεί τη φιλοσοφία του μενού. Ενός μενού λαχταριστού, γεμάτου γευστικές εκπλήξεις και ταιριαστούς συνδυασμούς. 

O Γαβριήλ Νικολαΐδης, ο food blogger του δημοφιλούς Cool Artisan, εξηγεί τη φιλοσοφία του μενού.

«Έφτιαξα λοιπόν ένα μενού που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ και ικανοποιεί τις ανάγκες των ανθρώπων που έρχονται από το πρωί για καφέ, μέχρι το βράδυ για dinner ή σαν "συνοδευτικό" bar food για όσους πίνουν το cocktail τους» συνεχίζει ο Γαβριήλ. 

Πεϊνιρλί με μαρμελάδα τσορίθο, κρέμα γραβιέρας και αυγό
Bagel με ομελέτα, ξυνόγαλο Χανίων και Νουμπούλο Κέρκυρας

«Με αυτή τη λογική έχει χωριστεί και σε επιμέρους τμήματα το μενού. Έτσι θα βρεις πεϊνιρλί με μαρμελάδα τσορίθο, κρέμα γραβιέρας και αυγό, Bagel με ομελέτα, ξυνόγαλο Χανίων και Νουμπούλο Κέρκυρας. Vegan Bagel με μπιφτέκια από ρεβύθια και κολοκύθι και κρέμα παντζάρι και τορτίγια με κρέμα πράσο, κοτόπουλο ψητό και σαλάρα ρόκα.

Vegan Bagel με μπιφτέκια από ρεβύθια και κολοκύθι και κρέμα παντζάρι και τορτίγια με κρέμα πράσο

»Στις επιλογές του bar food, θα βρεις: bao buns με ψαρονέφρι, chutney μάνγκο, δαμάσκηνο και ξύδι ρόδι, tacos με κοτόπουλο, spicy μαγιονέζα και λαχανικά και tacos με slow cooked μοσχάρι σε σάλτσα παρμεζάνας με μανιτάρια.

Tacos με κοτόπουλο, spicy μαγιονέζα και λαχανικά και tacos με slow cooked μοσχάρι σε σάλτσα παρμεζάνας με μανιτάρια.

»Στο κομμάτι της πίτσας έχουμε πίτσα με σάλτσα κολοκύθας, κρέμα γκοργκοντζόλα και καπνιστή πανσέτα και πίτσα με σάλτσα τομάτας που αργοψήνεται για τέσσερις ώρες με μοτσαρέλα και απάκι.

Πίτσα με σάλτσα κολοκύθας, κρέμα γκοργκοντζόλα και καπνιστή πανσέτα

 

Πίτσα με σάλτσα τομάτας που αργοψήνεται για τέσσερις ώρες με μοτσαρέλα και απάκι.
Σούπα ψητής κολοκύθας με γαλοτύρι.

»Τέλος στα κυρίως πιάτα μπορείς να βρεις: Σούπα ψητής Κολοκύθας με γαλοτύρι, Κριθαρώτο μανιταριών, Φιλέτο κοτόπουλο με καραμελωμένα κρεμμύδια και barbeque. Σερβίρεται με πουρέ από φάβα Σχοινούσας και γλυκοπατάτα και Μοσχαρίσια ουρά με πουρέ από μελιτζάνα και μετσοβόνε. Σερβίρεται με τσιπς από κολοκάσι» καταλήγει ο Γαβριήλ και μας κάνει να γκουγκλάρουμε το τελευταίο συστατικό μιας και έχουμε άγνωστες λέξεις. «Κολοκάσι, ένα φυτό που οι βολβοί του μοιάζουν με γλυκοπατάτα και η Κύπρος το αγαπά πολύ» διαβάζουμε και νιώθουμε ήδη την επιθυμία να τρέξουμε να το δοκιμάσουμε. Αυτό, καθώς και ολόκληρο το μενού του Beauty Killed The Beast. 

Facebook Beauty Killed The Beast

Instagram Gabriel Nikolaidis

Μοσχαρίσια ουρά με πουρέ από μελιτζάνα και μετσοβόνε. Σερβίρεται με τσιπς από κολοκάσι.
TAGS