0
SHARES

Υλικά

1 ώριμη μπανάνα

200 gr. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια

3 dl κρέμα γάλακτος

1/2 λεμόνι (τον χυμό του)

1 dl αμύγδαλα

1 dl φουντούκια

Τριμενη σοκολάτα ότι προτιμάει ο καθενας

Φρούτα επιλογής

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την μπανάνα σε ένα βαθύ μπολάκι και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και το στημένο λεμόνι.  
  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα άλλο μπολ να αφρατέψει και την προσθέτουμε μέσα στα προηγούμενα υλικά που ανακάτεψαμε.  
  • Χτυπάμε τα φουντούκια και τα αμύγδαλα όλα μαζί στο μπλέντερ κοπής δεν τα λιώνουμε τελείως αφήνουμε λίγο μικρά κομματάκια.  
  • Στην συνέχεια βάζουμε τους ξηρούς καρπούς μέσα σε ατομικά μπολάκια περίπου δυο κουταλιές του γλυκού και στο τέλος την κρέμα που φτιάξαμε.  
  • Βάζουμε τα μπολακια στο ψυγείο για περίπου 5 με 6 ώρες να κρυώσει το μείγμα και όταν θελουμε να σερβίρουμε τρίβουμε από πάνω τριμενη σοκολάτα και στολίζουμε με ότι φρούτα θελουμε.

 Δείτε μία συνταγή για τζίζκεικ χωρίς ζάχαρη:

 

 

Πηγή συνταγής: cookpad.com

TAGS