11
SHARES

Το να «πετάξεις» δύο αυγά στο τηγάνι, να τα ανακατέψεις και να δημιουργήσεις ένα πιάτο από τα διάσημα σε όλο τον πλανήτη scrambled eggs (αυγά χτυπητά, με λίγα λόγια), μοιάζει πολύ απλή υπόθεση.

Τότε γιατί κάποιοι το κάνουν να έχει πολύ πιο νόστιμη γεύση από τους περισσότερους από εμάς; Πολύ απλά ακόμα και η πιο βατή συνταγή μαγειρικής έχει τα μυστικά της και ο κορυφαίος σεφ Άντονι Μπουρντέν, τα μοιράζεται μαζί μας.

Τι είναι αυτό που κάνει τα scrambed eggs μοναδικά, λοιπόν; Yπάρχει κάτι βασικό που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε; Kαι πώς θα κάνουμε το σπιτικό brunch αυτού του Σαββατοκύριακου πιο νόστιμο από κάθε προηγούμενο;

Όλες οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

 

TAGS